"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 52 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Първия учебен ден на бабката е уникален. С униформата и обущетата и каквато си е дребничка, досущ като първолаче  Joy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизу Hug, е ти още едно послание "за образованието възраст няма". Grinning

И другото..."Никога не е късно да станеш за резил кат изпумпариш даскала по тиквоча...даже и на 100" Joy Joy hahaha hahaha

Ох, тая Ананди... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Кашмир, в лодката....
Ананди- Колко хубаво щеше да е и баба да е тук...
РазвратИ- ааа, да викнем и Даду а...
Ананди- Супер...(не се усеща, оня се напрега) Mr. Green
РазвратИ - кво ще кажеш да викнем и мама, татко, леля, чичо, Санчи...
Ананди- Прекрасно...
РазвратИ- Ще си прекараме чудесно медения месец...
Оная така... Shocked Shocked Shocked чак тогава вдена кви ги плещи... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Ооооооо, за чувството му за хумор можеш отделна тема да направиш.  Peace Но не може да се сравнява с моментите в които я придърпва изневиделица. В Кашмир са едни от любимите ми епизоди, а и когато и показваше имота, който беше купил бяха много сладки. Кво стана, май нищо повече за тая вила не дадоха.

# 211
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чекай де...ше я направят...така ли се строи вила... Joy Joy Joy
Пък и нали разбра що ще я строи.... Laughing

Тоя епизод ми е любим...и следващия с червилото...Даду изкърти миФките... Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 212

Тоя епизод ми е любим...и следващия с червилото...Даду изкърти миФките... Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Не съм разбрала, мислех, че е заради детето  ooooh!, казвай или да се връщам да я търся. Слушах какви и ги дрънкаше Шив, но мислех че това бе изблик на страсти, а не планирано мероприятие Thinking

# 213

Не съм разбрала, мислех, че е заради детето  ooooh!, казвай или да се връщам да я търся. Слушах какви и ги дрънкаше Шив, но мислех че това бе изблик на страсти, а не планирано мероприятие Thinking
Еми ще я строи та да има къде да и изправя ламарините...това ще е единственото предназначение на новата къща. Joy Joy hahaha hahaha
На него после му бликнаха страстите...кат си представи за какво ще я ползват...инак ще си живеят в резиденцията.

# 214
Зиз, разбра ли какво казаха лекарите за детето, дали има шансове да се оправи? Гледам, че зарязаха терапията и вече не акцентират върху това. newsm78

# 215
Зиз, разбра ли какво казаха лекарите за детето, дали има шансове да се оправи? Гледам, че зарязаха терапията и вече не акцентират върху това. newsm78
Казаха, че имал някакъв ревматизъм и нещата повече са на психическа основа. Та за да се оправи и той самия трябва да помогне. Тя освен да му провежда рехабилитация, няма какво друго да направи и за това не акцентират толкова на това. Какво да дават....как му прави масажи? Ми то се подразбира, дадоха няколко пъти и е ясно, че тя му я прави.
Имам подозрение, че Амол ще скочи изневиделица от количката и за това не акцентират повече на това.

РазвратИ беше казал, че ще направят всичко да проходи, ще го заведат в чужбина и тн...но, от разговора с лекаря стана ясно, че няма смисъл.

# 216
Казаха, че имал някакъв ревматизъм и нещата повече са на психическа основа. Та за да се оправи и той самия трябва да помогне. Тя освен да му провежда рехабилитация, няма какво друго да направи и за това не акцентират толкова на това. Какво да дават....как му прави масажи? Ми то се подразбира, дадоха няколко пъти и е ясно, че тя му я прави.
Имам подозрение, че Амол ще скочи изневиделица от количката и за това не акцентират повече на това.

РазвратИ беше казал, че ще направят всичко да проходи, ще го заведат в чужбина и тн...но, от разговора с лекаря стана ясно, че няма смисъл.

Това за чужбината го разбрах, за това се учудвам, че не предприемат нищо.

Обаче и Санчито влезе в час. Я каква примерна домакиня го раздава. И тия само се натискат, ама некоя нема ли да зачене най на края.  newsm78

# 217
Ще заченат, къде ще ходят Party Party
Задачите сме ги раздали, план имат да изпълняват Joy Joy Joy hahaha hahaha

А, СанчитУ трябваше да и се изсипе цялата тази помия на главата, та да вдене, че така не става. Naughty

# 218

А, СанчитУ трябваше да и се изсипе цялата тази помия на главата, та да вдене, че така не става. Naughty

Ей, с тия корнизи и пердета вече навик му стана. Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Права си Зиз, не е ли на работа, само за кекс мисли. hahaha hahaha hahaha

# 219

Ей, с тия корнизи и пердета вече навик му стана. Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Права си Зиз, не е ли на работа, само за кекс мисли. hahaha hahaha hahaha
Ми те пердета фалшименто...един път се запъват на нея...после на него и те така...предпоставки за бъркане на кекс и пробане на нови рецепти... hahaha hahaha hahaha

# 220

Ми те пердета фалшименто...един път се запъват на нея...после на него и те така...предпоставки за бъркане на кекс и пробане на нови рецепти... hahaha hahaha hahaha

Сега като гледам и направо се кефя. bouquet Евала на сценаристите. Пу,пу.. Ония смотаняци от Цветовете умориха главната и после чакат някой да ги гледа. С тоя сценарии Булчето скоро нема да свърши. Гаранция!

# 221
Цветовете вече е към своя край. Днес имаше няколко епизода, но не се случи кой знае какво, става все по безинтересно. Сакшито по многократни молби и настоявания от страна на Рагини пред Васу тя в крайна сметка склони да я прибере, но все още и е сърдита. Сакши се разкайва искрено, но тя и каза, че я приема само като гост, каза и да си даде сметка, че гостоприемството си има граници. Сакши искаше да си тръгне, но Рагини не я пусна, понеже нямала къде да отиде а лекарят казал да се грижат за нея, че била много слаба. Васу не знам как, но по някакъв начин забеляза, че Рагини и Анмол до сега не са били съпрузи в истинския смисъл. Сакши се беше почувствала зле и тя отиде да извика Рагини, вероятно после като се застоя в стаята е видяла нещо, не можах точно да разбера. Започна да реве и да се разкайва колко зле се е държала с Анмол, а той уважил решението на Рагини все още да не го приема като съпруг. Шлок се появи в дома на Шарма преструвайки се на крадец, не знам как се беше направил, та не го познаха, но успя да ги стресне. За сега е сам, онази дето уж трябваше да е с него все още я няма. Те почнаха пак да го питат дали си нямал някоя, той каза, че си имал някакво момиче даже веднъж тя го потърси по телефона когато отиде у Раджванш. Алек нещо не се чувстваше добре и Сакши отиде да му занесе лекарство, а той я изхвърли като парцал. После Рагини отиде при него и той каза, че няма да пие лекарството, което Сакши е донесла защото не знаел какво му носи. Анмол отиде при Тарун и го накара да се разкае пред Сакши и да я помоли за прошка иначе пак ще го тикне в затвора. Той му обеща, но не с добри намерения естествено. Не знам дали това не беше план на Анмол да види дали Сакши пак ще си почне старите номера, но Тарун като и се обади и и се заобяснява тя му затвори и не искаше да го слуша. Наближаваше оня празник, където съпругата пости за съпруга си забравих как се казваше. Тъй като Рагини до сега не го била празнувала пълноценно Васу реши този път да покани и семейството на Рагини и да спазят всички традиции. Рагини постеше за Анмол, той отиде на работа и уж щеше да се прибере рано. Алек чу по телевизията, че някаква кола е катастрофирала и се е блъснала в камион и че шофьорът бил в критично състояние. Видя, че колата е на Анмол и много се притесни. Отиде да казва на Рагини, но като я видя колко е щастлива не посмя да и каже нищо. Когато вече трябваше всички да вечерят и Анмол все още го нямаше Рагини каза на другите да започват, а тя ще го чака. Тогава Алек започна да я убеждава да не го чака, че можело да не се прибере, че щом го няма можело да е в болница. Тя го попита защо говори такива глупости и той каза какво е видял. Тъкмо Рагини тръгваше към болницата и Анмол се прибра. Бил си оставил колата на пазара за да купи нещо и някой му я откраднал, та тоя дето му я откраднал катастрофирал с нея и бил в болница. Пълни глупости, не знам какъв беше смисъла на това. За Шлок пропуснах да кажа, че в предните епизоди Алек беше чул майка си когато се беше ядосала за номерата на Сакши да казва, че се е подиграла с Алек въпреки, че знае, че не е нормален. Той се обадил на Шлок и Шлок затова се появява, но му се обадил без никой да знае. Шлок отиде при тях и Васу го помоли да остане там. Васу като видя Шлок и започна да се чуди как до сега на са се сетили да се обадят на Шлок, ами как да му се обадят, като е такъв сценария. Докато всички се приготвяха за празника Сакшито беше изолирана. Искаше да и сложат кана на ръцете, но Васу каза, че това се прави само на омъжените жени, даже я накара да си свали колието. Накрая на последния епизод Гуди и занесе да яде и тя не искаше. Тогава се появи Алек и Гуди като му каза, че тя не иска да яде той я накара да и занесе топла храна, понеже тази била истинала и започна да и говори как не мислила за бебето си, как заради нея и то щяло да умре от глад демек и той вече мисли да и прощава. Малти и тя се извини за дето била толкова лоша снаха през годините, абе щастлив финал без най хубавите герои, да свършва веднъж и да се приключва. Сигурно вече като се появи приятелката на Шлок и Тарун като отвлече децата ще му видим края.

