"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Гледах сега във войо, този Светлината на моя живот ще го качат в петък сутринта, поне така пише.. Дано все пак да е поне по интересен от кармата и да се развива по бързо.

Финалът на цветовете все още си е същия, не ми се вярва по БТВ да е различен.

Яд ме е, че заемат място по нова с кармата вместо да излъчат някой по-хубав сериал. Интересно ми е дали като свърши цветовете ще го махнат от войо, аз мислех да си го пускам от начало поне да остана с добри впечатления

Бубе, добре дошла отново! Радвам се, че се върна ...  Hug Hug Hug

Това, че финала на "Цветовете" във Войо си е същия е просто ужасно. И тръгнали да отговарят на хората, че всичко е ок! Просто нямам думи с тях - и аз не вярвам по БТВ да е различен, но ще видим. Поне ви казах липсващите части, та и тези дето не са го гледали в оригинал да добият някаква представа ...  Peace

Според мен няма да махнат епизодите във Войо - поне не би трябвало! Пък и още го дават по  БТВ Лейди, но знае ли човек - от тях всичко очаквам. Дано ги оставят - Бубе гледай си сериите от начало. Забрави за финалните 100-тина и си мисли, че всичко е завършило добре. Ще ти е отново супер приятно да гледаш - аз така правя. Това са около 630- 640 невероятни епизоди с четиримата сладури ...  newsm10

И като сме на тема "Цветовете" само да кажа, че така както са тръгнали от БТВ незнам дали ще излъчат финала в петък и дали новия сериал също ще почне тогава. Днес заради тези консултации и партии прекъснаха "Цветовете" по средата на втората серия - т.е. излъчиха само серия и половина. Стигна до там, дето се появи тази на Шлок, която се оказа бивша приятелка на Анмол и сега Рагини й се зарадва и я покани да остане в дома им ...  newsm78

Новия сериал "Светлината на моя живот" още се снима - има над 800 заснети епизода, но казват че бил хубав. Дано няма прекалено много драма и главните да са си ок до финала. Прочетох, че главната ще учи за полицай и после става такава - значи би трябвало да е умна и да не се оставя да я тъпчат. Но ще стане ясно - аз вероятно ще видя първите серии пък после ще преценя дали ще гледам ...
  Mr. Green

# 706
Марвелита Hug ти май пак си лъскала кристалната топка Joy Joy hahaha
Изкуки е резервирал два билета Shocked Shocked Shocked
Малииии....тия ако пренесат екшъна в Европа шЪ падна... hahaha hahaha hahaha hahaha

Обаче от друга страна Ада се точи на ИзкукИ и щом я дадоха, не е туку така. Naughty
И тая ще изиграе някаква роля срещу него.
Представям си екшън на летището... ще му стане тесно там льольото.  tooth tooth tooth
Няма как да я качи на самолета, все пак е жена на Супер РазвратИ Mr. Green
А, Крюела е толко тъпа ooooh! майкоооуууу...как пък е решила да събори Ананди...мишка такава Joy Joy hahaha

Интересни епизоди се задават smile3508

Зиз Hug Казах ли ти, че звездите ми говорят  hahaha hahaha hahaha

Мац, залетела съм се да те не изпусна и не съм чела ни резюме, ни нищо.  Само на бързо  го прехвърлих още в офиса и сега ще гледам по същество.
Нещо да ми кажеш за новите персонажи. Joy Joy Joy Знаех, че ще се появи некоя изгора на Изкуки  Joy Joy Joy
Бас хващам, че карето дами беха във Франция  hahaha hahaha hahaha
Казвай сега каква е тая Ада Thinking

# 707
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тия не са от Франция.  Naughty Бяха в същият ресторант дет наште танцуваха ''неприличния танц'' Joy Joy Joy
Ада е една трътка дето на предишната вечеря с РазвратИ като бяха и чакаха Ананди пък тя закъсня, искаше да се предлага за модел на ИзкукИ. Той естествено я нахрани, че няма да я рисува, че не била толкова красива бла-бла...и те така...
Тая му се напрегна и сега му е враг нъмбър уан Joy Joy Joy

