Питай мацо..аз ще ти напомням...

Да, бе...пометоха ме...ама нищо...ще развием втората част на сценарият...

значи влезни в Десито са озвучени...

губя им дирята вече. Е, за това хората правят по 1000 серии, за да ги запомни човек.
, вчера поста със сюжетната линия за втората част ли ти изметоха? Чаках аз да видя развитие, ама ядец.

(перифразирам по памет, ама това беше смисъла)

губя им дирята вече. Е, за това хората правят по 1000 серии, за да ги запомни човек.
, вчера поста със сюжетната линия за втората част ли ти изметоха? Чаках аз да видя развитие, ама ядец.
, Зизините имена не мога да ги забравя. Но наистина освен, че много нови персонажи и всички с някакви сходни имена, та на моменти се обърквам. Зиза
съм я признала. Нали заради нейните коментари го почнах.

, Зизините имена не мога да ги забравя. Но наистина освен, че много нови персонажи и всички с някакви сходни имена, та на моменти се обърквам. Зиза
съм я признала. Нали заради нейните коментари го почнах.

объркваш се не от нови персонажи, а от смяната на актьорите.

баба ти забрави, че е ученичка и щеше да му шибне един шамар на даскала. Знам, че много не я долюбват, но мен ме кефи на мах, а и какъв глас вади само...
. Заради нея ще погледна да видя как я дублират нашите.
объркваш се не от нови персонажи, а от смяната на актьорите.

баба ти забрави, че е ученичка и щеше да му шибне един шамар на даскала. Знам, че много не я долюбват, но мен ме кефи на мах, а и какъв глас вади само...
. Заради нея ще погледна да видя как я дублират нашите.

, е ти още едно послание "за образованието възраст няма". 

Препоръчани теми