"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Бубе, няма значение какво са трили...за мен това вече минало и не искам да се връщам назад.
Обаче, вие двете сте уникум...чета ви и не мога да повярвам. ooooh!

Да ти кажа, май е най-добре да спрете комуникацията помежду си, защото тия циркове вече стават досадни.
Сунитра, тази вечер надмина себе си. Как можа да изкъкаш този пост не знам, при положение, че аз лично ти казах, че телевизиите режат каквото и когато им скимне. Рокси ти каза същото, ама ти трябва да се заяждаш. Сега пък Бубето трябва да ти отговори. Аз трябва да си налупвам каската на КЕЙФОР защото не ви издържам като се държите така по между си. Сега ти ще отговориш на Бубето и ще стане една прекрасна спамова веселба.

И някъде между всичко това, Рокси Hug може да се опита да вкара пост за Цветовете или ние с Марвелка Hug да се опитаме да промушим постове за Булчето ... Crazy Crazy Crazy

Така е Зиз, съгласна съм с теб! Нека и двете си пишат, но да се игнорират по между си - за да не се стига до спорове. Още не мога да разбера причината - но не е приятно ...  Peace

Сега искам да кажа на теб и Марвела, че ви чета с интерес - дори да не гледам вашия Разврати ми е забавно и интересно как ги коментирате и се вълнувате. Определено внасяте свежест в темата ...  Mr. Green Heart Eyes Hug

Eто един специален подарък за вас. Разврати е дошъл с мотора и чака да види, коя от вас да повози първа ...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 586
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сега проверих програмата на БТВ в сайта на канала! Според нея "Цветовете" ще свършат не в четвъртък, както пишеше, а в петък - като в петък "Цветовете на любовта" ще са от 15.30 до 16.20 часа и след това от 16.20 до 17 часа ще почне новия индийски сериал "Светлината на моя живот". Дано поне го излъчат целия, а не в техния съкратен вариант - то вярно финала е ужасно тъп за мен - но те пък баш най-интересното и основните думи резнали. Сега след тоя отговор дето ми дадоха се надявам да оправят нещата - Бубето ще каже когато провери във Войо ... newsm10   newsm78 Praynig

Той финала може винаги да си е бил целия ама като не е регистриран никой как да знае? Каква е гаранцията че тя не си измисля само и само да обвинява телевизията. Къде е доказателството?

Финалът си е същия, няма никаква промяна. Не знам дали днес като е почивен ден няма утре да го променят, но не ми се вярва.

Скрит текст:
А ти Сунитра, като се съмняваш толкова имаш възможност да тестваш 7 дни безплатно. Направи го и се убеди сама, вместо да ме обвиняваш несправедливо. За слонът моят приятел вече бях писала, че във видео касетата е в пълната си версия и че ако мога да я намеря ще си платя колкото трябва да ми я направят на диск. Това, което е на ДВД диск и което аз също имам е версията, която излъчваха по телевизията, същата тази е качена и в интернет. Съжалявам за дето се опитвах толкова да ти помагам когато рева за невинното дете. Съвсем човешки ти предложих да ми напишеш лично и да се опитам да ти изпратя филма, който имам със субтитри. Ако наистина те мразех заради това, че не виждаш както ме обвини щях само да си стоя и да ти гледам сеира без по никакъв начин да се намесвам. Когато Дария ти посочи линк на руски аз също можех да не правя нищо, тъй като го имам с български субтитри и на мен не ми е нужен. Все пак реших да проверя, защото знам, че не винаги филмите тръгват директно и при нас с клавиатурата е различно. Оказа се, че дори не се пуска по стандартния начин и аз ти описах как да си го пуснеш. Това е защото те мразя нали?