Напрегнала се е, че е избрал Ананди и е решила да му мъсти smile3508
Другите са и приятелки и едната и каза за свадата между Колектора и ИзкукИ...оная я натовари със задачата да разбере поЙчИ Joy Joy Joy

# 708
Тия не са от Франция.  Naughty Бяха в същият ресторант дет наште танцуваха ''неприличния танц'' Joy Joy Joy
Ада е една трътка дето на предишната вечеря с РазвратИ като бяха и чакаха Ананди пък тя закъсня, искаше да се предлага за модел на ИзкукИ. Той естествено я нахрани, че няма да я рисува, че не била толкова красива бла-бла...и те така...

Другите са и приятелки и едната и каза за свадата между Колектора и ИзкукИ...оная я натовари със задачата да разбере поЙчИ Joy Joy Joy

Ма много разголени ходат на ресторант тия  hahaha hahaha hahaha , направо не мога да повервам  Joy Joy Joy.
Тия клявки да земат тоя малоумник да го разчекнат, че ми писна от него hahaha hahaha hahaha hahaha

# 709

Ма много разголени ходат на ресторант тия  hahaha hahaha hahaha , направо не мога да повервам  Joy Joy Joy.
Тия клявки да земат тоя малоумник да го разчекнат, че ми писна от него hahaha hahaha hahaha hahaha
Що бе...ский кво са готЕни, разхвърляни...непристойни Joy Joy Joy
Па с ИзкукИ е суперско...само простотии мисли мишока... hahaha hahaha hahaha

# 710

Ма много разголени ходат на ресторант тия  hahaha hahaha hahaha , направо не мога да повервам  Joy Joy Joy.
Що бе...ский кво са готЕни, разхвърляни...непристойни Joy Joy Joy
Па с ИзкукИ е суперско...само простотии мисли мишока... hahaha hahaha hahaha
Той РазвратИ ако го докачи втори път, директно ще го телепортира там от където е дошъл  Grinning
Искам и Анандито да я вида с такава непристойна униформа hahaha hahaha hahaha и реакцията на баба ти като я види hahaha hahaha hahaha

# 711
Баба ти ше е така... #Shocked #Shocked #Shocked newsm09 newsm09 newsm09
РазвратИ ей тъй... smile3508 smile3508 newsm53 newsm53

Ама ще е много добре АнандитУ да претърпи непристойна метаморфоза... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 712

Ама ще е много добре АнандитУ да претърпи непристойна метаморфоза... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да бе, надай се РазвратИ да се кефи, особено след случката с Изкуки  Joy Joy Joy Joy Joy
Тоя сега и хлеб да купи нема да я пусне  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 713

Да бе, надай се РазвратИ да се кефи, особено след случката с Изкуки  Joy Joy Joy Joy Joy
Тоя сега и хлеб да купи нема да я пусне  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тая па...и един мърмот завива шоколади в станиол... hahaha hahaha hahaha Joy Joy
Той да не я зел за жена да я държи дома...ше я показва, ама ще бди осторожно Naughty

# 714

Тая па...и един мърмот завива шоколади в станиол... hahaha hahaha hahaha Joy Joy
Той да не я зел за жена да я държи дома...ше я показва, ама ще бди осторожно Naughty
Чудя се какъв ли номер Ада ще скрои на Изкуки  newsm78
А тъпата Крюела нещо се опитва да настрои Ануп  Thinking в резултат на което в последствие очаквам да и съберат парцалетките и да си я отпратят по живо, по здраво Peace

# 715
Марвелита Hug Крюела е вече със стегната бохча, ама още не го знае. Joy Joy Joy
Пък и е толко проста, че не виждам как ще й навреди...ама луд умора нема...само се мъчи... hahaha hahaha hahaha hahaha
Тая кат си фане бохчата по алеята навън...лично ще гръмна шампанско Laughing

Ада не знам кви ги мисли, още е рано да я анализирам...много малко дадоха, много малко каза. Thinking

Серията беше много тъпа, нищо не стана и не знам сега кво ще дойде утре.
Може и да я затвори временно как викаш, до като решат проблема с ИзкукИ, ама не знам до колко са гововрили, кой кво знае...кой за кво се бори... Crazy Crazy Crazy

Тъпа серия...тъпа, тъпа, тъпа... Crossing Arms

# 716
Пък и е толко проста, че не виждам как ще й навреди...ама луд умора нема...само се мъчи... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ада не знам кви ги мисли, още е рано да я анализирам...много малко дадоха, много малко каза. Thinking

На мен пък ми се щеше некоя французойка да дойде да нарита Изкуки, как си пише по дебелите книги hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 717

На мен пък ми се щеше некоя французойка да дойде да нарита Изкуки, как си пише по дебелите книги hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма за кво ти е французойка...имаме си бам башка Колектор да го рита в трътката... hahaha hahaha hahaha

# 718
Гледах сега във войо, този Светлината на моя живот ще го качат в петък сутринта, поне така пише.. Дано все пак да е поне по интересен от кармата и да се развива по бързо.

Финалът на цветовете все още си е същия, не ми се вярва по БТВ да е различен.

Яд ме е, че заемат място по нова с кармата вместо да излъчат някой по-хубав сериал. Интересно ми е дали като свърши цветовете ще го махнат от войо, аз мислех да си го пускам от начало поне да остана с добри впечатления

Бубе, добре дошла отново! Радвам се, че се върна ...  Hug Hug Hug

Това, че финала на "Цветовете" във Войо си е същия е просто ужасно. И тръгнали да отговарят на хората, че всичко е ок! Просто нямам думи с тях - и аз не вярвам по БТВ да е различен, но ще видим. Поне ви казах липсващите части, та и тези дето не са го гледали в оригинал да добият някаква представа ...  Peace

Според мен няма да махнат епизодите във Войо - поне не би трябвало! Пък и още го дават по  БТВ Лейди, но знае ли човек - от тях всичко очаквам. Дано ги оставят - Бубе гледай си сериите от начало. Забрави за финалните 100-тина и си мисли, че всичко е завършило добре. Ще ти е отново супер приятно да гледаш - аз така правя. Това са около 630- 640 невероятни епизоди с четиримата сладури ...  newsm10

И като сме на тема "Цветовете" само да кажа, че така както са тръгнали от БТВ незнам дали ще излъчат финала в петък и дали новия сериал също ще почне тогава. Днес заради тези консултации и партии прекъснаха "Цветовете" по средата на втората серия - т.е. излъчиха само серия и половина. Стигна до там, дето се появи тази на Шлок, която се оказа бивша приятелка на Анмол и сега Рагини й се зарадва и я покани да остане в дома им ...  newsm78

Новия сериал "Светлината на моя живот" още се снима - има над 800 заснети епизода, но казват че бил хубав. Дано няма прекалено много драма и главните да са си ок до финала. Прочетох, че главната ще учи за полицай и после става такава - значи би трябвало да е умна и да не се оставя да я тъпчат. Но ще стане ясно - аз вероятно ще видя първите серии пък после ще преценя дали ще гледам ...
  Mr. Green

А за снимките на Ранвир и Садна как разбра, че не са ги сложили накрая? Пише ли го някъде в коментарите? На мен ми беше интересно поне това дали са направили, въпреки, че не знам кога и къде биха могли да ги сложат, при такава кратка сватба.

# 719

Ма за кво ти е французойка...имаме си бам башка Колектор да го рита в трътката... hahaha hahaha hahaha
Нееее, мац,  Hug тоя заслужава некаква женска гадория. Примерно, че е бременна от него или нещо такова. РазвратИ нема как да му спретне такъв номер  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт