Кошмари в кухнята от 08.10 по Нова

• 70 496
  • 771
  •   1
Отговори
# 615
Малко встрани от темата за "Куатро". Няколко пъти съм ходила в Търново и любимо местенце за похапване ми стана пицария "Его". Свързвам я с приятна обстановка, бързо и любезно обслужване, вкусна храна и прилични цени. Имаше едни цървулки с пълнеж...още се облизвам  Simple Smile Много приятни спомени имам от там.

# 616
  • ГО
Зависи в кое "Его". В мола пиците са само кора, няма блат. Много гадно. Не обичам пици с блат, като питка, ама кора, която на места е толкова тънка, че я няма - мерси. Иначе да - имат вкусни неща.
Харесваме "Бианко" и "Щастливеца" - разбира се Simple Smile Никъде не съм яла по-вкусна ресторантска храна!

# 617
Не беше в МОЛ-а. Изобщо нямам спомен къде по-точно се намира, някъде около главната ще да е било, но може и да бъркам. Спомням си, че от прозореца имаше прекрасна гледка към реката.

# 618
Харесваме "Бианко" и "Щастливеца" - разбира се Simple Smile Никъде не съм яла по-вкусна ресторантска храна!

Ех, този Щастливец, всички го хвалят.
В четвъртък съм командировка 1 ден точно във Велико Търново! Къде да вечеряме с колегата? Щастливеца или Куатро?  Laughing

Ако не успеем да свършим работата за 1 ден и останем за 2ри - ще го навия да отидем до Куатро. Ей, така от любопитство.  Laughing

# 619
Тъкмо, петък, за живата музика. Grinning

Друга квартална, която ми харесва, е Мистър Сач- непретенциозна, с кратко меню, вкусна храна. Собственика я е отворил за удоволствие. Не знам откъде купуват зеаленчуците, но шопската за този сезон беше много вкусна. На Картала се намира.

# 620
Дари, кой е собственик? И как така за удоволствие...не искат ли пари да правят тези хора  Laughing Laughing

Ice Queen, със сигурност в Куатрото ще ти излезне евтинджос Mr. Green Mr. Green ... за разлика от Щастливеца.

Скрит текст:
Наистина много хора питат постоянно за Щастливеца. Преди няколко дни кола със софийска регистрация ме спря на пътя да попита къде точно се намира, преди това пак имах подобан ситуация

# 621
На вафли Престиж. Продаде си бизнеса за хубави пари- вафлите. Антон се казва.
Май не го интересуват парите- хората да са доволни. Поне аз съм от доволните. Simple Smile

# 622
  • Велико Търново
sad_woman, в "Его" на главната улица си била, на ул."Независимост" - оттам има прекрасна гледка, уютно е, и храната няма нищо общо с "Его"-то в Мол-а Naughty
Ice Queen, ако минеш през "Куатро", драсни тук някой ред, ей така, за справка Wink Все си мисля обаче, че по-уютно ще ви бъде в Щастливеца или Его  bouquet

# 623
Ice Queen, ако минеш през "Куатро", драсни тук някой ред, ей така, за справка Wink Все си мисля обаче, че по-уютно ще ви бъде в Щастливеца или Его  bouquet

За Куатро не обещавам, но ми е много любопитно дали след подобен род ТВ "шоу" нещата се променят?
Имаше ли предаване с ресторант от Бургас? Или тук сме прекалено добри?  Whistling

# 624

За Куатро не обещавам, но ми е много любопитно дали след подобен род ТВ "шоу" нещата се променят?
Имаше ли предаване с ресторант от Бургас? Или тук сме прекалено добри?  Whistling
Естествено, че сме добри  Mr. Green Кой ще ти остави кухнята да изглежда в такова състояние. Аз не помня да е имало предаване с ресторант, който да е покрай морето.

# 625
Чакайте само да дойде лятото, ще се развихри Манчев и на морето  Laughing

# 626
Не знам Великотърновския Щастливец как е, но Софийския е чуден. Heart Eyes Невероятно вкусна храна.

# 627
  • Велико Търново
Денси, като идваш насам, ще се обадиш, ще те заведа и ще направиш сравнение Wink Hug

# 628
  • in Wonderland
Не знам Великотърновския Щастливец как е, но Софийския е чуден. Heart Eyes Невероятно вкусна храна.

Те са на едни и същи собственици и тези в Търново ( два са) са около от 16- 17 години  Peace
В София скоро го откриха, радвам се, че се приема добре.

# 629
  • София
В София къде се намира? В Търново съм ходила преди няколко години, и много ми хареса. Огромни порции  Grinning Помня, че ядохме някакво юфте, което беше грамадно, и с пълнеж, и за основа една огромна пърленка  ooooh!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт