"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Да, права си между другото. Аз също ще им пиша, защото не е нормално толкова да съкратят финала. Трябвало е особено това, че Сакши е обещавала на Садна и Алек е говорил за нея да го излъчат. Абе в крайна сметка е трябвало да излъчат финала както си е. На всичкото отгоре сега са сляли двете серии в едно и пише, че серията е 25 минути като цяло, още по голяма глупост. Ще вляза пак да видя какви са ги свършили, дали не са решили пък сега да ги разделят.

За да не се отклонявам толкова от темата. Писах на вйо за проблема с цветовете. Отговориха ми, че това било финала и че не можели да направят нищо повече. Благодариха, че съм писала.

Значи са отговорили, че това е финала! Няма такова безочие - как може такава подигравка с феновете. Пак ние в България ще сме най-ощетени и няма да видим пълния финал. Просто нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз също ще им пиша по-късно, но ще им пусна и оригиналните линкове на финала и ще питам дали според тях е същия ...  Peace

Аз поне го видях и в оригинал и чух думите - но беше хубаво и тук да ги видим и чуем както са си съвсем точно. Просто ме вбесиха с поредната си глупост ...
Naughty

Да, ти имаш пълното основание да им кажеш, защото можеш да им покажеш целия финал, а аз не мога. Дано го оправят това, защото колкото и гадни да са сериите след Садна и Ранвир, все пак като съм го почнала едно нещо искам да го завърша до край, а това си струваше, не е като кармата да няма никакъв смисъл.

Да ще им кажа и ще им покажа! Дори да не постигна нищо ще знам, че съм опитала. Какво е това тяхното - кого заблуждават, че това накъсано нещо дето са пуснали е финала ... newsm78

# 496
Зизу Hug, какво ще кажеш за баба ти - хитра като стадо лисици е  hahaha  hahaha hahaha
Нали не съм гледала от началото, та много се съмнявам, че Ананди изобщо някога е обичала Джаго Thinking
Ама РазвратИ яко го тресе ревност.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 497
Да, права си между другото. Аз също ще им пиша, защото не е нормално толкова да съкратят финала. Трябвало е особено това, че Сакши е обещавала на Садна и Алек е говорил за нея да го излъчат. Абе в крайна сметка е трябвало да излъчат финала както си е. На всичкото отгоре сега са сляли двете серии в едно и пише, че серията е 25 минути като цяло, още по голяма глупост. Ще вляза пак да видя какви са ги свършили, дали не са решили пък сега да ги разделят.

За да не се отклонявам толкова от темата. Писах на вйо за проблема с цветовете. Отговориха ми, че това било финала и че не можели да направят нищо повече. Благодариха, че съм писала.

Значи са отговорили, че това е финала! Няма такова безочие - как може такава подигравка с феновете. Пак ние в България ще сме най-ощетени и няма да видим пълния финал. Просто нямам думи ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз също ще им пиша по-късно, но ще им пусна и оригиналните линкове на финала и ще питам дали според тях е същия ...  Peace

Аз поне го видях и в оригинал и чух думите - но беше хубаво и тук да ги видим и чуем както са си съвсем точно. Просто ме вбесиха с поредната си глупост ...
Naughty

Да, ти имаш пълното основание да им кажеш, защото можеш да им покажеш целия финал, а аз не мога. Дано го оправят това, защото колкото и гадни да са сериите след Садна и Ранвир, все пак като съм го почнала едно нещо искам да го завърша до край, а това си струваше, не е като кармата да няма никакъв смисъл.

Да ще им кажа и ще им покажа! Дори да не постигна нищо ще знам, че съм опитала. Какво е това тяхното - кого заблуждават, че това накъсано нещо дето са пуснали е финала ... newsm78

Дали и в другите епизоди, които не са преведени не е имало нещо повече от излъченото при нас? Щом са ги трили на индийски, това е много странно. Ако е толкова дълга серията какво им пречи да я разделят на няколко части и ако трябва да го излъчват повече дни, но да си излъчат всичко. То поне една песен за финал нямаше. Аз все се надявам, че когато го излъчват по БТВ няма да е така, ама едва ли пък тогава ще излъчат всичко, то напротив, биха направили точно обратното за да зарибят хората да си плащат във войо, така че май няма такъв вариант. Интересно ми е какво ще ти отговорят след като им покажеш финала. Те като цяло сякаш не позволяваха сериала да се качва никъде.

Все пак Алек така и по никакъв начин не спомена Ранвир, а Шлок беше ли там? Така и не разбрах какво се случи с него, тоест май на финала го нямаше.

# 498
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу Hug, какво ще кажеш за баба ти - хитра като стадо лисици е  hahaha  hahaha hahaha
Нали не съм гледала от началото, та много се съмнявам, че Ананди изобщо някога е обичала Джаго Thinking
Обичала го е грънци hahaha hahaha hahaha
То така се обича Джаго и се разлюбва за 2м. Joy Joy Joy Joy

Па тя си обичаше РазвратИ от самото начало, ама пуст инат и пред себе си не иска да си го признае...до къде не можа да издържа и тя на напрежението...с него, ама не съвсем... Joy Joy Joy Joy

# 499
Обичала го е грънци hahaha hahaha hahaha
То така се обича Джаго и се разлюбва за 2м. Joy Joy Joy Joy

Па тя си обичаше РазвратИ от самото начало, ама пуст инат и пред себе си не иска да си го признае...до къде не можа да издържа и тя на напрежението...с него, ама не съвсем... Joy Joy Joy Joy
Джаго направо ми е противен. Sick Как па не можаха да сложат некой по угледен. Ако Махи беше в неговата роля, със сигурност друга песен щях да пея.  hahaha hahaha hahaha

Малиии.. тия пак изкараха изтребителите  Shocked

# 500
Марвелита Hug мноууу си нахална начи... Joy Joy Joy
Ако беха сложили Махи като Джаго, щехме да се разкъсаме от емоции на къде да бутаме... hahaha
Пък така няма място за компромиси Naughty
Да живей РазвратИ newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Умирам си от смех с баба ти...голем резилик пред Шейкърци... rotfImao rotfImao rotfImao

Турни си каска с фенерче, да не ти пикират изтребителите по тиквоча Joy Joy

Тия па в тубата още не са махнали забраната....колко трябва да чакам да си сдиплим парцалите #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 14:55 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 501
Ако беха сложили Махи като Джаго, щехме да се разкъсаме от емоции на къде да бутаме... hahaha

Умирам си от смех с баба ти...голем резилик пред Шейкърци... rotfImao rotfImao rotfImao

Зиз  Hug, нали сме сценаристки,  hahaha аз със сигурност щех да ти спретна поне още една баклава, та да ти раздвоим съзнанието Joy Joy Joy Joy
Баба ти като в небрано лозе, ама нема смелост да си признае.  Naughty

# 502

Naughty

Дали и в другите епизоди, които не са преведени не е имало нещо повече от излъченото при нас? Щом са ги трили на индийски, това е много странно. Ако е толкова дълга серията какво им пречи да я разделят на няколко части и ако трябва да го излъчват повече дни, но да си излъчат всичко. То поне една песен за финал нямаше. Аз все се надявам, че когато го излъчват по БТВ няма да е така, ама едва ли пък тогава ще излъчат всичко, то напротив, биха направили точно обратното за да зарибят хората да си плащат във войо, така че май няма такъв вариант. Интересно ми е какво ще ти отговорят след като им покажеш финала. Те като цяло сякаш не позволяваха сериала да се качва никъде.

Все пак Алек така и по никакъв начин не спомена Ранвир, а Шлок беше ли там? Така и не разбрах какво се случи с него, тоест май на финала го нямаше.

