Кошмари в кухнята от 08.10 по Нова

• 70 515
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Някой знае ли нещо за това новото предаване Манчев- Шишков ?Рекламата е че от 16.10 а никъде нищо...По коя тв ще го дават ? Thinking
И аз това щях да питам. Даже плакат видях по улицата. Някой има ли инфо?

# 151
Имаме познал верния отговор! Само дето механа Воденицата не е баш съседния на Дедо Пене, както каза Манчев, ама айде от нас да мине! Не е ориентиран човечецът в планината!  Laughing

За мащабите на Сф,това си е съвсем наблизо  Grinning

# 152
Мисля, че Манчев каза, че дядо Пене не е бил за толкова години дори в съседния ресторант, а не че точно това е съседният ресторант.
Не, че има голямо значение.

# 153
  • София
А не разбрах в кой ресторант го заведе Манчев,хареса ми обстановката там.Ти имаш ли идея кой може да е този ресторант.

Механа Воденицата, до Алфа банк на Хр. Ботев № 1. И аз го търсих доста време заради обстановката.

И аз вчера щях да питам къде го заведе! Много добре изглеждаше! И механата и кухнята.....  Ама и те стояха, милите, празни и без работа!
Може би е нормално за лятото в Банско, но ми стана мъчно!

# 154
Преди да почне Х фактор рекламираха от 16 да стартира Манчев срещу Шишков, а в програмата за тази вечер такова предаване няма Rolling Eyes

# 155
https://www.facebook.com/lidlbulgaria/photos/a.222494937890022.1 … 874206826/?type=1 ejf

Ето . (
Преди време направиха 2-3 клипчета с Васко Василев и Таньо Шишков, сега вместо Васко - Манчев е.

# 156
Тоест не е предаване, така ли?

# 157
  • Sofia
Явно не, реклама на Лидл.
Което обяснява всичко, иначе бях изумена как БТВ ще поделят кадър с Нова.

# 158
Сега изгледах епизода и ми домъчня за дедо Пене. Много хубави спомени имам там и много вкусно беше. Още помня доматите, туршията и сиренето, веднъж бях бременна и капризна и на много други места ми призляваше.

Аз не разбирам защо го учи на този телешки стек и шоколадов десерт за чужденците? Човек пътува надалеч заради местни и самобитни неща, не за пудинг дето си го яде и в къщи. То в Банско и аз съм чужденка и някога съм ходила дотам заради чумлека, който се готви цяла нощ и затова се заявява предварително. Освен това в Алпите и къде ли не във великата чужбина е пълно с кръчми, които не са променяни много отдавна, това им е чарът, защо да насилваш дедо Пене да се променя?! Според мен Манчев трябваше да си запише как се правят някои Бански манджи, а не да си поръчва табуле и шницел. Можеше да му помогне да опрости менюто и да изберат само едно-две интернационални неща. Иначе с хигиенните промени съм съгласна.

# 159
 Манчев е едно самовлюбено първеню, което само мазно мазно се подхилква, и дава акъл без някой да го пита.Слабо предаване на суетен одъртяващ плешив готвач, вмирисан на манджа.

# 160
 hahaha съгласна съм в известна степен. В началото на Черешката изобщо не беше такъв надут.

За менюто - някой писа и е факт, че хората биха предпочели традиционни манджи да хапват там, на което трябваше да наблегне в менюто. Не да сервира шоколадово суфле.

# 161
Много е права Кинчето .
Хората отиват да хапнат там капама и други местни ястия ,
а не модерните , които се предлагат в лукс хотелите .
Интериора също беше в този стар стил , а много от разсъжденията
на Минчев не приемам , защото са против самобитността .

# 162
Салата табуле и Банско въобще не ми се връзват,и за това реших ,че не съм чула правилно.Представих си как ям суфле на фона на автентичната народна музика изпълнена от Банските старчета Mr. Green

# 163
бих предпочела бански старец да е нарязан.  Нещо като welcome drinka по бански  Wink

# 164
бих предпочела бански старец да е нарязан.  Нещо като welcome drinka по бански  Wink

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт