"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 52 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • au bout du monde
Не знам как могат да простят на Сакши ooooh! Отвратително злобно същество. #Cussing out Ужасно се държи с децата, а никой за нищо не й е виновен.  Naughty Иде ми да й извия врата. #2gunfire
Хубавото е ,че Тамана номера й погажда Heart Eyes

За кармата- Ихча как не можа една дума да каже ooooh! уж образовано момиче, ама е една такава смотана ooooh!

# 226
Не знам как могат да простят на Сакши ooooh! Отвратително злобно същество. #Cussing out Ужасно се държи с децата, а никой за нищо не й е виновен.  Naughty Иде ми да й извия врата. #2gunfire

Съгласна съм с теб!  Peace

И аз недоумявам как е възможно след всичко, което направи Сакши да й се прости. Направо ще я изхвърля като парцал навън и край. Щяла да се промени - как не. Със сигурност рано или късно пак ще си покаже рогата - тогава вече няма да има прошка. Толкова ми е противна  - освен това е ужасно злобна и гадна. Вещица ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лично ще ти помогна заедно да й извием врата ...
  Mr. Green  newsm29 newsm66

# 227

Съгласна съм с теб!  Peace

И аз недоумявам как е възможно след всичко, което направи Сакши да й се прости. Направо ще я изхвърля като парцал навън и край. Щяла да се промени - как не. Със сигурност рано или късно пак ще си покаже рогата - тогава вече няма да има прошка. Толкова ми е противна  - освен това е ужасно злобна и гадна. Вещица ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лично ще ти помогна заедно да й извием врата ...
  Mr. Green  newsm29 newsm66

За извиването на врата и всичко останало се присъединявам и аз. Тя Васу все още не я иска, ама сигурно накрая ще и прости, ама Алек от къде на къде ще се ожени за нея? Това с появата на Шлок също е странно, а като става дума за Ранвир, Тамана вече знае за него, защо не му сложат портрета някъде? Би трябвало вече да не е тайна за никой и да го споменават нормално, а Алек нищо не казва. Само да не ме заблуждават, че защото е луд не си го спомня. Това с брашното дето са го изсипали на главата на Сакши много ме изкефи. Толкова се чудих какво се изсипа, че така побесня Сакши, а то какво било. За Индражит във вчерашните епизоди нещо споменаха, че бил в Германия, явно затова го няма. Даже като изпълняваха онзи ритуал дето трябваше да постят Васу му погледна снимката и така започна да се храни като приключи поста

# 228
Привет момичета  Hug Hug Hug

Да свършват вече Цветовете, че да видим новия сериал дали ще става за гледане. Щом и той 800 серии е навъртял и продължава да се снима, не ми се мисли какво ни чака.

Roxis  Hug и аз тайно се надявах на другия филм със Сара и Ангад. Cry

Зизу Hug стигнах те...! bye Ей, голям маратон, голямо чудо беше. Да видим днес Перко какви ще ги сътвори. Рускините са качили 1097, но за теб може това да не е ново.

Мац, оправяй хремата. Hug На лични мога да ти препоръчам нещо много ефикасно. Hug

# 229

Да свършват вече Цветовете, че да видим новия сериал дали ще става за гледане. Щом и той 800 серии е навъртял и продължава да се снима, не ми се мисли какво ни чака.

Зизу Hug стигнах те...! bye Ей, голям маратон, голямо чудо беше. Да видим днес Перко какви ще ги сътвори. Рускините са качили 1097, но за теб може това да не е ново.

Мац, оправяй хремата. Hug На лични мога да ти препоръчам нещо много ефикасно. Hug

Да бе, много е тъпо това, дето снимат по толкова серии. Поне да излъчат някакъв сериал, който вече е завършен както беше цветовете. То пък бива ли до живот да гледаме едни и същи сериали? Поне да пускат по 4 серии та да свършват по бързо

# 230

Да бе, много е тъпо това, дето снимат по толкова серии. Поне да излъчат някакъв сериал, който вече е завършен както беше цветовете. То пък бива ли до живот да гледаме едни и същи сериали? Поне да пускат по 4 серии та да свършват по бързо

Бубе, Hug мен ако питаш, по 40 на веднъж е най-добре.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 231
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Намасте булкиии Hug Hug Hug Hug

Марвелке Hug верно не е ново, аз знам от нощес, ама нямаше никой та не писах. Тъкмо сега влизах да те осведомя... Laughing
От къде знаеш колко съм хремава...да не съм се оплакала и тук и да не помня Rolling Eyes

