Според мен някои им е направил забележка и ще качат финала както трябва! Поне като дават нещо да е цялото. Надявам се да са разбрали грешката си и да оправят нещата преди да е станало късно ...

Искам да кажа и на теб и на Сунитра да не спорите за такива неща. Ние всички тук ви уважаваме и когато можем сме готови да помогнем. Пишете си спокойно ...

Роксис, разбирам много добре, че сте готови да помогнете винаги и не се съмнявам в това. Помисли си обаче нещо друго. Ако всеки започне да си говори за каквото му скимне, на какво ще заприлича темата? Сигурна съм, че дори в този форум има теми, в които можеш да задаваш всякакви въпроси. Ако не в този, то все в някой ще има такива теми. Аз не се въздържам да питам за всяко нещо, което ме интересува защото се притеснявам от някой. Просто мисля, че съм нормален зрял човек както всички останали и се старая да се вписвам в допустимото. Ако някой друг беше направил забележка на Сунитра тя най вероятно щеше да помисли, че защото е сляпа не искат да и помагат, но ако и го кажа аз аз също съм сляпа. Не може обаче това нещо да служи за оправдание постоянно и чрез него да си позволяваме да обърнем темата на опаки. По тая логика утре примерно на мен може да ми се прииска да напсувам някой ей така, щото нещо ми е криво и какво, всички ще си мълчат, защото на мен ми е позволено да правя каквото си искам. Не може така. В никакъв случай не го правя защото имам нещо против нея, или защото мразя слепите. Глупаво е да мразиш човек, който е със същата съдба като твоята. Дори аз да не кажа нищо някой може да я докладва на модераторите и с пълно право ще и направят забележка или ще и изтрият постовете.
излезнали са сериите до 1103 в сайта
Ма ти съмняваш ли се, че ако има нещо ще си го гледам сама