Значи са отговорили, че това е финала! Няма такова безочие - как може такава подигравка с феновете. Пак ние в България ще сме най-ощетени и няма да видим пълния финал. Просто нямам думи ...

Аз също ще им пиша по-късно, но ще им пусна и оригиналните линкове на финала и ще питам дали според тях е същия ...

Аз поне го видях и в оригинал и чух думите - но беше хубаво и тук да ги видим и чуем както са си съвсем точно. Просто ме вбесиха с поредната си глупост ...

Да, ти имаш пълното основание да им кажеш, защото можеш да им покажеш целия финал, а аз не мога. Дано го оправят това, защото колкото и гадни да са сериите след Садна и Ранвир, все пак като съм го почнала едно нещо искам да го завърша до край, а това си струваше, не е като кармата да няма никакъв смисъл.
Да ще им кажа и ще им покажа! Дори да не постигна нищо ще знам, че съм опитала. Какво е това тяхното - кого заблуждават, че това накъсано нещо дето са пуснали е финала ...
, какво ще кажеш за баба ти - хитра като стадо лисици е
Как па не можаха да сложат некой по угледен. Ако Махи беше в неговата роля, със сигурност друга песен щях да пея.