Метай илача на ЛС, че влезнах в преразход на салфетки Joy hahaha

Бубе, и по 4 серии да дават, все тая...нема стигане с толкова серии. ooooh!
Марвелке Hug тайно се надявам единствения здравомислещ в семейство Нарцисови , Анууп да спре тая идиотщина с картината....яко беше подпалил, дано някой го чуе. Crossing Arms

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 13:08 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 232
  • София
      Тези дни си разсъждавам върху края на индийските сериали и стигнах до извода, че дори сценаристите не знаят какъв ще бъде той. Сериалите масово завършват, когато се изчерпат откъм зрителски интерес. Ако имат гледаемост могат да си се точат с години. Ето и трите, които се излъчват в България. "Цветовете" е свършил съвсем набързо. Ако бе гледаем дето се вика и децата да са пораснали вече. "Моята карма" ще я приключват защото вече има по-нови, по-интересни и гледаеми сериали от нея. Като чета и Зиз си мисля, че чакат на зрителите на Малката булка да им писне. В момента какво се случва там- Ананди я рисува художник. Нищо общо с началото на сериала. Позовавам се и на Бандитка, която е разказвала за сериали с много силен актьорски състав, които бързо, бързо са приключвани - 200-300 серии и други, съвсем малоумни продължават с години. Според мен сценаристите нахвърлят някаква история - какви семейства, професии, район, какви са отношенията и после хайде история след история. Вижте нещо се случва, някакси нещата се рашават и тъкмо зрителя си отдъхва започва нова драма и така докато сериала има рейтинг.

# 233
Зизу Hug, просвещавам се аз и в твоята тема. Joy Joy Joy Joy Joy

# 234
Тери Hug в случая с Булчето, няма как да няма таива интриги защото иначе трябва да свърши. След като има рейтинг, ще измислят нови и нови простотии. Въпроса тук е да не излизат от пътя, както се случва в повечето случай, когато диплиш сценарии за конкретна серия и ден за ден. Тогава и самите сценаристи се губят в собствените си писания и става миш-маш. Crazy Crazy Crazy Crazy

Ето, примерно сюжетната линия Ананди и коката....защо остана недоразвита? Едва ли интелигентен човек няма да си зададе въпроса "От къде дойде тази дрога и какво се случва?"
Обаче тази линия си мина и замина и никой не зададе изконния въпрос...защо? Защото и самите сценаристи се загубиха там.

Сега пък ИзкукИ...спуснаха го с парашут в заявка за убийството на РазвратИ, пък изглежда феновете са надали вой и тая линия като че ли се разсъхна...сега минавам на вариант "Отвличане", че е по-лесен за възприемане и все пак драгият зрител няма съмнение, че Супермен ще спаси жена си от набезите на ИзкукИ... Mr. Green

За съжаление е така и трябва да го приемем или да бием хикса и да не се ядосваме.
Мисля,ч е май Деспина писа, че сценарият за следващата серия понякога се обсъжда с феновете...е, като е така...не ми се вярва феновете да не искат Ананди да роди дете....защо не става това питам аз, че ми е дерт голем...? Crossing Arms

# 235
Зизу Hug, просвещавам се аз и в твоята тема. Joy Joy Joy Joy Joy
Верно ли...това ме радва много.... Party Party Party Party

# 236
Според мен простотиите в "Кармата" са повече и по-нелепи от където и да е другаде. Точно гледам часа и си мисля днешната серия какви ли "изненади" ще ни поднесе....  Crossing Arms

# 237
Мда, Ичха си е все същата малоумница, макар и образована.  ooooh! Тапу, та Тапу... Колко пъти трябва да чуе въпроса "Виир нищо ли не ти каза за снощи?", че да ѝ светне лампичката?! Направо е много изнервящо!
Ама и бабата е една садистка - явно се кефи и Тапася да страда, че постоянно налива масло в огъня...

# 238
Абе на тва Тапу да не са му дали нещо като на Ананди та беснее така Grinning Grinning Grinning

# 239
Абе на тва Тапу да не са му дали нещо като на Ананди та беснее така Grinning Grinning Grinning
Тя Тапу беснее , че не си е взела розовото хапче Joy hahaha
Бай дъ уей...добър човек съм, не мисля на никого лошо, ама за Нани не мога да се въздържа...ако я гътнат ще бъде прекрасно... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Както казах, от този сериал ме избива на агресия, хем ми звучи за фон и грам не се вглъбявам Naughty

Общи условия

Активация на акаунт