Кошмари в кухнята от 08.10 по Нова

• 70 495
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
  • София
  На мен не ми харесва на Манчев кухнята, а той ще прави проверки и промени в чуждите кухни.Пък и тези клиенти на Манчев  не ги ли е страх,че ще си загубят клиентелата, като видят как са ги хранили досега?

# 31
 На мен не ми харесва на Манчев кухнята, а той ще прави проверки и промени в чуждите кухни.Пък и тези клиенти на Манчев  не ги ли е страх,че ще си загубят клиентелата, като видят как са ги хранили досега?

Аз всъщност не знам кои ресторанти са негови?

# 32
  • София

Аз всъщност не знам кои ресторанти са негови?
То и аз не ги знам кои са, но кухнята на единия му ресторант се вижда в началото, а и в предишни предавания съм я виждала.

# 33
Ето, това е наистина кошмар! Мръсотия, гнус и хлебарки Sick Хората наистина имат нужа от помощ и ако подобрят нещата, могат да ползват голямата реклама, която ще им направят сега. Само че имам съмнение, че точно след два месеца ще е същия бардак.

# 34
Харесваше ми Манчев в Черешката и сега ще следя предаването ,изглежда ми интересно.Лошото е,че май окончателно ще спра да ям по заведения  Mr. Green Аз и без това съм гнуслива и избягвам,но сега като виждам съвсем ми е гнусно  Sick

# 35
  • София
Снимка от фейсбук страницата:

# 36
Ми, самите хора са си виновни, пълно безхаберие, а това е ресторант в Лозенец. Синовете явно се страхуват от баща си, и не смеят да предприемат нищо,въпреки че този бардак, който са сътворили отвън е безумен, нищо не пречи да го почистят. А мизерията вътре е под всякаква критика, ще  Sick

# 37
Кактус е ресторанта на Манчев. Има три, два в София и един на Марина Диневи. Страшен фен съм на храната му.  Heart Eyes

# 38
Кактус е ресторанта на Манчев. Има три, два в София и един на Марина Диневи. Страшен фен съм на храната му.  Heart Eyes

Много искам да опитам, при първо ходене в София съм там Heart Eyes

# 39
В "Кюфтето" ходехме преди 10 и повече години Laughing Не знаех, че е р-т Лозенец. Кюфтета, картофки, тиквички и бири по цяла вечер в горичката. Хубави времена Heart Eyes
Стискам им палци да обърнат нещата и да се възползват от съветите на Манчев.

# 40
Ето, това е наистина кошмар! Мръсотия, гнус и хлебарки Sick Хората наистина имат нужа от помощ и ако подобрят нещата, могат да ползват голямата реклама, която ще им направят сега. Само че имам съмнение, че точно след два месеца ще е същия бардак.

Не съмнение, аз съм сигурна, че след 2 месеца ще е същото. То ако си мърляв и неорганизиран няма как някой да дойде да ти оправи и ти изведнъж да се промениш. Ще ги държи ентусиазма известно време и после ще западнат нещата отново..

# 41

Аааа, знам го кактуса - не е лошо, но не ми е и любимо..

# 42
Манчев го харесвам от Черешката. Като гледам това предаване май ще спра да ям по заведения.

# 43
Аз мисля, че понякога човек може лесно да влезе в едни релси, в коловоз, и му е нужно някой да го разтърси хубаво, за да излезе от тях. А този ресторант е западал с години...
Много симпатично семейство, ще посетя отново ресторанта когато имам възможност. Дано ме изненадат приятно.

# 44
Трябва да им правят проверка след няколко месеца, да видим дали ще са се запазили така чисти или пак всичко ще си по старо.

Общи условия

Активация на акаунт