"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 565
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тапу висна на далекопровода и я тресна високия волтаж... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 301
Марвелке,  Hug имаше случайна среща на оная с Ананди. След Кашмир, Ананди отиде да види баба със Санчи и оная беше дошла на гости. До колкото разбрах тая е майка на Ашима. И кат виде АнандитУ и кат взе да бълва змии и гущери...тръсна си ушаците пред Санчи, тя пък само това и чакаше за поредната мръсотийка. Отиде и веднага тръсна ушака на Ира и стана тя каквато стана. Пък цела къща сърдити на Ананди и баба...баба ходи да си замита окъканото...мина известно време Ира разбра, че не е имала баба ти нищо лошо в предвид и се извини на АнандитУ и те така...ама за тая случка РазвратИ е виновен, че не позволи на Ананди да каже веднага...рано било...бла-бла и после ядове. Crossing Arms
Добре де, нали Ашима го раздаваше мома англичанка. На мен ми се стори, че Шив се е запознал с нея докато е учил в Лондон. Малииии, много пропуски имам, добре че си ти Hug
СанчитУ много ме ядосва.  #Cussing out То не беха самоубийства, то не беха лъжи - хем младо, пък каква гад се извъди. А Аннади и сега и помага. Това не заслужава да го погледне човек. #2gunfire

# 302
Марвелке,  Hug имаше случайна среща на оная с Ананди. След Кашмир, Ананди отиде да види баба със Санчи и оная беше дошла на гости. До колкото разбрах тая е майка на Ашима. И кат виде АнандитУ и кат взе да бълва змии и гущери...тръсна си ушаците пред Санчи, тя пък само това и чакаше за поредната мръсотийка. Отиде и веднага тръсна ушака на Ира и стана тя каквато стана. Пък цела къща сърдити на Ананди и баба...баба ходи да си замита окъканото...мина известно време Ира разбра, че не е имала баба ти нищо лошо в предвид и се извини на АнандитУ и те така...ама за тая случка РазвратИ е виновен, че не позволи на Ананди да каже веднага...рано било...бла-бла и после ядове. Crossing Arms
Добре де, нали Ашима го раздаваше мома англичанка. На мен ми се стори, че Шив се е запознал с нея докато е учил в Лондон. Малииии, много пропуски имам, добре че си ти Hug
СанчитУ много ме ядосва.  #Cussing out То не беха самоубийства, то не беха лъжи - хем младо, пък каква гад се извъди. А Ананди и сега и помага. Това не заслужава да го погледне човек. #2gunfire
Е ми и аз така мислех, ама от новите серии дет са на руски, такъв извод извадих. Така или иначе Ашима си е индийка живееща в Лондон...ама пък всички се надяваха преди Ананди да се ожени за  нея... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 303
Тапу висна на далекопровода и я тресна високия волтаж... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Тая не е с всичкия си, определено. Как ми се ще някой да я завари така...

# 304

Тая не е с всичкия си, определено. Как ми се ще някой да я завари така...
Луда, луда...ама ше мине през свещените кръгове с кьоравия Виир дет не може да си познае жената Joy Joy hahaha hahaha
Не е като РазвратИ да си познае жената между десет други с вързани очи. Heart Eyes

# 305
Оффф направо ми е много жал! Sad Колко труд е положила Дамини, а накрая като знам, че няма да има възмездие, направо ме втриса.  ooooh!

# 306
Оффф направо ми е много жал! Sad Колко труд е положила Дамини, а накрая като знам, че няма да има възмездие, направо ме втриса.  ooooh!
Абе я ги мани тия...нЪл е пародия...кво ти пука... Joy Joy hahaha

# 307

Уж така го гледам, ама понякога се обажда реалността Simple Smile

# 308

Тая Тапася пияна ли е че не разбрах? Между другото това ми е последната серия. Всичко, което се случва е на фона на някаква скапана музика и нищо не казват. Нито разбирам какво става, нито пък мога да питам, щото не знам от цялата серия за кое да питам то ще трябва направо цялата да ми се разказва. И като прибавим това, че няма нищо нормално май няма начин да продължа да следя историята.

# 309
Оффф направо ми е много жал! Sad Колко труд е положила Дамини, а накрая като знам, че няма да има възмездие, направо ме втриса.  ooooh!

Аз съм със слушалки в ушите, та поне да не ги чувам...инак ме избива на агресия и може да го отнесе ТВ-то, пък ми е скъпо. Joy hahaha

# 310
Нямам думи, просто нямам! Бандитка казва, че в Индия не харесват Ичха, а за Тапася какво ли мислят? Рядко нагло и отвратително същество! Как не я беше срам да каже, че ще купи нов шал, като този Дамини го е шила цял живот! Глезена, глезена до безобразие! Това не е да отидеш до магазина и да купиш поредния парцал, та ако ще да е за десетки хиляди рупии! А тя дори не ходи лично до магазина.  ooooh! Възмутена съм, накрая ще направя като Бубето, това нашето с тоя сериал е извратена форма на мазохизъм!  Close

# 311
Оффф направо ми е много жал! Sad Колко труд е положила Дамини, а накрая като знам, че няма да има възмездие, направо ме втриса.  ooooh!

Аз съм със слушалки в ушите, та поне да не ги чувам...инак ме избива на агресия и може да го отнесе ТВ-то, пък ми е скъпо. Joy hahaha

Не знам за тв-то, ама тая Тапася а съм я видяла на живо, а е отнесла якия тупаник!  Close

# 312
Нямам думи, просто нямам! Бандитка казва, че в Индия не харесват Ичха, а за Тапася какво ли мислят? Рядко нагло и отвратително същество! Как не я беше срам да каже, че ще купи нов шал, като този Дамини го е шила цял живот! Глезена, глезена до безобразие! Това не е да отидеш до магазина и да купиш поредния парцал, та ако ще да е за десетки хиляди рупии! А тя дори не ходи лично до магазина.  ooooh! Възмутена съм, накрая ще направя като Бубето, това нашето с тоя сериал е извратена форма на мазохизъм!  Close
Екзактли! Peace

# 313
Мазохизъм е, вече мисля, че проблемът си е "в моя телевизор"  #Cussing out Mr. Green

Иска ми се да вляза в сериала и да раздам справедливост....особено днес!  #2gunfire

# 314
Може би защото от скоро съм майка, но страшно съм чувствителна на такива теми. Точно в тоя момент се възхитих на Дамини за реакцията.

Общи условия

Активация на акаунт