Бубулина според мен неправилно обвиняваш телевизиите. Не съм съгласна с теб че в слонът моят приятел има сцена в която Раджу бие слона. Ако имаше такава, щеше да си я има. Аз го имам филма на ДВД и абсолютно никъде няма такова нещо. Каква е логиката някой да го отреже? Ако беше така щеше поне да си личи, щеше да се спомене някъде понататък, че Раджу го е бил, а то няма абсолютно нищо и филма си е цял. Ти можеш ли да докажеш твърдението си?

# 503

Зиз  Hug, нали сме сценаристки,  hahaha аз със сигурност щех да ти спретна поне още една баклава, та да ти раздвоим съзнанието Joy Joy Joy Joy
Баба ти като в небрано лозе, ама нема смелост да си признае.  Naughty
Аааааааааааа, без тия Naughty Не мога да се раздвоявам...некак си ми е некомфортно... Joy Joy Joy
То пък дето нямаше да си раздвоена... Joy Joy
Махи е по-хрисим...докато батиии....ох, бати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes печели по точки. Все пак е РазвратИ Grinning Grinning Grinning

# 504
Сунитра...режат. Naughty
Оня ден бяха изрязали половин сцена от Булчето по НОВА. Това си е редовен номер. Но да изрежеш финал е голяма идиотщина. Naughty

# 505
Ама верно е много противен Джаго #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

А, на РазвратИ джелъситУ му прободе корасона... Joy Joy Joy Joy

# 506
Ама верно е много противен Джаго #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Противен е меко казано. Sick
Ма за баклавата и гък не даваш да се каже hahaha hahaha hahaha. Зизу  Hug, тоя единствен и неповторим Joy Joy Joy

# 507
Сунитра...режат. Naughty
Оня ден бяха изрязали половин сцена от Булчето по НОВА. Това си е редовен номер. Но да изрежеш финал е голяма идиотщина. Naughty

Да но аз го имам на ДВД диск и такова нещо няма. Щом толкова уверено го твърди нека го докаже, аз никога не съм чувала в тоя филм да има подобна сцена.
Иначе за съдбите наистина исках да говоря за снощното предаване че не мога да проумея как може подобно нещо да съществува наистина момичето да ходи с торбички нахлузени на обувките. Затова ми се струва че всичко е измислено, защото ако е вярно и ако се играе от други защо тогава понякога казват, че се налага екипа им да се намеси за да ги разтърва. Нали е игра? Все едно филмите като ги играят наистина да бият актьорите и да ги убиват.

# 508
  • София
     Пак са се вихрили размисли и страсти. Недейте така момичета. За мен, че някой от темата, попитал нещо не е проблем. Виж ако се появи съвсем случаен човек и зададе въпрос например как се прави туршия, би ме подразнило. Но ние се познаваме, всеки ден пишем, покрай сериалите споделяме и някакви лични неща. Така че е напълно нормално нещо да се попита. Сунитра включвай се по-често и коментирай и сериалите. Аз нещо не съм запомнила ти кой гледаш. Спомням си те с филма.

Сега "Моята карма" от четвъртък.

Епизодът започна с това как две гримьорки гласяха Ичха. Дивия ги помоли да се погрижат максимално за нея, защото тя не разбира много от грим. Тапася гледаше на вратата. По едно време и каза, че гримът и е ужасен. Каза им да изберът подходящо червило. Разглеждаше какво носят момичетата. По едно време каза, че ще донесе своите. Куки каза, че тя ще отиде да ги вземе. Тапася си припомни, че при гримовете си е сложила скъсаната снимка на Виир и Ичха и се притесни. Куки видя снимката, а в това време Тапася влезе. Сърдито я попита какво прави. Куки отговори, че е намерила снимката на Виир. Тапася и каза, че е дошла за червилото и и издърпа снимката от ръцете. Даде и червилото и започна да гали снимката. Усмихваше се и се питаше какво да направи, за да го спечели.