Вярно е, че понякога на всеки се случва да каже нещо извън темата, но не и умишлено да започне да пише по друга тема. При незрящите това се случва редовно и скоро в техния форум един човек възрогта, защото имаше проблеми с телефона си, а в една от темите, които се обсъждаха уж точно за проблема с говорящата програма някакви си позволиха да говорят за полетика. Оказа се, че от 2 писма, които бяха свързани с темата за телефони имаше още може би 20 в които се говореше за политика, а заглавието на темата беше проблем със спиич лаб за андроид. Човекът се разгневи и с пълното право започна да рогтае, защото се налага да прочете един куп писма, в които не намира нищо от това, което го интересува. Ако аз съм казала, че не е хубаво да се пише в една тема за друго не съм те заклала или убила, че а правиш такъв проблем от това. А това, че отговарях на всеки упрек отправен към мен не се нарича задълбаване.

Сега искам да кажа на всички, че ми беше изключително приятно, че имах удоволствието да се запозная с вас. От този момент смятат да прекратя участието си от страна на писане в този форум. Не го правя защото съм се засегнала от нещо или от някой, а защото мразя да ме обвиняват несправедливо за нещо, което всеки знае, че не е така. Възможно е да чета от време на време, но не мисля да участвам с писане.

Явно още нищо не са променили! Дано утре го направят или поне при излъчването по БТВ да е като хората, защото да ми казват, че това е финала при положение, че им пратих линк с целия финал излъчен в Индия - вече си е подигравка. Ще видим тези дни. Гледам, че доста хора по сайтовете са бесни и едва ли само ние ще пишем. Дано си вземат поука ...  Praynig Praynig Praynig

А сега да се изкажа - Бубе, моля те не взимай навътре тези спорове. Не е нужно заради това да спираш да пишеш в темата. Пиши си спокойно - просто двете със Сунитра се игнорирайте и си пишете с другите това, което ви вълнува. Иначе може да се задълбае и да стане дълга и широка ...
  Peace
Напълно подкрепям Peace
Бубе, не се поддавай на емоции и си пиши, само се игнорирайте със Сунитра. Защо пък точно ти ще спреш да пишеш...?
Спомни си какво ми беше писала на ЛС преди известно време...не си хвърляй думите ти към мен на вятъра, защото в момента всичко това се отнася за тебе. Peace

# 587

Така е Зиз, съгласна съм с теб! Нека и двете си пишат, но да се игнорират по между си - за да не се стига до спорове. Още не мога да разбера причината - но не е приятно ...  Peace

Сега искам да кажа на теб и Марвела, че ви чета с интерес - дори да не гледам вашия Разврати ми е забавно и интересно как ги коментирате и се вълнувате. Определено внасяте свежест в темата ...  Mr. Green Heart Eyes Hug

Eто един специален подарък за вас. Разврати е дошъл с мотора и чака да види, коя от вас да повози първа ...

ретуит Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марвелита Hug ше чака за другото кръгче... tooth tooth tooth tooth

# 588
Бубе, няма значение какво са трили...за мен това вече минало и не искам да се връщам назад.
Обаче, вие двете сте уникум...чета ви и не мога да повярвам. ooooh!

Да ти кажа, май е най-добре да спрете комуникацията помежду си, защото тия циркове вече стават досадни.
Сунитра, тази вечер надмина себе си. Как можа да изкъкаш този пост не знам, при положение, че аз лично ти казах, че телевизиите режат каквото и когато им скимне. Рокси ти каза същото, ама ти трябва да се заяждаш. Сега пък Бубето трябва да ти отговори. Аз трябва да си налупвам каската на КЕЙФОР защото не ви издържам като се държите така по между си. Сега ти ще отговориш на Бубето и ще стане една прекрасна спамова веселба.

И някъде между всичко това, Рокси Hug може да се опита да вкара пост за Цветовете или ние с Марвелка Hug да се опитаме да промушим постове за Булчето ... Crazy Crazy Crazy

Roxis Hug, няма да се сърдиш, но на РазвратИ съм му хвърлила око със Сара да го спретвам, че Ангад нали е аранжиран, па тоя пич е свободен като волна птичка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 589

Ако се забавиш, ша бегам до Филиповци - моем да намерим некой  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 590
Аре и тая прифанала от баба ти... hahaha hahaha hahaha
Ко си се заела да спретваш РазвратИ с таз и онази...само не казвай, че богинята-майка ти го е прошепнала... hahaha hahaha hahaha

# 591

Така е Зиз, съгласна съм с теб! Нека и двете си пишат, но да се игнорират по между си - за да не се стига до спорове. Още не мога да разбера причината - но не е приятно ...  Peace

Сега искам да кажа на теб и Марвела, че ви чета с интерес - дори да не гледам вашия Разврати ми е забавно и интересно как ги коментирате и се вълнувате. Определено внасяте свежест в темата ...  Mr. Green Heart Eyes Hug

Ако се забавиш, ша бегам до Филиповци - моем да намерим некой  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тая па.... Joy Joy Joy
Той нема да е ориджинъл маркалар индиън експорт... Joy Joy Joy А некво менте Grinning

# 592
Ко си се заела да спретваш РазвратИ с таз и онази...само не казвай, че богинята-майка ти го е прошепнала... hahaha hahaha hahaha

Ма ти много бързо се върна,  hahaha hahaha hahaha Мислех докат те нема на бързо да го сватосам, ама не... .
Зиз Hug Сара е готина + това е много оборотна и с РазвратИ ще си паснат като дупе и гащи.
Това само за Индия мац  Hug. Тука като дойде на друг нема да го даваме. Мен ще ме пуснеш с Гаджевица да се оправям, да ти разчиствам терена  Joy Joy Joy Joy Joy

# 593

Ма ти много бързо се върна,  hahaha hahaha hahaha Мислех докат те нема на бързо да го сватосам, ама не... .
Зиз Hug Сара е готина + това е много оборотна и с РазвратИ ще си паснат като дупе и гащи.
Това само за Индия мац  Hug. Тука като дойде на друг нема да го даваме. Мен ще ме пуснеш с Гаджевица да се оправям, да ти разчиствам терена  Joy Joy Joy Joy Joy

Сори Марвела, но не става! Сара си е за Ангад - тя с него си се е разбрала - няма проблем, че е аранжиран! Анги си е за нея - не я пускам на друг. Разврати да хваща Ананди или някоя от вас ... Joy Joy Joy

# 594

Ей, тая Гаджевица бе... hahaha hahaha Joy Joy Joy
Тоя сън не е нищо...даже се чудя как се бех застопорила на едно място, че обикновено си правя околосветски пътешествия... hahaha hahaha hahaha

А, инак кой с когото иска да се взима...ич не ми пука...не членувам в сдружение "Фенски сватби"
Ако хората имат сходство в характерите и се обичат...да се взимат...аз немам против. Joy Joy

# 595

Сори Марвела, но не става! Сара си е за Ангад - тя с него си се е разбрала - няма проблем, че е аранжиран! Анги си е за нея - не я пускам на друг. Разврати да хваща Ананди или някоя от вас ... Joy Joy Joy
Чшшшш...Рокси Hug ние сме задомени булки и не можем да се взимаме с никой отстрани... Joy Joy
Пък и аз си имам екранен мъж и не му изневерявам...ама РазвратИ за един път става... hahaha hahaha

# 596

Чшшшш...Рокси Hug ние сме задомени булки и не можем да се взимаме с никой отстрани... Joy Joy
Пък и аз си имам екранен мъж и не му изневерявам...ама РазвратИ за един път става... hahaha hahaha
Оооох, Зиз   bouquet забравих си мисълта от теб  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 597
Зизке Hug Викаш за един път се не брои hahaha hahaha hahaha

Абе като дойде РазвратИ друга песен ще пееш, ама айде повервах ти. Joy Joy Joy Joy Joy Приготви си чаршафите да те не изненада нощеска hahaha hahaha hahaha

# 598

Зизке Hug Викаш за един път се не брои hahaha hahaha hahaha

Абе като дойде РазвратИ друга песен ще пееш, ама айде повервах ти. Joy Joy Joy Joy Joy Приготви си чаршафите да те не изненада нощеска hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

# 599
Абе ти мани, ама имам проблем с увиването на чаршафа... Joy Joy
Мотах го от тук, от там и не мой го запретнем кат хората. Crazy
Ама пък десен си бех избрала...имам един такъв съвсем подходящ...сега требва да отренирам, че ако ме изненада, да не съм облечена непристойно. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт