"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Мазохизъм е, вече мисля, че проблемът си е "в моя телевизор"  #Cussing out Mr. Green

Иска ми се да вляза в сериала и да раздам справедливост....особено днес!  #2gunfire

Точно така се чувствам и аз!

# 316
Мазохизъм е, вече мисля, че проблемът си е "в моя телевизор"  #Cussing out Mr. Green

Иска ми се да вляза в сериала и да раздам справедливост....особено днес!  #2gunfire

Точно така се чувствам и аз!
Мен честно казано когато бяха деца ми беше много по-интересно, отколкото сега. Ичха през целия филм 2 приказки на кръст дали е казала? Като дете може да заекваше, ама беше малко по добре. Уж искат да направят нещо, да създадат някакво напрежение, но то нищо не се случва всъщност, не разбирам каква точно е целта. С който и да съм заговорила всеки казва, че такъв идиотски филм няма. Имам чувството, че никой не го гледа, чудя се що поне не го спрат и да излъчат някакъв друг, който ще е интересен. То и без това в тоя има толкова докато свърши, че ще има да го дават с години, какъв е смисъла?

# 317
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз предлагам да го спрат и да обединят Булчето...по 5 серии с новини между тях Naughty
Пък тая Перла ми писна... #Cussing out вече мога да я изиграя Crossing Arms

# 318
Аз предлагам да го спрат и да обединят Булчето...по 5 серии с новини между тях Naughty

Ти може да искаш и РазвратИ танца по баклава и без мустаци да ти и изиграе, ама нема hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 319

Абе майтапа на страни, ама наистина по добре щеше да е булката да дават отколкото тоя смотан филм.

Перлата пък за кой път я повтарят? Едно не разбирам аз, как някой сериали могат да ги пускат по 1000 пъти, а други не? Наистина искам да знам на какво се дължи? Имало е преди някакъв сериал Есмералда, който са давали преди да можеше при нас да се пусне кабелна. Откакто имаме кабелна нито веднъж не го излъчиха тоя сериал а много ми се искаше да го гледам. Давали са го май само веднъж по всички канали някъде 98-99 година последно и от тогава не са.

# 320

Ти може да искаш и РазвратИ танца по баклава и без мустаци да ти и изиграе, ама нема hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Ти ше видиш като РазвратИ посети БГ-екрана за къФ рейтинг иде реч hahaha hahaha
Тогаз може и да стане мойто желание Laughing

Бубе, мани тая Есмералда...па тоя филм яко олд скуул... Joy

# 321
  • Варна
Бубе, беше много хубав сериал Есмералда. Наистина отдавна го даваха, но още го помня. Даваха го по кабеларките.

# 322

Ти ше видиш като РазвратИ посети БГ-екрана за къФ рейтинг иде реч hahaha hahaha
Тогаз може и да стане мойто желание Laughing

Бубе, мани тая Есмералда...па тоя филм яко олд скуул... Joy

Зиз Hug, те тогава в праймтайма ще го пуснат  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 323
Бубе, беше много хубав сериал Есмералда. Наистина отдавна го даваха, но още го помня. Даваха го по кабеларките.

бил е, ама както винаги точно аз нямах възможност да го гледам, а ме засягаше по някакъв начин, то един сериал ще има за точно такъв случай като моя и няма да го излъчват, иначе романтики и всякакви други простотии сме гледали достатъчно. Поне той е имал нещо по различно от всичко, което сме свикнали да гледаме, ама аз друго се питам, защо е невъзможно да излъчат него, а другите ги дават по няколко пъти ей това искам някак да го разбера. Кой знае колко пъти още ще излъчат цветовете след като свърши.

# 324
  • София
     Някъде бях чела интервю на Рашми Десаи, че хората по улиците я бъркат с Тапася и я мислят за зло и подло същество. Тя казваше, че това е огорчавало и всъщност Рашми е едно съвсем обикновено момиче. Припокриването на образа се увеличава от факта, че тя и в действителност е била женена за актьора, изпълняващ ролята на Виир. Връзката им протича бурно и в момента са разделени. Въпреки, че според клюките можело и да са заедно.

Буболина ако искаш аз мога да ти разкажа сериала от днес, но не съм го гледала още. Чакам му повторението в Nova play, че там мога да скролвам.

# 325

бил е, ама както винаги точно аз нямах възможност да го гледам, а ме засягаше по някакъв начин, то един сериал ще има за точно такъв случай като моя и няма да го излъчват, иначе романтики и всякакви други простотии сме гледали достатъчно. Поне той е имал нещо по различно от всичко, което сме свикнали да гледаме, ама аз друго се питам, защо е невъзможно да излъчат него, а другите ги дават по няколко пъти ей това искам някак да го разбера. Кой знае колко пъти още ще излъчат цветовете след като свърши.
Бубе, нали ти обясних защо...едно, че е много стар, друго, че е бил закупуван от кабеларки, а не както в момента се купуват сериали.
Този филм действително беше много добър, Есмералда беше сляпа, но я излекуваха с операция.
Обаче пък от друга страна виждам, че дават "От обич", а той е по-стар от Есмералда, та дано и него дадат и да можеш да му се насладиш.

# 326
  • София
      Намерих малко промо за новия индийски сериал: Светлината на моя живот

Аз едва ли ще мога да гледам, защото се връщам на работа. Но на всички вас пожелавам приятни минути с него. Много се радвам, че ще успея да видя финала на "Цветовете на любовта". Въпреки всички глупости на сценаристите, според мен беше доста успешен сериал и с доста зрителска аудитория. Факт е, че повлече крак и сега любителите на индийските сериали ще могат да избират между 3.

От другата седмица заглавието на темата вече няма да е актуално и ви моля за предложения!!!!!

# 327
     Намерих малко промо за новия индийски сериал: Светлината на моя живот

Аз едва ли ще мога да гледам, защото се връщам на работа. Но на всички вас пожелавам приятни минути с него. Много се радвам, че ще успея да видя финала на "Цветовете на любовта". Въпреки всички глупости на сценаристите, според мен беше доста успешен сериал и с доста зрителска аудитория. Факт е, че повлече крак и сега любителите на индийските сериали ще могат да избират между 3.

От другата седмица заглавието на темата вече няма да е актуално и ви моля за предложения!!!!!
Що да не е актуално? Rolling Eyes
Нали пак си се обсъждат Цветовете?

# 328
  • София
     Зиз, Цветовете на любовта пак ще си се обсъждат ако някой нещо се сети, но трябва да включим новия сериал в името по някакъв начин.
     В заглавната страница също доста ще намаля информацията за Цветовете, за сметка на новия - Светлината на моя живот. Така или иначе Роксис е направила прекрасна тема за главните герой на Цветовете на любовта , а те кажи речи са целия сериал. Ако ги изброя всичките: Цветовете, булката, кармата и светлината - индийски сериали и традиции - става много дълго и неразбрано. След като Цветовете на любовта свърши, постовете за него ще се броят на пръсти. В темата се обсъждат ден за ден актуални неща, а хората, които го следим и пишем за него сме 3-4. 
    Преди това беше тема само за Цветовете, после постепенно по общо съгласие включихме и Малката булка и Моята карма и дадохме това име на темата. Решихме, че мястото на новия сериал също ще бъде тук, затова най-нормалното нещо на света е той по някакъв начин да фигурира в заглавието. Затова моля всеки да си каже мнението. В името да останат ли Цветовете? Как да се впише новичкият сериал и изобщо как ги виждате нещата за в бъдеще.
    Аз едва ли ще имам много време  - работа, малко дете и домакинство. Сериалите ще отидат на заден план. Вие ми станахте като семейство и ще се опитвам да правя и бъдещите теми. Ако не успявам ще ви кажа своевременно, за да може някой друг да се заеме с моята задача.

# 329

Бубе, нали ти обясних защо...едно, че е много стар, друго, че е бил закупуван от кабеларки, а не както в момента се купуват сериали.
Този филм действително беше много добър, Есмералда беше сляпа, но я излекуваха с операция.
Обаче пък от друга страна виждам, че дават "От обич", а той е по-стар от Есмералда, та дано и него дадат и да можеш да му се насладиш.

Точно това имам предвид, пък и те не го излъчиха още тогава, когато не беше стар, просто не са го повтаряли толкова пъти, както другите. Касандра също го излъчваха скоро, пък и него го повтаряха още тогава, а Есмералда са го дали веднъж и повече не го дават. Мен точно това ми беше интересно как възприема света човек, който е бил сляп по рождение и си отваря очите за пръв път, този въпрос ще си го задавам вероятно докато съм жива и няма да получа отговор. Въобще как играят ролята на едно сляпо момиче, дали има общо с действителността, много исках да го гледам. Аз съм питала хора, които са го гледали, но никой не помни точно тези моменти, пък и вероятно хора, които едно нещо не ги засяга пряко не се интересуват толкова задълбочено точно над това.

Тереза, благодаря ти, когато имаш по свободно време и изобщо ти се занимава, ако искаш можеш и в лични да го разкажеш. Предполагам, че така или иначе другите са го гледали и само ще трябва да четат излишни постове. Има още серии днес на цветовете във войо. Предполагам, че вече са качили финала, но ще ги гледам довечера и по късно ще пиша. Едва ли цветовете ще се обсъжда толкова, колкото сега, защото вече ще е свършил. Може би ще е по добре темата да се казва Индийски филми, сериали и традиции, защото така и игрални филми ако се обсъждат няма да е извън темата, но това е само мое мнение, естествено може да има и по добри заглавия.

Общи условия

Активация на акаунт