"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 441
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Аз пък си мисля, че баш като го дигне на стената, нашта ще се изпищи да спре, че ще го убие...той ще се подвоуми. ИзкукИ за момент ще се срещне със Създателя и ще падне в немощ на пода.
Ще дойдат све маймуни дет чакат пред вратата и РазвратИ ще види "Винъс" и общият портрет който го изобразява като вариететна танцьорка...ще прибере картините- компромати и така ще докаже кое е предизвикало боя. Все пак това си е обида към властта и не може да се подмине така.
ИзкукИ ако успее да се отърве, ще бяга с 200 и те така... Laughing

Посланията ще са три:

1. Никога не барай жената на ближния... Naughty
2. Никога не се бъзикай с Колектора...той е олицетворение на властта и бъзикнята с него е обща подигравка към държавния апарат.
3. Това, че си известен художник не ти дава право да си правиш каквото си искаш.

smile3501 А дано, че моя по-драматичен  Peace
Дири роля и на Гаджева  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 571
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Стига ма... Joy Joy Joy Joy Joy Гаджева е от друг филм... hahaha hahaha hahaha hahaha
Или викаш, че може да и спретнем един ''крос оувър" в Булчето... Joy Joy Joy Joy Joy

# 572
Стига ма... Joy Joy Joy Joy Joy Гаджева е от друг филм... hahaha hahaha hahaha hahaha
Или викаш, че може да и спретнем един ''крос оувър" в Булчето... Joy Joy Joy Joy Joy

Е па ''крос оувър" та Joy.  Да не земеш главна да и дадеш, че тогава ше те бием hahaha hahaha hahaha

# 573

Е па ''крос оувър" та Joy.  Да не земеш главна да и дадеш, че тогава ше те бием hahaha hahaha hahaha
Нема бе... Joy Joy hahaha hahaha Участие най-много 10сек. hahaha hahaha hahaha

Сега да видим как ще се сдобряват Ананди и РазвратИ... Thinking
Имам подозрение, че нашта е отишла при ИзкукИ, ама се е прибрал РазвратИ и нема никой домани... Shocked
Видел е картината, напрегнал се е....и отишъл да му счупи палавите кунки... Joy Joy
Обаче съм почти убедена, че не е очаквал да намери Ананди там...та съвсем е станал целия у напрежение... Laughing
Май и спалнята ще оправи трудно сръднята на РазвратИ...няма да подмине така, тази лекомислена постъпка на жена си. Naughty

# 574

Имам подозрение, че нашта е отишла при ИзкукИ, ама се е прибрал РазвратИ и нема никой домани... Shocked
Видел е картината, напрегнал се е....и отишъл да му счупи палавите кунки... Joy Joy
Обаче съм почти убедена, че не е очаквал да намери Ананди там...та съвсем е станал целия у напрежение... Laughing
Май и спалнята ще оправи трудно сръднята на РазвратИ...няма да подмине така, тази лекомислена постъпка на жена си. Naughty
newsm12 Нема много да и се сърди не бой се  hahaha hahaha hahaha Кво беше - джумба, джумба, дире, дире и айде  Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 19:29 от marvela

# 575

Е па ''крос оувър" та Joy.  Да не земеш главна да и дадеш, че тогава ше те бием hahaha hahaha hahaha

newsm12 Нема много да и се сърди не бой се  hahaha hahaha hahaha Кво беше - джумба, джумба, дире, дире и айде  Joy Joy Joy Joy Joy
Без -джумба, джумба не става... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И мой да я накара да му позира кат на картината... Laughing
Ух, ама и аз съм една...егати развратните мисли ми идват... Joy Joy Joy Joy
Дире, дире сайбо ....за друго...тва не е за нагъване на ламарини.... Joy Joy Joy

https://www.youtube.com/watch?v=1Q82f_vdHIM

newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 576
Сега проверих програмата на БТВ в сайта на канала! Според нея "Цветовете" ще свършат не в четвъртък, както пишеше, а в петък - като в петък "Цветовете на любовта" ще са от 15.30 до 16.20 часа и след това от 16.20 до 17 часа ще почне новия индийски сериал "Светлината на моя живот". Дано поне го излъчат целия, а не в техния съкратен вариант - то вярно финала е ужасно тъп за мен - но те пък баш най-интересното и основните думи резнали. Сега след тоя отговор дето ми дадоха се надявам да оправят нещата - Бубето ще каже когато провери във Войо ... newsm10   newsm78 Praynig