Благодаря за подробния разказ - супер си!  Hug Hug Hug

Каквото и да правят сценаристите без Садна и Ранвир няма как да има щастлив финал - да не говорим, че техния е ужасно глупав. Вместо да пратят Сакши, където й е мястото - ще й простят. Нямам думи - поне да свърши, че да се отдъхнем - не понасям тази змия.  Peace

За мен обаче "Цветовете на любовта" са си най-хубавия индийски сериал - независимо от гадостите накрая. Каквото и да говорим няма такъв сериал с толкова силна и красива любов. Да не говорим колко си подхождат главните - сладури и половина са и четиримата. А Садна и Алек направо ми пълнят душата.  txtloves txtloves txtloves

Сега сериите на Цветовете по БТВ Лейли са на най-интересното! Баш дето Алек напуска къщата на Раджванш и отива при Садна. Ох обожавам тези серии - мога да гледам моментите с двамата хиляди пъти. Въобще епизодите до смъртта на Садна и Ранвир са ми безкрайно интересни и с радост бих ги повторила.  newsm51 Two Hearts Two Hearts

Абстрахирам се от пародията дето гледаме сега - мисля си че всичко е ок и си се радвам на клипчетата и моментите с тях ... 
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222
Днес по БТВ бяха епизодите дето децата погаждаха номера на Сакши! Този път с кеф гледах как я правят на маймуна. Така й се пада - първо, когато я пратиха за сладолед в мола и после се скриха - тази откачи, а децата звъннаха на Васу. Тя побесня и после нахока Сакши. Плана на Рагини и Анмол е супер ..  newsm44

Иначе за тези 3 епизода Алек отново го показаха само за малко - като в третия въобще го нямаше. Индраджит съвсем се затри - този път мина и без Пракаш ...  Peace

Най-силна и трогателна беше сцената, когато Алек купи колело на Куши от парите, които му даде шефа, след като откри портмонето на клиента и му го върна. Куши така се зарадва - а Алек й каза вече да му казва татко. Тази сцена ми напълни душата ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

На сутринта той пак тръгна за работа, а Рагини го прикриваше. Появиха се Сакши и Васу. Сакши почна да говори колко хубаво било колелото, а Алек като я видя и пак се намръщи. Не я понася. Онази пък искала и тя да е била там да му помогне - пък той вика - ти за какво си ми. Не ми трябваш. Освен това исках да купя колелото на Куши с мои пари. Васу се почуди от къде ги е взел, но Рагини замаза положението, че е спестявал дълго за него. И така - Алек повече не го даваха днес ...  smile3525

Децата обаче побъркаха Сакши! Рагини нарочно ги остави с нея - те така разхвърляха играчките. Играеха си, биеха се с възглавници. Бяха се омазали и с боички, които имаше и по пода. Дойде Сакши и им се скара - били ужасни. Трябвало те сами да изчистят тази кочина, защото иначе щели да съжаляват. Накара ги да изчистят преди да си дойде Васу. Те обещаха - Сакши слезе долу, а те донесоха 2 кофи с вода и парцали да мият пода. Първо се плискаха с водата, после чуха че Васу идва и решиха бързо да измият пода - разсипаха водата и тъкмо клекнаха да бършат и Васу ги видя. Разбира се побесня как може те да мият пода - Тамана каза, че новата майка ги е накарала да си изчистят. Васу каза, че тя няма право да ги третира така и че за нея внуците са най-важни. После викна Сакши и отново я навика - а тя каза, че не ги карала да мият пода, само да почистят. Тами обаче се правеше, че плаче и Васу направо така крещеше на Сакши, а аз си викам - а така ...  smile3508

