"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 315
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бубе, welcome back и от мен!  Hug Тая Карма и аз не знам какво да я правя... Тери казва, че са много красиви тези серии и си струва, та съм се прежалила и тая седмица. Grinning Но като цяло не мога да изтрая нито да го слушам тоя сериал, нито да стоя на едно място заради него. Освен за фон и да го коментирам тук, за друго не го ползвам!  Naughty
Ооо, особено днешната серия с тия двама кукундели беше ултра, мега свежарска. Joy Joy
И аз зарад Тери се прежалих, ама май нема да устискам до петък. Naughty Crazy Crazy

# 691
Бубе, welcome back и от мен!  Hug Тая Карма и аз не знам какво да я правя... Тери казва, че са много красиви тези серии и си струва, та съм се прежалила и тая седмица. Grinning Но като цяло не мога да изтрая нито да го слушам тоя сериал, нито да стоя на едно място заради него. Освен за фон и да го коментирам тук, за друго не го ползвам!  Naughty
Ми тя Тереза когато разказваше сериите повече ми ставаха ясни отколкото когато аз съм го пуснала, затова останах с такива впечатления, че явно пропускам неща, които само който гледа ги вижда. Булката също е с много серии, но е по интересен някак. Може би кармата се развива много бавно и затова, ама и като слушам историята като че ли няма какво толкова да ме грабне, особено като умира Ичха. Поне ако накрая се събираше с Виир, дори и децата им после да играят щеше да е по различно, ама от опит с цветовете знам, че замине ли си главния герой сериала се гледа на сила. Затова предпочитам още от сега да го спирам.

# 692
. Калиани направи точно това...отгледа Васант и не е правила разлика между децата си. .
Според мен даже го обича повече от Байрон  Mr. Green

# 693
  • Варна
Ами как няма да го обича. Той като каже мама и примира. Всички ги стройка да я слушат и да и се подчиняват. Аз мислех, че по-нататък се разкрива това за Васант и Маавир, защото съм гледала, когато беше дошла една кукувица, племенница на Калиани и тогава Васант чак беше катастрофирал, заради някакви дрязги с Бейрон, че не бил син на Калиани. Интригите ги правеше племенницата, която искаше да разкара Васант и семейството му и Сумитра и тя да стане жена на Бейрон.

# 694
Ами как няма да го обича. Той като каже мама и примира. Всички ги стройка да я слушат и да и се подчиняват. Аз мислех, че по-нататък се разкрива това за Васант и Маавир, защото съм гледала, когато беше дошла една кукувица, племенница на Калиани и тогава Васант чак беше катастрофирал, заради някакви дрязги с Бейрон, че не бил син на Калиани. Интригите ги правеше племенницата, която искаше да разкара Васант и семейството му и Сумитра и тя да стане жена на Бейрон.

Ще се разкрие сега, Калинка ще разкаже какво се е случило. Маавир ще го бият с камъни и ще влезе в болница, а Васант ще му даде кръв и ще го спаси. После пък Маавир ще изкара Казан от затвора и те така... Laughing
Васант се пропи от истината, че не е син на Калинка. Даже беше забранил на Гена да взима подаръци от Кало, че те били чужди и нямали право да харчат нейните пари.

# 695

Ще се разкрие сега, Калинка ще разкаже какво се е случило. Маавир ще го бият с камъни и ще влезе в болница, а Васант ще му даде кръв и ще го спаси. После пък Маавир ще изкара Казан от затвора и те така... Laughing
Васант се пропи от истината, че не е син на Калинка. Даже беше забранил на Гена да взима подаръци от Кало, че те били чужди и нямали право да харчат нейните пари.

В това отношение Калинка си е за похвала. Веднъж да обича повече някой, който не и е никакъв, то направо не е за вярване не е в неин стил. Мен сега ми е интересно Маавир какво ще направи, след като вече знае. Той предполагам се е сетил, че Васант му е син, а не Бейрон.

# 696
  • София
     Аз имам нерви за Моята карма, защото си чета какво е станало в серията като роман и прецъквам по 10 серии в тубето. Ако го гледам по телевизаята, досега да са ме освидетелствали. Ще се постарая да пиша горе долу какво се случва в епизодите. В този ред на мисли, Бубе добре дошла отново. Този сериал се гледа трудно ако не го виждаш и си е чиста загуба на време. Днес например имам чувството, че 2 минути даваха само как Ванш си гледа наркотика. Превключих веднага. Аз се загледах по него да взема да разбера как аджаба Виир направи дете на Ичха, Тапася кога го улови в леглото, за да му припише детето си и какво става със сватбите и разделите им.