Той финала може винаги да си е бил целия ама като не е регистриран никой как да знае? Каква е гаранцията че тя не си измисля само и само да обвинява телевизията. Къде е доказателството?

# 577
Зиз Hug Мен продължава да ме притеснява това обаждане от министъра баш па на Изкуки. Търся логика в това + всичко останало което не съм разбрала ми се губи и аджеба що за държавен ангажимент могат да възложат на малоумник. Ок, ако е да рисува типичната индийка, но пък чак министъра да му се сваля ... Thinking Малко му пада авторитета на държавния апарат newsm78
Твоя вариант определено повече ми харесва, но ..... утре ще видим на къде ще духа вятъра.
Ще видиш, че РазвратИ нема да и се сърди. Тя толко пъти се хвърля в огъня с голи ръце и това е едно от нещата, които той харесва в нея. Peace

# 578
Зиз Hug Мен продължава да ме притеснява това обаждане от министъра баш па на Изкуки. Търся логика в това + всичко останало което не съм разбрала ми се губи и аджеба що за държавен ангажимент могат да възложат на малоумник. Ок, ако е да рисува типичната индийка, но пък чак министъра да му се сваля ... Thinking Малко му пада авторитета на държавния апарат newsm78
Твоя вариант определено повече ми харесва, но ..... утре ще видим на къде ще духа вятъра.
Ще видиш, че РазвратИ нема да и се сърди. Тя толко пъти се хвърля в огъня с голи ръце и това е едно от нещата, които той харесва в нея. Peace
Значи, аз до колкото разбрах, ИзкукИ е на гости в града. Може би живее в чужбина и тук е дошъл за изложба. На тази мисъл ме наведе поведението на ИзкукИ когато целуна ръка на Ананди и видя стъписаните погледи. Тогава той се извини, че е прекалил и Крюела почна да му обяснява за традициите.
Тази случка пряко кореспондира с факта, че явно не живее в Индия и вече е много далеч от тези неща.
Та, като гастрольор ИзкукИ има право на радушно отношение от страна на държавата, особено след като слави нейното име по света.
За това и Колектора се занимава с него, пък и министъра се интересува как си прекарва времето и дали е доволен. Вчера в резюмето имаше абзац от разговора му с министъра който показва, че ИзкукИ не е плюл РазвратИ , а е действал на друга струна...като да му направи изненада ли, добро ли...нещо такова и министъра го е подкрепил.
Точно за това си мисля, че на ИзкукИ няма да му се размине толкова лесно. Все пак пожела жената на Колектора, подигра се с честта му с двете картини които избаца за норматив и го унижи като му плати сметката в ресторанта, при все, че не са отишли заедно, нито ИзкукИ ги е канил на вечеря за която те са приели покана.
Съвкупността от цялата тази простотия ще изиграе лоша шега на ИзкукИ според мен.
На Колектора няма какво да му направят при всичко това. Все си мисля, че и самата Ананди се ползва с добро име сред държавния апарат...та кой би повярвал на ИзкукИ...? Thinking

Бай дъ уей...няма поръчка да рисува типична индийка. Naughty
Това си го реши сам, като пожела да я нарисува и да й подари картината. Всичко беше с цел да е близо до нея.
Министъра хал хабер си няма за това, нито го е товарил с такива заръки.

