Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 878
  • 697
  •   1
Отговори
# 660
  • Северозапада
Сега пуснах Гугъл да каже какво е това Трахана, ми не изглежда вкусно.
Аз например кремове, съдържащи грис въобще не харесвам и не ям. Прабаба ми правеше нещо, което наричаше "млечница". Предполагам мляко с грис, защото седеше зърнесто. Ей, как ме гонеше с паницата  ooooh!, а ми беше толкова гадно. Сега свеки и е голям зор да прави грис на София. Всеки път като си идем ме пита да и направи ли. Е, последния път беше правила и дадох на детето да пробва. Еми не беше очарована, хапна няколко лъжици и до там. И десерти. Обяснявам, че детето, като се нахрани, повече не иска да яде, ама зор да му дава и нещо за десерт  ooooh! Какъв е тоя зор да яде сладко след основното хранене. Ние го имаме този навик и не мисля, че е особено полезен.

# 661
  • Сливен
Петеса, ами аз не съм споделяла за проблемите, то всъщност беше накрая на пролетта, но цяло лято уточнявахме и градихме новите ни отношения - сега вече всичко е наред това е важното.

# 662
  • В къщурката на хълма на феите
Днес той панира карфиол
как, как .. много искам да го опитам туй чудо, ама по изпитана рецепта, а не някоя произволно избрана, че да не стават дефекти ..

оф и ние много се джанкаме с ММ особено откак Ема се роди, щото то и без туй много неща се случиха покрай нас, пък и ММ напоследък не мога да му хвана спатиите .. имам чувството, че малко го е страх от Ема, щото не може да й разбере сигналите - преди бяха само за гладна съм, жадна съм и ми се спи, а сега са за 100 милиона неща - и се отдръпна от нея по всякакъв начин, вкл. и не иска да се грижи за нея, от друга страна пък ужасно му тежи, че тя го игнорира на моменти - постоянно за всичко търси мен и малко един омагьосан кръг се получава и честно казано не съм наясно как да помогна и на двамата .. пък смятам вече да го натискам за второ, ама ако нещата продължават така, може и да се откажа ..

# 663
Най лесно панировка за всякакви меса и и зеленчуци става с бира и брашно- да стане на каша и се опва вече омекналият на пара или сварен зеленчук.  Wink Така баща ми панира риба, перфектна е за бяла риба, може да се сложи и черен пипер или къри  Wink

# 664
Голямо готвене пада тук.Развали ви се времето изписахте темата и сготвихте -бравона вас.Ние ще се оправяме да излизаме,по морето е разкошно време пак,но днес и слънчево- още един ден бонус.
Аз съм на плодове днес ,ще си ги ръфкам, че и някаква фаза имало на луната ,тъкмо ще се метна и на нея.Ще взема да се вталя много, та моя няма ме познай Mr. Green
Хубав ден!

# 665
Ще си правим дружно детокса вече май  Wink  то днес е новолуние, по трудно се издържа   Wink  и ние ще обядваме и ще изкарам дребното, че не го свърта .....ама не ми се размятат лещи навън да я храня   Tired

# 666
  • до едно тепе
Мецко оставяй ги повече време сами двамата заедно. Те ще си оправят отношенията. Слав има моменти,в които направо пъди баша си. Много му е кофти като му кресне махай се татеее,махай сее искам мамааа,но като ги оставям двамата да общуват и да си играят се сближават все повече. Вече заспива и с него, а не само с мен. Той го води на любимата му площадка и т.н. Двустранен е процеса знаеш.
Нещата се оправят само и единствено с разговори и общуване. Общо взето кризи в една връзка си има. Преди няколко месеца имах едно ужасно чувство, че с мъжо живеем всеки за себе си. Аз си живея за детето, а той левитира някъде покрай работата. Тежеше ми много, седнахме, поговорихме и сега се стараем да прекарваме малко повече време заедно. А малчо пък в неделите обикновено е при баба си, а ние отиваме заедно да си поотгледаме зеленчуци на вилата. Това си ни е начина за разпускане без детето.
Петък еее за работещите newsm44

# 667
ми да ги оставя, ама примерно това се случва в събота предиобяд, щото аз водя майка ми и свеки на гробищата и понеже Ема няма да я замъкна там, го оставям да я гледа .. то като се почне едно звънене по телефона - къде си, кога ще си дойдеш, няма ли да си идваш вече - все едно дребната ще го яде .. как да общува с нея, като той не спира да си общува по телефона с мен, а нея пак някъде я игнорира по трасето Crossing Arms Crossing Arms

# 668
то тоя твоя телефон винаги ли има обхват  Crazy Wink

Моя от бебе я гледа от до. Ивейн беше на 2 месеца и половина, когато заминах за пръв път в командировка в чужбина.... Wink Като се чуди какво да я прави има бгмама, книги....колкото мога аз, толкова и той, да не би пък аз да имам някакви специални супер умения и дарба за гледане на деца....цък Joy

# 669
  • Северозапада
Евала, Прахи! Аз оставих София на ММ за 3-4 ч. една вечер, когато беше на 10-11 м. Еми беше се справил, а аз само гледах телефона  ooooh! Знам, че ще се справи и сега, ама му е по-лесно аз да си свърша всичко  Crossing Arms, а и няма да му намирам кусури  Mr. Green

# 670
  • NE
Аз много драпах и мрънках ММ да отделя внимание на Вили за да свикват един с друг. ММ си мислеше, че ще го цунка и айде, ама не става така. От него искам само да се занимават заедно, да намират свой език,  хранене, къпане, приспиване, памперси, обличане са мои ангажименти. Сега са заедно поне 30 мин. вечер докато хапна и се изкъпя, което за мен е голяма утеха. Сега го давам и на майка защото Вили я обожава и тя много нежно се грижи за него, но малкото ме търси там постоянно.
И ние нямаме време един за друг. Сега се надявам да се успокоят нещата, че съм недоспала в повечето време, но е така с кърменето нощно време. Изстисква ме на макс малкото. Crazy

# 671
Болна е моята, с Т и цяла вечер хърка, повърна сутринта нещо като зелен сок, мисля храчка беше. Слушаха я, чисти гърди, от гърлото каза, сега е на Панадол и е намазана с гранофорин. Ей, точно решим да отидем на почивка и ето на.

# 672
при нас по-странното е, че Ема винаги е била обгрижвана от баща си .. дори на моменти той се справяше по-добре от мен .. колко нощи му е спала на корема или пък той е спал на стола, а тя в люлката, за да ми дадат и на мен 2-3 часа почивка .. просто не мога да броя до толкова .. и сега изведнъж почнах да забелязвам тази дистанция, която той поставя .. а пък детето не е глупаво и му е ясно, че няма нужда да ходи, където не го искат ..

# 673
  • до едно тепе
Ми поговорете си по въпроса. И следващия път му кажи, че си изключваш теелефона или няма да му вдигаш. За първи път ги оставих заедно като нямаше и 2 месеца, за да ида на преглед. Заварих мъжо с изтерзана физиономия, малчо ревал през цялото време, но той не ми се е обаждал. Сега редовно си играе с него вечер, къпе и приспива.
Ния оправяйте се бързо Hug
Не ми се работи днес ееей, хич не ми се работи Crazy

# 674
по-тъпото е, че тя при него слуша сто пъти повече, отколкото при мен ..

Общи условия

Активация на акаунт