"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 565
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
    Сунитра, според сценаристите на шоуто, историите са истински. Може би някои са доукрасени за зрителски интерес. На мен ми напомня едно време как всички четяхме вестник "Лична драма". Участниците са непрофесионални актьори. Единствените истински лица са някои от държавните служители. Това с екипа го правят за по-голям драматизъм, но всичко е театър.

# 511
Марвелита Hug мноууу си нахална начи... Joy Joy Joy
Ако беха сложили Махи като Джаго, щехме да се разкъсаме от емоции на къде да бутаме... hahaha
Пък така няма място за компромиси Naughty
Да живей РазвратИ newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Умирам си от смех с баба ти...голем резилик пред Шейкърци... rotfImao rotfImao rotfImao

Зиз  Hug, нали сме сценаристки,  hahaha аз със сигурност щех да ти спретна поне още една баклава, та да ти раздвоим съзнанието Joy Joy Joy Joy
Баба ти като в небрано лозе, ама нема смелост да си признае.  Naughty
Аааааааааааа, без тия Naughty Не мога да се раздвоявам...некак си ми е некомфортно... Joy Joy Joy
То пък дето нямаше да си раздвоена... Joy Joy
Махи е по-хрисим...докато батиии....ох, бати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes печели по точки. Все пак е РазвратИ Grinning Grinning Grinning

Мац Hug ще го дават - гаранция, айде и аз да не видим нещо newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 17:56 от marvela

# 512
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 513
    Сунитра, според сценаристите на шоуто, историите са истински. Може би някои са доукрасени за зрителски интерес. На мен ми напомня едно време как всички четяхме вестник "Лична драма". Участниците са непрофесионални актьори. Единствените истински лица са някои от държавните служители. Това с екипа го правят за по-голям драматизъм, но всичко е театър.

Преди си спомням, че имаше едно списание съдби. Не знам дали е било по истински случаи, но историите бяха много интересни и аз все се дразнех, че някой трябваше да ми чете. Сега имам възможност да си сканирам книгите и да ги превръщам в word файлове и да си ги чета с компютъра, ама то пък списанието го няма вече. Сътбите на кръстопът понякога са ми изглеждали истински, в повечето случаи измислени, но пък винаги са ми били интересни. Странно ми е било, че някак накрая като сапунките завършват все повечето със щастлив край и затова съм се съмнявала. Това снощното е доста пресилено, ама пък знае ли човек, то хора всякакви. Най ме впечатли дето даваха жената, която имаше някаква мания да прибира котки. Това колкото и да го гледам няма да ми омръзне

# 514
Зизу Hug В колко трябва да започне РазвратИ?

# 515
Зизу Hug В колко трябва да започне РазвратИ?
Марвелита Hug по това време требва вече да го качват.... Rolling Eyes

Има, има...беги да гледаш... newsm44 newsm44 newsm44

# 516
Ох ИзкукИ ква картина е нарисувал боже.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 517
  • София
    Дайте таз картината и ние да видим. Чак на мен ми стана интересно Анандито как е издокарана. Викахте с дрехи ,без .......   Laughing  Grinning Laughing

# 518
Ох ИзкукИ ква картина е нарисувал боже.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Тоя малоумник нещо го нареди пред министъра. bash bash bash box box box

# 519
Мале Марвелке Hug виде ли кютека у трея Joy Joy Joy

Малииии.,... box box box box box box box box box box

Ама тоя Анууп мнооу ме издразни... #2gunfire #2gunfire #2gunfire кво и подскача, целото семейство зад гърба й...само той и Крюела Девил бълват помии... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Па и тая АнандитУ...егати шока...чак оная дъртата храни...тая що мълчи, а не каза за коката #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 520
    Дайте таз картината и ние да видим. Чак на мен ми стана интересно Анандито как е издокарана. Викахте с дрехи ,без .......   Laughing  Grinning Laughing
Ето, гледай тук..

http://www.desi-tashan.com/balika-vadhu-11th-october-2014-episode/ Peace

# 521
Мале Марвелке Hug виде ли кютека у трея Joy Joy Joy

Малииии.,... box box box box box box box box box box

Ама тоя Анууп мнооу ме издразни... #2gunfire #2gunfire #2gunfire кво и подскача, целото семейство зад гърба й...само той и Крюела Девил бълват помии... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Па и тая АнандитУ...егати шока...чак оная дъртата храни...тая що мълчи, а не каза за коката #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Тия требва на щат да ни вземат hahaha hahaha hahaha

# 522
Ох, мноооу ми Ареса кютека... box box box box

Свърши тая сюжетна линия ИзкукИ... Joy Joy Joy Joy
Само ме е страх тоя да не му занули ЕГН-то...как беше подивел... Crazy Crazy Crazy

https://www.youtube.com/watch?v=1gukvtH_a3I

Чей избацам един танц на радостта... Party Party Party Party Party

dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance

# 523
  • София
Картината е умопомрачителна  Shocked  Shocked
Този дългокосия Шив ли трябва да е???

# 524
Картината е умопомрачителна  Shocked  Shocked
Този дългокосия Шив ли трябва да е???
Това е едната картина. В дома на Шейкър прати друга...Ананди с голо рамо и бяло рокле. Peace

Общи условия

Активация на акаунт