Рагини дойде и каза на Васу да дадат още един шанс на Сакши - нали с Анмол имаха план Васу лично да види как се държи тя с децата. Затова й предложи да я наблюдават скришом - Васу се съгласи. Рагини беше в кухнята и правеше някакво ядене, в което слага малко тиквички понеже Тамана не ги обича. Дойде Сакши и почна да се хвали, че била такъв майстор - щяла да сготви такива вкусотии с тиквички, че децата да си оближат пръстите. Как не ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Васу и Рагини казаха, че излизат до организацията и понеже нямало никой в къщата Сакши трябвало да гледа децата. Те като разбраха почнаха да скачат, а Тами каза - ура сега ще падне купон ...  Joy Joy Joy

Много се забавлявах като Тамана и Куши почнаха да вадят дрехи от гардероба и да карат Сакши да ги глади! То пък тази как гладеше, все едно ютия не е хващала. Децата отивали в банята - тя щяла да провери водата, но Тамана я оставила да тече и Сакши се намокри. После пък Тамана каза, че нещо от блузата й се е откачило, та трябвало да изглади друга. Сакши само правеше физиономии - но нека й е! Гадина  ...  hahaha hahaha hahaha

Отиде си в стаята и само мърмореше, че тези деца били истинско чудовище и че ако зависело от нея щяла да ги затвори в тъмната стая. По едно време заспа - Тамана и Куши влязоха тихо и Тамана се изкряска - майко на Куши спиш ли - оная като подскочи ...  smile3532

Накараха я да чете някаква приказка за злата вещица та все едно им се кара - тогава дойдоха Васу и Рагини! Васу побесня като чу как Сакши им каза, че би ги затворила в тъмната стая и че ако Куши не я слуша ще я набие отново ...  Naughty

Рагини каза на Васу да почакат още малко - сега щели първо да обядват! Тамана и Куши отидоха със Сакши в кухнята. Тя си сервира от нейното ядене, но Тамана каза че не го иска понеже има тиквички, тогава тя й даде това на Рагини - Тамана го хареса и каза, че много обичала такова. Васу каза на Рагини, че се е видяло коя е по-добрата готвачка.  Mr. Green

Сакши обаче каза на Тамана, че и тук има тиквички. Тя каза, че тогава не го иска, а Сакши и каза да си стои гладна. Васу побесня но слушаше - Тамана искаше бисквити, а Сакши й каза - ами като искаш бисквити на ти яж. Васу и Рагини наблюдаваха всичко. Васу каза, че Тамана не може да обядва бисквити - Рагини обаче й каза да почака още малко.  newsm10

Тамана искаше солени бисквити - имало на рафта! Качи се да си взима, но не могла да ги стигне и щяла да падне. Помоли Сакши да ги вземе - а тя: добре, слез че ако паднеш пак на мен ще се скарат. Тръгна да тегли това дето Тамана дърпаше и попита дали е сигурна, че тук има бисквити понеже било много тежко. Тамана каза, че има - било пълно да дърпа смело. Както си дърпаше и хоп това се отвори и падна отгоре й. Цяла кутия с брашно - право върху лицето на Сакши. Така се хилих - направо децата ми напълниха душата. Как само се хилеха и скачаха, а онази направо откачи. Супер беше цялата бяла по главата ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сакши подгони децата! Отидоха в хола - тя им каза, че били ужасни и невъзпитани. Даже май ги нарече чудовища и че ако зависело от нея щяла да ги затвори в тъмната стая. После каза на Тамана, че тя била в основата на всичко, че заради нея Куши е поискала да има втора майка - само и само да й угоди и Рагини да е само за нея. Накрая Сакши удари Тамана. Рагини и Васу видяха всичко. Тамана каза, че ще се оплаче на баща си - тогава Сакши я помъкна да й показва нещо. Рагини хукна по тях, а Васу прегърна Куши.  no  no no

Сакши май заведе Тамана в стаята на Рагини - започна да рови в гардероба й и извади снимката на Ранвир. После я показа на Куши и й заяви по най-жестокия начин, че Анмол не й е баща, а това е баща й и се казва Ранвир. Каза й, че тя няма баща - Анмол е просто втори, но не й е баща, нямат кръвна връзка, не й е никакъв. Тамана се разплака - Рагини дойде и започна да се разправя със Сакши - попита я как смее. В този момент се появиха Васу и Куши - Сакши не ги видя и продължи да се разправя с Рагини - попита я нима лъже. Пак каза на детето, че няма баща, че Анмол няма нищо общо с нея и баща й е Ранвир. То и тази змия пък хептем няма нищо общо с Куши - Анмол поне е добър, а тази е кобра. Тамана и Рагини плачеха - Куши също се разплака. Тогава дойде Васу и заби такъв шамар на Сакши, че онази направо видя звезди посред бял ден. Браво на Васу - попита я как смее да говори такива неща. Един път да направи нещо като хората ...  smile3501

Чудно ми е само след като никой никога не споменава името на Ранвир в тази къща как пък Сакши разбра, че той е бащата на Тамана, а не Анмол. Чак и снимката намери. Ама карай- вече свикнахме тя всичко да знае и да е навсякъде като някой навлек ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Куши от самото начало знае, че Садна й е майка - говори за нея, има снимката й, гледа видеото с нея, докато Тамана въобще не знаеше за Ранвир. Хубаво е, че разбра кой е истинския й баща, въпроса е, че не биваше да го научава по този жесток начин. Сакши буквално се наслаждаваше, че малката се измъчва. 
Crossing Arms

# 223
Здравейте.Може ли да ме насочите къде мога да прочета какво ще се случи по-напред в "Моята карма"?Ичха успява ли да се омъжи за Виир и какво се случва с Тапася?

Здравей! На страница 9-та TEREZA83 е обяснила някои неща относно бъдещите събития в "Моята Карма" и по-специално точно това, което питаш. Аз не следя този сериал и няма как да ти помогна, но там може да видиш. Само се върни малко по назад. Прочети и от 9-та страница насам - някой пак беше писал за предстоящите събития в Кармата ... newsm10

# 224
"Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum) започва по БТВ

От 17 октомври в ефира на БТВ стартира най-новият индийски сериал "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum). Зрителите, любители
на следобедните теленовели, няма да останат без трогателни истории и емоции след края на един от най-успешните и любими сериали у нас "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai). Новата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 15.30 часа и ще проследи пътищата на Сандия и Сурадж, които се преплитат по странен начин. На пръв поглед двамата нямат нищо общо - тя е образована, той - обикновен и неграмотен сладкар. Но съдбата неколкократно ги сблъсква и най-накрая двамата се венчават при странни обстоятелства. С времето тайните и лъжите, при които е започнал техният брак, излизат наяве. Сандия е чужда в новия си дом, не разбира нито порядките, нито ценностите на семейството. Възпитана да уважава възрастните, тя не се опълчва на своята свекърва, но трябва да реши - дали да се превърне в типичната домакиня или да продължи да преследва мечтата си - да се изучи и да стане полицай. Подкрепа получава от най-необичайното място - от своя съпруг, който трябва да балансира между властната си майка и амбициозната си жена.

http://serialiofbg.televisionbg.net/2014/10/17-1530.html

Благодаря ти за инфото! Значи "Цветовете" свършват на 16-ти. Много ще ми липсват - това е любимият ми индийски сериал. Няма друг като него. Все пак обаче се радвам, че свършва понеже последните 100-тина епизоди без Садна и Ранвир са пълен ужас и подигравка със зрителите. Вече гледам сериала само за фон, а тъпата Сакши не мога да я трая. Да свършва, че да не я гледам. Иначе първите 640 серии със Садна, Алек, Ранвир и Рагини бих ги гледала отново и отново с кеф. Просто са уникални. Затова и често си пускам моменти с тях ...  smile3525

Новият сериал звучи интересно! Изглежда БТВ имат договор с индийския канал Star Plus, който е производител и на Цветовете - затова сега пак пускат сериал от тази компания. Написах името му и до колкото разбрах сериала още се снима. Има 800 и нещо епизода. Изглежда по ненатоварващ, ама знае ли човек - ще стане ясно ...  newsm78

Много ме е яд обаче - исках след края на "Цветовете" да пуснат новия сериал със Сара и Ангад/ Садна и Алек! Явно обаче това, че е закупен тук е било слух ...  newsm12 no cry

Надявам се по-натам го пуснат. Сериала е уникален, а Ангад и Сара са невероятно сладки. Освен това има щастлив край за тях. Дано имаме удоволствието скоро да го гледаме и в България ...
 Praynig Praynig Praynig  newsm76 txtloves  newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт