Момчето явно го бива да прави някакви неща. Майката Инду е имала рожден ден и момчето предложи да направи кутия за гривните - дървена кутия. момичета се съгласиха, и после подариха на майката опакован подарък и на нея много й хареса и взе да се чуди, кой я е купил таз кутия, но когато момичета й казаха, че Рахул я е направил, тя се направи, че не е чула. Но после в стаята я разглеждаше и й личеше, че много й хареса и дори почна да сваля гривните и да ги слага в кутията.
На следващия ден момчето правеше къщичка за птиците а майката готвеше в кухнята. той си удари с чука по ръката и му потече кръв и той почна да плаче и да повтаря "мама, мама" и тогава побягна в къщата при майката и я нарече "мама".... Тя му се сопна, че не му е майка и той скри ръката зад гърба. А пък тя отиде в спалнята си и счупи кутията.
на вечеря се събра цялото семейство и някой от децата помолил Рахул да подаде някаква чиния и тогава се видя, че той е с вързана ръка (малката Мини го видя и каза : тате, Рахул има кръв на ръката) Тогава бащата е скочил и почна да разпитва, как се наранило детето, но всичките мълчаха, и той упрекна жена си, че тя не се грижи за него, че била цял ден в къщата, но не видяла как се наранило детето, на което тя му е отговорила, че не е длъжна да се грижи за него и че час поскоро той трябва да го закара нейде.
Дария! Благодаря ти, че разясни това нещо, защото на мен също не ми беше ясно. Сунитра, дори и това, че филма е с български субтитри не помага да се разбере всичко. Това нещо го разбрах до толкова, че момчето направи кутията за гривни. После разбрах, че се е наранил, но не можех да разбера защо и как. Мислех, че се е наранил след като е правил кутията, но нямаше връзка, защото той подари кутията, а после се е наранил и аз не можах да разбера какво се случи. После когато изтича при майката и я нарече мамо, а тя му се разкрещя повече никога да не я нарича така, се чудих какво се е случило. Даже не разбрах, че детето е плакало, всъщност аз разбирам единствено Ананди когато реве и това изобщо не го казвам на шега, просто тя го прави така, че и слепите да разберат, явно го има предвид. Когато седнаха да се хранят и момиченцето го видя тогава разбрах, че се е наранил, но не разбрах как. Тогава баща му попита жена си какво се е случило, тя каза, че не знае. Той започна да и се кара, как може едно дете в къщата да се нарани, а тя да не се погрижи, тя отговори, че трябва да се погрижи онзи, който носи греха, а не тя. Майка ми беше при мен в началото на филма и ми казваше до някъде, но и се наложи да излезе и другата половина я изгледах сама, много ми беше тъпо. Например в началото, когато още бащата доведе момченцето имаше една песен, майката си преспивала двете дъщери, а то стояло от страни и гледало. Това докато върви песента, затова казвам, че не всичко може да се разбере. Например аз не разбрах също по какъв начин попадна онова писмо в ръцете му, та видя, че това е неговия баща. Също не разбрах как майката го видя, че е излязло от къщата, защото уж беше през нощта, а се предполага, че всички спят. Дори и това, че майката си е сложила гривните в кутията не съм разбрала, нито че я е счупила. Лошото е, че трудно мога да хвана някой два часа да стои и да гледа филм, но се надявам някога да ми се осъществи това желание. Ако стане така обещавам да ти разкажа подробно.

Мислех, че за това говориш. Не съм стигнала още до разлъката. Ама въобще имало ли е нещо между тях, или Сачи само прави безрезултатни опити. Голема гад ще дойде тая. Дано се вразуми по някое време това момиче.
За мен си е чисто нов. Колкото и невероятно да ви звучи, това което видях до сега си е супер. Има и бозица, ама се ядва. 
Сега ще се върна да ги изгледам там. Руския ми е като матерен. С такова удоволствие ги чета субките. Направо не ми се скролва заради езика.