# 579
Сега проверих програмата на БТВ в сайта на канала! Според нея "Цветовете" ще свършат не в четвъртък, както пишеше, а в петък - като в петък "Цветовете на любовта" ще са от 15.30 до 16.20 часа и след това от 16.20 до 17 часа ще почне новия индийски сериал "Светлината на моя живот". Дано поне го излъчат целия, а не в техния съкратен вариант - то вярно финала е ужасно тъп за мен - но те пък баш най-интересното и основните думи резнали. Сега след тоя отговор дето ми дадоха се надявам да оправят нещата - Бубето ще каже когато провери във Войо ... newsm10   newsm78 Praynig

Той финала може винаги да си е бил целия ама като не е регистриран никой как да знае? Каква е гаранцията че тя не си измисля само и само да обвинява телевизията. Къде е доказателството?

Не! Със сигурност Бубето не си измисля - от къде ти хрумна пък това? Аз лично съм проверила по сайтовете - мненията на хора, които са гледали финала от Войо. Доказателство има и то е огромно - един куп хора, които се възмущават понеже финала не е целия, а е нарязан на поразия от БТВ и Войо. Затова им писах - надявам се вече всичко да е ок!  newsm10

Сунитра, не знам какъв точно ви е проблема с Бубето, но мисля, че не бива за най-дребното нещо да спорите. Напротив - вие би трябвало да сте по-сплотени и да се подкрепяте взаимно. Това разбира се си е мое мнение. Вие ще си прецените ...
Peace

# 580

Финалът си е същия, няма никаква промяна. Не знам дали днес като е почивен ден няма утре да го променят, но не ми се вярва.

А ти Сунитра, като се съмняваш толкова имаш възможност да тестваш 7 дни безплатно. Направи го и се убеди сама, вместо да ме обвиняваш несправедливо. За слонът моят приятел вече бях писала, че във видео касетата е в пълната си версия и че ако мога да я намеря ще си платя колкото трябва да ми я направят на диск. Това, което е на ДВД диск и което аз също имам е версията, която излъчваха по телевизията, същата тази е качена и в интернет. Съжалявам за дето се опитвах толкова да ти помагам когато рева за невинното дете. Съвсем човешки ти предложих да ми напишеш лично и да се опитам да ти изпратя филма, който имам със субтитри. Ако наистина те мразех заради това, че не виждаш както ме обвини щях само да си стоя и да ти гледам сеира без по никакъв начин да се намесвам. Когато Дария ти посочи линк на руски аз също можех да не правя нищо, тъй като го имам с български субтитри и на мен не ми е нужен. Все пак реших да проверя, защото знам, че не винаги филмите тръгват директно и при нас с клавиатурата е различно. Оказа се, че дори не се пуска по стандартния начин и аз ти описах как да си го пуснеш. Това е защото те мразя нали?

Вярно е, че понякога на всеки се случва да каже нещо извън темата, но не и умишлено да започне да пише по друга тема. При незрящите това се случва редовно и скоро в техния форум един човек възрогта, защото имаше проблеми с телефона си, а в една от темите, които се обсъждаха уж точно за проблема с говорящата програма някакви си позволиха да говорят за полетика. Оказа се, че от 2 писма, които бяха свързани с темата за телефони имаше още може би 20 в които се говореше за политика, а заглавието на темата беше проблем със спиич лаб за андроид. Човекът се разгневи и с пълното право започна да рогтае, защото се налага да прочете един куп писма, в които не намира нищо от това, което го интересува. Ако аз съм казала, че не е хубаво да се пише в една тема за друго не съм те заклала или убила, че а правиш такъв проблем от това. А това, че отговарях на всеки упрек отправен към мен не се нарича задълбаване.

Сега искам да кажа на всички, че ми беше изключително приятно, че имах удоволствието да се запозная с вас. От този момент смятат да прекратя участието си от страна на писане в този форум. Не го правя защото съм се засегнала от нещо или от някой, а защото мразя да ме обвиняват несправедливо за нещо, което всеки знае, че не е така. Възможно е да чета от време на време, но не мисля да участвам с писане.

Зис, ще те помоля само ако нямаш нищо против естествено, да ми кажеш кои постове са ти махнали, в които си отговорила на мен. Ако искаш направи го лично за да не последва пак същото, просто ми стана интересно, понеже не си спомням да съм задавала някакви въпроси, които не отговарят на темата.

# 581
Бубе, няма значение какво са трили...за мен това вече минало и не искам да се връщам назад.
Обаче, вие двете сте уникум...чета ви и не мога да повярвам. ooooh!

Да ти кажа, май е най-добре да спрете комуникацията помежду си, защото тия циркове вече стават досадни.
Сунитра, тази вечер надмина себе си. Как можа да изкъкаш този пост не знам, при положение, че аз лично ти казах, че телевизиите режат каквото и когато им скимне. Рокси ти каза същото, ама ти трябва да се заяждаш. Сега пък Бубето трябва да ти отговори. Аз трябва да си налупвам каската на КЕЙФОР защото не ви издържам като се държите така по между си. Сега ти ще отговориш на Бубето и ще стане една прекрасна спамова веселба.

И някъде между всичко това, Рокси Hug може да се опита да вкара пост за Цветовете или ние с Марвелка Hug да се опитаме да промушим постове за Булчето ... Crazy Crazy Crazy

# 582
Значи, аз до колкото разбрах, ИзкукИ е на гости в града. Може би живее в чужбина и тук е дошъл за изложба. На тази мисъл ме наведе поведението на ИзкукИ когато целуна ръка на Ананди и видя стъписаните погледи. Тогава той се извини, че е прекалил и Крюела почна да му обяснява за традициите.
Тази случка пряко кореспондира с факта, че явно не живее в Индия и вече е много далеч от тези неща.
Та, като гастрольор ИзкукИ има право на радушно отношение от страна на държавата, особено след като слави нейното име по света.
За това и Колектора се занимава с него, пък и министъра се интересува как си прекарва времето и дали е доволен. Вчера в резюмето имаше абзац от разговора му с министъра който показва, че ИзкукИ не е плюл РазвратИ , а е действал на друга струна...като да му направи изненада ли, добро ли...нещо такова и министъра го е подкрепил.
Точно за това си мисля, че на ИзкукИ няма да му се размине толкова лесно. Все пак пожела жената на Колектора, подигра се с честта му с двете картини които избаца за норматив и го унижи като му плати сметката в ресторанта, при все, че не са отишли заедно, нито ИзкукИ ги е канил на вечеря за която те са приели покана.
Съвкупността от цялата тази простотия ще изиграе лоша шега на ИзкукИ според мен.
На Колектора няма какво да му направят при всичко това. Все си мисля, че и самата Ананди се ползва с добро име сред държавния апарат...та кой би повярвал на ИзкукИ...? Thinking

Бай дъ уей...няма поръчка да рисува типична индийка. Naughty
Това си го реши сам, като пожела да я нарисува и да й подари картината. Всичко беше с цел да е близо до нея.
Министъра хал хабер си няма за това, нито го е товарил с такива заръки.
Точно когато пристигна ИзкукИ, нали те гонех и много много не съм влизала в детайлите, но много ясно чух да говори за  Франция , пък и вкара френско "р". Thinking
Но определено не мисля, че говорейки с министъра е искал да направи добро на РазвратИ. Това беше точно след като научи за вечерята. Пък и преди това нали се чудеше как да го разкара.
Тоя не е толко луд, че да не знае какво го чака като унижи Разврати  Thinking Направи го абсолютно целенасочено, та за това....
Иска ми се ти да си права Hug

# 583

Финалът си е същия, няма никаква промяна. Не знам дали днес като е почивен ден няма утре да го променят, но не ми се вярва.

Скрит текст:
А ти Сунитра, като се съмняваш толкова имаш възможност да тестваш 7 дни безплатно. Направи го и се убеди сама, вместо да ме обвиняваш несправедливо. За слонът моят приятел вече бях писала, че във видео касетата е в пълната си версия и че ако мога да я намеря ще си платя колкото трябва да ми я направят на диск. Това, което е на ДВД диск и което аз също имам е версията, която излъчваха по телевизията, същата тази е качена и в интернет. Съжалявам за дето се опитвах толкова да ти помагам когато рева за невинното дете. Съвсем човешки ти предложих да ми напишеш лично и да се опитам да ти изпратя филма, който имам със субтитри. Ако наистина те мразех заради това, че не виждаш както ме обвини щях само да си стоя и да ти гледам сеира без по никакъв начин да се намесвам. Когато Дария ти посочи линк на руски аз също можех да не правя нищо, тъй като го имам с български субтитри и на мен не ми е нужен. Все пак реших да проверя, защото знам, че не винаги филмите тръгват директно и при нас с клавиатурата е различно. Оказа се, че дори не се пуска по стандартния начин и аз ти описах как да си го пуснеш. Това е защото те мразя нали?

Вярно е, че понякога на всеки се случва да каже нещо извън темата, но не и умишлено да започне да пише по друга тема. При незрящите това се случва редовно и скоро в техния форум един човек възрогта, защото имаше проблеми с телефона си, а в една от темите, които се обсъждаха уж точно за проблема с говорящата програма някакви си позволиха да говорят за полетика. Оказа се, че от 2 писма, които бяха свързани с темата за телефони имаше още може би 20 в които се говореше за политика, а заглавието на темата беше проблем със спиич лаб за андроид. Човекът се разгневи и с пълното право започна да рогтае, защото се налага да прочете един куп писма, в които не намира нищо от това, което го интересува. Ако аз съм казала, че не е хубаво да се пише в една тема за друго не съм те заклала или убила, че а правиш такъв проблем от това. А това, че отговарях на всеки упрек отправен към мен не се нарича задълбаване.

Сега искам да кажа на всички, че ми беше изключително приятно, че имах удоволствието да се запозная с вас. От този момент смятат да прекратя участието си от страна на писане в този форум. Не го правя защото съм се засегнала от нещо или от някой, а защото мразя да ме обвиняват несправедливо за нещо, което всеки знае, че не е така. Възможно е да чета от време на време, но не мисля да участвам с писане.

Явно още нищо не са променили! Дано утре го направят или поне при излъчването по БТВ да е като хората, защото да ми казват, че това е финала при положение, че им пратих линк с целия финал излъчен в Индия - вече си е подигравка. Ще видим тези дни. Гледам, че доста хора по сайтовете са бесни и едва ли само ние ще пишем. Дано си вземат поука ...  Praynig Praynig Praynig

А сега да се изкажа - Бубе, моля те не взимай навътре тези спорове. Не е нужно заради това да спираш да пишеш в темата. Пиши си спокойно - просто двете със Сунитра се игнорирайте и си пишете с другите това, което ви вълнува. Иначе може да се задълбае и да стане дълга и широка ...
  Peace

# 584
Марвелке Hug аз не казвам, че е искал да му прави добро, но така се издокара пред министъра. Той заради това се съгласи да му съдейства. Точно заради това не го плю пред него.
Само ти казах с какви номера от селски вечеринки се опитва да спечели благоволението на министъра. Пък и нали знаеш министъра колко много държа на РазвратИ?Пък и на Ананди...
Та за това ти казвам, че ИзкукИ ще бере ядове...може би стъкмистиките му можеха да доведат до успех, ама той се поддаде на емоцията и сбърка.
Ми, че той си мени плана на 5мин. hahaha hahaha Joy Joy Joy
Сега ще го убива, след малко ще го рисува. Сега ще му разваля вечерята, след малко ще му плаща сметката.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Шашава работа. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт