Кошмари в кухнята от 08.10 по Нова

• 70 515
  • 771
  •   1
Отговори
# 15
И аз мисля да хвърлям по едно око.

# 16
От рекламите ми изглеждат малко пресилени караниците им, пък и Манчев-лош ми е малко странно, но дано се получи.

# 17
Аз от малкият откъс, който пуснаха в На кафе съм почти сигурна, че ще е интересно. Така че с удоволствие ще следя !

# 18
И аз ще го гледам,интересно е.Гледала съм гръцкия вариянт  Flutter

# 19
Ще следя с интерес:)

# 20
  • София
А дали ще го има онлайн, че в тия часове приспивам децата.

# 21
  • sofia
А дали ще го има онлайн, че в тия часове приспивам децата.
В Нова Плей.
И аз ще го гледам!

# 22
  • Mediterraneo
Аз кошмарите на Рамзи не съм гледала, но със същата концепция един дребен италианец спасява хотели в друго предаване. Много го харесвам.

# 23
  • София
Аз кошмарите на Рамзи не съм гледала, но със същата концепция един дребен италианец спасява хотели в друго предаване. Много го харесвам.

"Невъзможен хотел", и аз за това предаване се сетих, като видях рекламата на това

# 24
О, Рамзи има страховити попадения Grinning Не че Манчев може да е като Гордън Рамзи, но ще видим как ще се справи, смисъл че нашия е по-добър и по-мил и ще ми е странно да крещи толкова много.  Grinning

# 25
Така като видях рекламите - хлебарки, мръсно, гнусно. Направо не ми се ходи вече по ресторанти  Sick Grinning

# 26
Той и Рамзи спасява хотели в друго предаване - Hotel Нell. Голям смях е Simple Smile

# 27
  • Русе
Така като видях рекламите - хлебарки, мръсно, гнусно. Направо не ми се ходи вече по ресторанти  Sick Grinning

И аз така.  Peace Дано да няма хлебарки във всяка серия, че много ме е гнус.  Sick
Само се чудя, тези хора доброволно ли го канят да се излагат така?

# 28

И аз така.  Peace Дано да няма хлебарки във всяка серия, че много ме е гнус.  Sick
Само се чудя, тези хора доброволно ли го канят да се излагат така?
  Да, доброволно. Даже днеска говориха че след като са излъчили рекламата много собственици са се обадили за помощ.

# 29
Гледам и кошмарите и хотелите на Рамзи. Да видим сега как ще е нашия...

Общи условия

Активация на акаунт