# 697
     Аз имам нерви за Моята карма, защото си чета какво е станало в серията като роман и прецъквам по 10 серии в тубето. Ако го гледам по телевизаята, досега да са ме освидетелствали. Ще се постарая да пиша горе долу какво се случва в епизодите. В този ред на мисли, Бубе добре дошла отново. Този сериал се гледа трудно ако не го виждаш и си е чиста загуба на време. Днес например имам чувството, че 2 минути даваха само как Ванш си гледа наркотика. Превключих веднага. Аз се загледах по него да взема да разбера как аджаба Виир направи дете на Ичха, Тапася кога го улови в леглото, за да му припише детето си и какво става със сватбите и разделите им.

А те другите знаят ли, че братът на Виир употребява наркотици, затова ли го държат затворен? При положение, че е затворен от къде си ги набавя?

# 698
  • София
     Предполагам, че всички знаят, но го крият от общността. Той всъщност не е кой знае колко затворен де. Стаята му е като на всички останали, просторна, добре обзаведена. Даже Виир настояваше да присъства на сватбата му и да участва във всички ритуали. Беше му купил костюм и бе много щастлив, че го облече. Въпреки че уж трябва да се лекува от зависимостта си, точно на сватбата на Виир припадна и го приеха в болница. Дядото и Умед - бащата на Виир си тръгнаха по рано от церемониите,за да са с него. Виир също остави булката в стаята си и хукна към болницата, за да е с брат си. Малко след сватбата ще се появи още  един хухавел, излязъл от затвота и ще заживее с тях. Наричат го Chaacha. Чичо ли е , що е не съм сигурна, но е роднина, защото дядото все му дава пари. Но пък не искат да разкажат какъв е що е на Виир. Името му е Теж. Та те двамката с Ванш си правят истински запои. Имаше една серия, в която на сред гостната на фамилия Бундела си бяха викнали полу голи танцьорки, а те пиеха и се дрогираха. Като цяло в семейството на Виир има доста гнили круши. Сега ще го видя като се ожени за Ичха какви ще ги дроби.

# 699
Привет мацки  Hug Hug Hug

Зизке Hug, чакам Изкуки да повлече Ананди към Франция  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ще се опита да и скрои някой номер - гаранция  Crossing Arms

# 700

Зизке Hug, чакам Изкуки да повлече Ананди към Франция  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Марвелита Hug къде отиде социалната насоченост Joy Joy Joy

# 701

Марвелита Hug къде отиде социалната насоченост Joy Joy Joy
Чакай де има време. Joy Joy Joy Първо малко драма и после социалните послания  hahaha hahaha hahaha

# 702
Мноооу тъпа серия #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Половината каст беше в платен отпуск... #Cussing out #Cussing out

Дре'е ми за терзанията на баба ти относно неосъществения пезевенклък Crossing Arms
Тоя па НиранДжан напраууу пали джета с 200 от село Joy Joy hahaha hahaha
Крюела ги мъти некви, ама ше разберем кат излезне резюмето #2gunfire #2gunfire
Горката Ананди, не и стига ИзкукИ ами и Крюела и се точи... Crossing Arms

Сега ми е интересно кво приплесква командоса? Thinking Тоя некъв тъп ше ми дойде Crossing Arms
Нанду рекъл да се дави...дано некой го спаси ooooh!

Сега да зеем да прикадим за Ананди да фане накрая, че ми е голем дерт и ми писна да чакам... Crossing Arms bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 703
Гледах сега във войо, този Светлината на моя живот ще го качат в петък сутринта, поне така пише.. Дано все пак да е поне по интересен от кармата и да се развива по бързо.

Финалът на цветовете все още си е същия, не ми се вярва по БТВ да е различен.

Яд ме е, че заемат място по нова с кармата вместо да излъчат някой по-хубав сериал. Интересно ми е дали като свърши цветовете ще го махнат от войо, аз мислех да си го пускам от начало поне да остана с добри впечатления

# 704
Марвелита Hug ти май пак си лъскала кристалната топка Joy Joy hahaha
Изкуки е резервирал два билета Shocked Shocked Shocked
Малииии....тия ако пренесат екшъна в Европа шЪ падна... hahaha hahaha hahaha hahaha

Обаче от друга страна Ада се точи на ИзкукИ и щом я дадоха, не е туку така. Naughty
И тая ще изиграе някаква роля срещу него.
Представям си екшън на летището... ще му стане тесно там льольото.  tooth tooth tooth
Няма как да я качи на самолета, все пак е жена на Супер РазвратИ Mr. Green
А, Крюела е толко тъпа ooooh! майкоооуууу...как пък е решила да събори Ананди...мишка такава Joy Joy hahaha

Интересни епизоди се задават smile3508

Общи условия

Активация на акаунт