"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 52 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Гаури е оная жена му в Мумбай бе...дет зарад нея се разведе с Ананди... Joy hahaha
Питай мацо..аз ще ти напомням... Grinning

Да, бе...пометоха ме...ама нищо...ще развием втората част на сценарият... Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
Марвелке Hug значи влезни в Десито са озвучени... Joy Joy Joy hahaha hahaha

Тая дето сваля Джаго е Гаури дет се озова в болницата на Джаго и нали у Сингх-Хавели е аврамов дом, кой го изпишат ходи на санаториум там.. Mr. Green
Нема да успее.... Naughty

Та лелята дава кока на Ананди в прасата сутрин...първоначално я избиваше на романтика, после взе да се трупа и стана зле.
РазвратИ разбра, че е леля му и беше стегнал бохчата, ама Анандито не даде... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Вече не я друса, че едно я хванаха, друго дилъра избега, та нема снабдител...и те така...

Вече взех да давам на късо с тия имена - Гаури, Гули, Ганга, Манга ..............,  #Crazy #Crazy #Crazy губя им дирята вече. Е, за това хората правят по 1000 серии, за да ги запомни човек.

Hug, вчера поста със сюжетната линия за втората част ли ти изметоха? Чаках аз да видя развитие, ама ядец. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тя затова Зис им нахвърля такива имена, че да ги помниш по лесно. Умирам си от смях като вземете да го обсъждате тоя сериал

# 197
Що бе Бубе...ми той Шив си е РазвратИ...само за секс мисли... Joy Joy Joy
Даже си спомням една сцена дет сутринта я дърпа за ръката и тя по дифолт...."Шив какво правиш, вратата е отворена,, някой ще дойде..."
Тоя вика "Исках да ти подам чашата да отнесеш, ама като си мислиш за романтика...няма лошо, ама сега бързам, та остава за довечера..." hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha (перифразирам по памет, ама това беше смисъла)
Сметай за какво става въпрос та Ананди роптае по дифолт на всяко присецване от негова страна. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 198
  • Хасково
"Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum) започва по БТВ

От 17 октомври в ефира на БТВ стартира най-новият индийски сериал "Светлината на моя живот" (Diya Aur Baati Hum). Зрителите, любители
на следобедните теленовели, няма да останат без трогателни истории и емоции след края на един от най-успешните и любими сериали у нас "Цветовете на любовта" (Sapna Babul Ka... Bidaai). Новата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 15.30 часа и ще проследи пътищата на Сандия и Сурадж, които се преплитат по странен начин. На пръв поглед двамата нямат нищо общо - тя е образована, той - обикновен и неграмотен сладкар. Но съдбата неколкократно ги сблъсква и най-накрая двамата се венчават при странни обстоятелства. С времето тайните и лъжите, при които е започнал техният брак, излизат наяве. Сандия е чужда в новия си дом, не разбира нито порядките, нито ценностите на семейството. Възпитана да уважава възрастните, тя не се опълчва на своята свекърва, но трябва да реши - дали да се превърне в типичната домакиня или да продължи да преследва мечтата си - да се изучи и да стане полицай. Подкрепа получава от най-необичайното място - от своя съпруг, който трябва да балансира между властната си майка и амбициозната си жена.

http://serialiofbg.televisionbg.net/2014/10/17-1530.html

# 199

Тая дето сваля Джаго е Гаури дет се озова в болницата на Джаго и нали у Сингх-Хавели е аврамов дом, кой го изпишат ходи на санаториум там.. Mr. Green

Та лелята дава кока на Ананди в прасата сутрин...първоначално я избиваше на романтика, после взе да се трупа и стана зле.
РазвратИ разбра, че е леля му и беше стегнал бохчата, ама Анандито не даде... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Вече не я друса, че едно я хванаха, друго дилъра избега, та нема снабдител...и те така...

Вече взех да давам на късо с тия имена - Гаури, Гули, Ганга, Манга ..............,  #Crazy #Crazy #Crazy губя им дирята вече. Е, за това хората правят по 1000 серии, за да ги запомни човек.

