Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 959
  • 697
  •   1
Отговори
# 675
Ааааа така е със слушането, защото обикновено те са добрите ченгета , децата хиииич не са тъпи, много бързо се усещат  Wink Мец, може би има някакви притеснения, щом може да я гледа и знае, че е способен, що не го питаш, сигурно има какво да каже и да сподели  Wink   

Майка ми разказва, че горе-долу на възрастта на Ема /или може би мааалкоо по-голяма/ ме е оставила на баща ми и заминала командировка за Русия. Връща се тя и ни няма вкъщи и знае, че обикновено ходим следобед в парка на разходка, до блока. Отива тя в парка и от далече гледа тича някакво дете и пищи срешу нея, ама това дете хич не прилича на мен- с къса коса/при все че съм имала дъъълга коса и вързана почти винаги или на рибена кост/ , мръсничко, сякаш с нещо като бяла рокля....обяснява ми, как била с две чанти багаж- само ги пуснала на земята и замръзнала , не могла да реагира  hahaha hahaha Но пък после дъъълго време съм и говорила с невероятно щастие колко интересно било само с тати и къде ме е водил и как съм яла мноого сладолед  hahaha  С една дума съм била щастлива и е било невероятно преживяване и спомен  Wink децата имат нужда наистина от своето време само с тати, особено момиченцата

# 676
  • shumen
Меци,моя докато бяхме заедно никога не е гледал Дени и за минутка.Казвал съм му да му го оставя за малко,но той все казваше,че това си е работа на майката и затова си била вкъщи да гледа детето.Накрая спрях да го моля,а и с приказките на свеки и ето сега резултата е налице и вече не сме заедно.Тези дни ми става много болно,защото детето се сеща за него.Снощи милия държеше един стар телефон и се обаждаше и викаше ало тате и като видя,че никой не му се обажда се разплака и аз със него.За мен не му пука,а и на мен вече ми е изстинал,ама месец и половина как не му е жал за детето и да се обади да пита как е.

# 677
Дани тея "мъже" са оперирани от чувства, не можеш го разбра, не и човек който милее за деца, роднини близки. Приеми просто, че е болен , защото наистина е- душата му и умът му не са както трябва, може само да го съжаляваш и да се радваш, че на тоя етап стои по-далеч от синът ти, защото какъв модел за подражание и поведение може да е, на какво може да го научи?

Ако не можеш сама да се справиш и да обясниш на детето ситуацията, мога да ти дам координати на колеги, да направите консултация и да изработите стратегия за детенцето как да му се обясни най -безболезнено ситуацията. Според мен най-объркано е за него, не защо тати го няма, а кога ще се върне.....и ти самата знаеш, че няма да се върне и това обяснение с временното отсъствие в един момент ще изиграе лош номер.

# 678
Мецо, карфиола се вари около пет минути, като бодеш непрекъснато да не се превари. После пържиш с панировка домашни яйца и галета. Отделно кисело ляко с накълцан чесън и копър.
Става да си оближеш пръстите.

# 679
  • shumen
Прахче,ако се наложи ще искам да ми дадеш координати по нататък.За сега още му казвам така,но мисля да му кажа истината скоро,защото вече разбира.Лошото е,че явно и лелките в яслата го подпитват и затова се сеща за него.

# 680
  • до едно тепе
Дани мисля, че така като го лъжете ще става по-трудно и по- сложно после да му обясните. А лелите може да ги предупредите да внимават какво го питат, макар че това е нож с две остриета. Току виж някоя се изпляскала с нещо, което не бива. Аз лично бих потърсила начин да му обясня още от сега. Не за друго,но така той го чака и му е мъчно. Освен това бих помислила дали и как да контактува детето с баща си. Са Прахчето може и да ми скочи,но ако детето не е застрашено от побой да кажем едва ли ще му навреди да вижда баща си за 2-3 часа 2 пъти в месеца. Въпроса е да седнете и да говорите цивилизовано един с друг. Ако обаче не можете е друг въпрос Naughty

# 681
Стига да не е заплаха.....ама аз имам едно убеждение, че човек посегне ли на майката, няма да се спре пред детето. Просто си умее насилието като техника тоя човек.  Tired А и без да се обясни на детенцето какво е положението и най-вече защо. Най-често децата , дори и да не показват , хвърлят вината върху себе си, особено ако майката  е потисната в този момент , не реагира както обикновено, меланхолична е, детето търси вината в себе си, така че Дани наистина не отлагай да му кажеш истината.

# 682
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Два дни подред отивам на работа и ги оставям баща и син.Ми никакви проблеми, направил му попарата, тоалетна, куку и т.н., облечен, на колата и оставен при свеки. Вика кво искаш от детето, много слуша.Така му е най-добре да се гледат до към 10ч. Ако е цял ден друга песен ще пее ....  Rolling Eyes

Ния, кофти, да се оправяте бързо  Praynig

А, карфиола и аз така го правя, само че не с галета а с брашно.

# 683
Днеска Фейт да се мерне да почерпи че е пораснала малко   bouquet Hug

Взимам си бележка и идвам да почерпя любимите си виртуални  приятелки Heart Eyes
Днес ставам на 31  Crazy Пожелавам си най-вече здраве и скоро да си намеря нова, хубава работа  Mr. Green

Днес ми е много натопорчето и не съм вичела, ама утре ще наваксам  Mr. Green

# 684
Честит рожден ден, мила. Здраве и късмет   Hug

# 685
  • Sydney
libra Честит Рожден Ден със закъснение
F.a.t.e. Честит Рожден Ден и на теб (без закъснение)

от известно време като влизам във форума и все ми детеква виру, а 9онзи ден направо блокира... някой друг да му се е случвало?  Rolling Eyes

# 686
Либре, и от мен със закъснение  Blush жива и здрава  Hug

# 687
  • до едно тепе
Фейтко ЧРД! Жива и здрава и всички останали покрай теб! Хубава работа скоро и след няколко годинки сестричка на Пламката  bouquet
Бени на мен редовно ми лови разни вируси антивирусната от форума. По едно време беше на всяка 2-ра страница, но откак пуснаха магазина се разредиха доста newsm78
Цирка мина превъзходно. Слав седя кротко през цялото време и зяпна направо като излезе един от артистите с колело на една гума hahaha. През антракта се вози на влакче и на виенско колело,а през втората част лапаше пуканки. Като изключим, че през цялото време смърдеше гадно на изгорели газове всичко беше много хубаво  Party

# 688
Фейти, ЧРД, много да те слушат мъжът и детето, и много късмет във всичко останало   bouquet
Марти беше кротък, до едно време  Mr. Green Сега е в някаква фаза - като сме навън мрънка, иска само да го вдигам, за да зяпа, а пък сученето през деня е съчетано с рев. Зъби ли са, какво е - нямам идея. Здравичък да е  Heart Eyes

# 689
  • до едно тепе
Моменце какво стана с ваксините? Ще ги почвате ли? А иначе сега почват вече да стават любопитни. Аз си носех винаги слинга с мен, защото ми беше много трудно да го нося пищящ и да бутам количка, а имах и един подлез с релси за минаване Whistling

Общи условия

Активация на акаунт