Финалът на цветовете все още си е същия, не ми се вярва по БТВ да е различен.
Яд ме е, че заемат място по нова с кармата вместо да излъчат някой по-хубав сериал. Интересно ми е дали като свърши цветовете ще го махнат от войо, аз мислех да си го пускам от начало поне да остана с добри впечатления
Бубе, добре дошла отново! Радвам се, че се върна ...

Това, че финала на "Цветовете" във Войо си е същия е просто ужасно. И тръгнали да отговарят на хората, че всичко е ок! Просто нямам думи с тях - и аз не вярвам по БТВ да е различен, но ще видим. Поне ви казах липсващите части, та и тези дето не са го гледали в оригинал да добият някаква представа ...

Според мен няма да махнат епизодите във Войо - поне не би трябвало! Пък и още го дават по БТВ Лейди, но знае ли човек - от тях всичко очаквам. Дано ги оставят - Бубе гледай си сериите от начало. Забрави за финалните 100-тина и си мисли, че всичко е завършило добре. Ще ти е отново супер приятно да гледаш - аз така правя. Това са около 630- 640 невероятни епизоди с четиримата сладури ...

И като сме на тема "Цветовете" само да кажа, че така както са тръгнали от БТВ незнам дали ще излъчат финала в петък и дали новия сериал също ще почне тогава. Днес заради тези консултации и партии прекъснаха "Цветовете" по средата на втората серия - т.е. излъчиха само серия и половина. Стигна до там, дето се появи тази на Шлок, която се оказа бивша приятелка на Анмол и сега Рагини й се зарадва и я покани да остане в дома им ...

Новия сериал "Светлината на моя живот" още се снима - има над 800 заснети епизода, но казват че бил хубав. Дано няма прекалено много драма и главните да са си ок до финала. Прочетох, че главната ще учи за полицай и после става такава - значи би трябвало да е умна и да не се оставя да я тъпчат. Но ще стане ясно - аз вероятно ще видя първите серии пък после ще преценя дали ще гледам ...

майкоооуууу...как пък е решила да събори Ананди...мишка такава