Куки се върна при Ичха. Ички попита къде е Тапася. И тя да одобри, защото гримьорките довършваха. Куки и каза, че трябва да и каже нещо. Призна и, че Тапася крие снимката на Виир от годежа. Обясни и, че снимката е скъсана и частта с нея липсва. Ичха измънка, че сигурно случайно се е скъсала. Куки още повече се притесни. В това време Тапася влезе и каза, че вчера снимката паднала на пода. Тя е вдигнала, но видяла, че малко се е скъсала. Прибрала я, за да не се тревожи Ичха с маловажни неща. Каза, че ще извади нова. Подкани ги да тръгват, защото церемонията по къносването започва.

Дневната беше украсена много пъстро. Навсякъде висяха цветни гирлянди в жълто, бяло и зелено. Горяха свещи, имаше и един фонтан с плуващи цветя. На килимчета по пода седяха групи по няколко жени. От една книга с мотиви Ичха си избираше, какво да и и изрисуват. Тапася стоеше зад Нани и гледаше злобно. Тапася взе книгата и тя избра модел. Попитаха я тя какво си е избрала за нея, а Тапася каза, че първо ще танцува за приятелката си. Докато рисуваха ръцете на Ичха, Тапася с няколко момичета танцуваше.

По-късно Тапася се беше качила в стаята си и дърпаше една гривна на крака си. Ичха дойде при нея.  Тапу и заобяснява, че нещо се е оплела. Помоли Ичха да и помогне. Ички и каза, че къната още не е изсъхнала и няма да може да и я оправи. Благодари и за всичко и я прегърна. Дойде момичето, което рисува с къната и Тапася помоли Ичха да си тръгне, а после ще поговорят отново.

Джоги си спомняше годежа на Ичха, катастрофата, в която загина баща и обещанието към Дамини. Заедно с Дивия повикаха Дамини да дойде при тях. Попитаха я дали нещо липсва. Тя им благодари за прекрасния годеж. Джоги и припомни моменти от детството на Ичха. А Дамини започна да възхвалява Тапася колко хубаво е танцувала. Дамини се разплака и каза, че съдбата на Ичха е белязана с неговия образ. Тхакур и каза, че съдбата е отредила да има две дъщери.

Тапася показваше на Нани как са я изрисували. Взе един нож и изтърга част от орнаментите от дланта си. Каза, че там ще пише Виир. Бабата и каза, че няма значение. Тапася и каза, че ще го изтрие от ръката на Ичха и името Виир ще бъде написано само на нейната ръка. Виир дойде и Ичха му показа ръцете си. Каза му, че все още не може да ги пипа.

После в една от стаите си говореха Тапася, Ичха и Куки. Ичха пожела да види рисунката на Тапу. Тя много се притесни. В това време време влезе един слуга и каза, че гостите от предградието си тръгват. Трите тръгнаха да слизат по стълбите. Тапася си спомни как когато Ичха е получила колело, тя и го е строшила с чук. Престори се, че се подхлъзва и започна да вика. Ичха я хвана за ръцете. Когато я пусна се погледна и видя, че къната и се е размазала. Името на Виир липсваше.

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 17:12 от TEREZA83

# 509

Противен е меко казано. Sick
Ма за баклавата и гък не даваш да се каже hahaha hahaha hahaha. Зизу  Hug, тоя единствен и неповторим Joy Joy Joy.  
Чшшшшш...аз съм справедлива Naughty
Чей да влеземе у серии дет ме напрега да видиш как плюем и по него... Joy Joy Joy Joy

И кат стана дума... Mr. Green

Аууууу Shocked Shocked Shocked не са сложили линк за днешната серия у Десито #2gunfire #2gunfire
Май нема да има серия... #Cussing out гадовете няма да излъчат днес и трябва да чакаме до понеделник. #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 17:15 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

Общи условия

Активация на акаунт