Hug, вчера поста със сюжетната линия за втората част ли ти изметоха? Чаках аз да видя развитие, ама ядец. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тя затова Зис им нахвърля такива имена, че да ги помниш по лесно. Умирам си от смях като вземете да го обсъждате тоя сериал

Права си Бубе Hug, Зизините имена не мога да ги забравя. Но наистина освен, че много нови персонажи и всички с някакви сходни имена, та на моменти се обърквам. Зиза Hug съм я признала. Нали заради нейните коментари го почнах. hahaha hahaha hahaha

# 200
Марвелке Hug объркваш се не от нови персонажи, а от смяната на актьорите.
Гаури е сменена и за това си се объркала. Laughing

Тия рускините много мързеливи #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Кога мислят да ми пуснат серии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 201

Права си Бубе Hug, Зизините имена не мога да ги забравя. Но наистина освен, че много нови персонажи и всички с някакви сходни имена, та на моменти се обърквам. Зиза Hug съм я признала. Нали заради нейните коментари го почнах. hahaha hahaha hahaha

ама важното е, че веднага зацепих кои са Разврати и Изкуки, направо се пукам от смях, пък и така няма как да ги забравиш. Зис, я вземи измисли едно и на оная дето даваше прасат на Анандито

# 202
Тая ше я кръстим Крюела Девил Joy Joy Joy
Инак името и е Субхандра...много сложно за помнене Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Ама ако е сложно новото име, понеже и викат буаджи ...може да е Боата
Бубе, ударенията са на последното И

# 203

Кога мислят да ми пуснат серии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Направо падам, Joy Joy Joy баба ти забрави, че е ученичка и щеше да му шибне един шамар на даскала. Знам, че много не я долюбват, но мен ме кефи на мах, а и какъв глас вади само...  Peace. Заради нея ще погледна да видя как я дублират нашите.
Ама Шивко как скочи от леглото - много палав дойде нашичкия. Като гледам Анандито, май само на "уж" се дърпа.

# 204

Направо падам, Joy Joy Joy баба ти забрави, че е ученичка и щеше да му шибне един шамар на даскала. Знам, че много не я долюбват, но мен ме кефи на мах, а и какъв глас вади само...  Peace. Заради нея ще погледна да видя как я дублират нашите.
Ама Шивко как скочи от леглото - много палав дойде нашичкия. Като гледам Анандито, май само на "уж" се дърпа.
Тая па откри топлата вода.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми много ясно, че се дърпа на ужким... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 205
Привет момичета  wavey
Ичха ми образува много нерви  smile3511 Изобщо ли не й светва лампичката какво цели Тапася...Вещицата Нани няма ли да си намери майстора и да я изгонят.....

Еми благодаря за информацията за новия индийски сериал  Hug Зимата след пладне се кротваме пред тв и няма да скучаем  Grinning

# 206
Ооо, Мамче Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

# 207
  • На Джансел в сърцето..
Здравейте.Може ли да ме насочите къде мога да прочета какво ще се случи по-напред в "Моята карма"?Ичха успява ли да се омъжи за Виир и какво се случва с Тапася?

# 208
Първия учебен ден на бабката е уникален. С униформата и обущетата и каквато си е дребничка, досущ като първолаче  Joy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизу Hug, е ти още едно послание "за образованието възраст няма". Grinning

# 209
Първия учебен ден на бабката е уникален. С униформата и обущетата и каквато си е дребничка, досущ като първолаче  Joy  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Зизу Hug, е ти още едно послание "за образованието възраст няма". Grinning

И другото..."Никога не е късно да станеш за резил кат изпумпариш даскала по тиквоча...даже и на 100" Joy Joy hahaha hahaha

Ох, тая Ананди... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Кашмир, в лодката....
Ананди- Колко хубаво щеше да е и баба да е тук...
РазвратИ- ааа, да викнем и Даду а...
Ананди- Супер...(не се усеща, оня се напрега) Mr. Green
РазвратИ - кво ще кажеш да викнем и мама, татко, леля, чичо, Санчи...
Ананди- Прекрасно...
РазвратИ- Ще си прекараме чудесно медения месец...
Оная така... Shocked Shocked Shocked чак тогава вдена кви ги плещи... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт