"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ТЦ! Naughty ама никак не съм съгласна за лечение и разбиране... Naughty
Достатъчно социално е това, че ще викнат доктора. Joy Joy Joy hahaha

# 676

Много си гадна значи Hug Да ти не попадне некой луд в ръчичките.  hahaha hahaha hahaha

# 677

Много си гадна значи Hug Да ти не попадне некой луд в ръчичките.  hahaha hahaha hahaha
Да бе...гадна съм... hahaha hahaha hahaha
Еми не мога да му съчувствам. Вижда, че хората се обичат, пък тръгнал да се бори с вятърни мелници... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Разваля ми рахатлъка и романтикЪтЪ Joy Joy Joy
Сега вместо да се натискат по кюшетата, трябва да се тормозят с ИзкукИ Crossing Arms

# 678

Много си гадна значи Hug Да ти не попадне некой луд в ръчичките.  hahaha hahaha hahaha
Да бе...гадна съм... hahaha hahaha hahaha
Еми не мога да му съчувствам. Вижда, че хората се обичат, пък тръгнал да се бори с вятърни мелници... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Разваля ми рахатлъка и романтикЪтЪ Joy Joy Joy
Сега вместо да се натискат по кюшетата, трябва да се тормозят с ИзкукИ Crossing Arms
Мац Hug 1700 серии така ли се прават Thinking Ако зависеше от нас до сега 50 спални да беха счупили, нооооо - посланията мац, посланията... hahaha hahaha hahaha
Да те вида теб по твоя сценарии какво послание ще изкараш - "Ела, че ми требеш...." hahaha hahaha hahaha hahaha

# 679
Екзактли! Party Party Party
Ей тва е посланието... Joy Joy hahaha hahaha
Млатене на фона на "Джумба, джумба" Joy Joy hahaha hahaha
Да не говорим, че РазвратИ забрави за същността си е се превърна в Джеки Чан. Crossing Arms

# 680
Да не говорим, че РазвратИ забрави за същността си е се превърна в Джеки Чан. Crossing Arms

newsm10 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 681

dance dance dance dance dance dance dance dance

# 682

dance dance dance dance dance dance dance dance

Зизу, казвам ти лека нощ, че пак ще заспя с компа Hug
Сладки сънища мац  smile3524

# 683
  • Варна
Зизунка, на по предни страници пишеш, че не съм те отразявала, кога слънце мое, пропуснала съм нещо явно!? Hug

и сега? "Булчето" гледахте ли? какво пък беше това за следващия епизод? кой е дете на мазния Маавир?! Shocked тая Калинка много тайни криела бе!

Васант е син на Маавир но аз си мислех, че той знае а той не знаел. Калиани е родила мъртво дете, а жената на Маавир е родила жив син, но тя е починала и Калиани го отглежда заедно с Бейрон но аз мислех, че той знае и се чудих как така се е примирил. Сега като разбере може да ги остави на мира. Какво направи бебето на гена че изцапа дъртата вещица? Така  се пада.

Сунитра, благодаря ти мила за отговора! направо се оцъклих, като ми каза за Васант! ама ще стане еднаааа! не ми се мисли! а Калинка толкова го обича Васант! би трябвало като е син на Маавир, да не го понася! ама защо го  е взела да го отглежда! детето не е сираче, нали си е имало баща! нямам търпение за днешната серия!

# 684
Цветке Hug както ще видиш днес в сериите Калинка много обича Васант и не лъже. Това, че е син на Маавир не пречи.
Какво е станало...? Еми тя и етърва й случайно родиха по едно и също време. Маавир трябваше да остане да помага, ако Калинка тръгне да ражда, ама той предпочете да посети публичния дом. Жена му нещо се завтече по стълбите да го умолява да остане и падна. Калинка роди мъртво дете, жената на Маавир живо. Тогава жената на Маавир викна Калинка и и каза да вземе нейното дете и да го отгледа като свое, защото от баща му нищо не става и детето ще страда. Калиани направи точно това...отгледа Васант и не е правила разлика между децата си. Майката на Васант умира след раждането.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 12:58 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 685
Ичха е много красива, направо не можах да я позная в този вид.  Heart Eyes

# 686
Ичха е много красива, направо не можах да я позная в този вид.  Heart Eyes
А, Тапася не си е пила хапчетата... hahaha hahaha hahaha
Оня брата изпадна в транс кат намери коката. Ича пак нема премяна... Joy hahaha

Обаче сме упорити...продължаваме да гледаме. Mr. Green

# 687
Здравейте и от мен!

Сунитра, надявам се наистина да си размислила и да не постъпваш повече така.

Кармата аз се отказах да о гледам още миналата седмица, когато писах. Предпочитам ако някой коментира тук да чета, пне ще разбирам повече. Оставам с впечатлението, че повечето действия, които се извършват изискват повече гледане, а като прибавим и това, че бавно се развива става безсмислено да стоя да слушам цяла серия и накрая да не съм разбрала нищо.

За булката и аз мислех, че Маавир знае за Васант. Зис благодаря за разясненията, от снощи се чудех защо Калиани се е съгласила да го отгледа при положение, че е син на Маавир и че той не е знаел за съществуването му. Мислех, че е знаел и го е зарязал.
Ичха е много красива, направо не можах да я позная в този вид.  Heart Eyes
А, Тапася не си е пила хапчетата... hahaha hahaha hahaha
Оня брата изпадна в транс кат намери коката. Ича пак нема премяна... Joy hahaha

Обаче сме упорити...продължаваме да гледаме. Mr. Green

# 688
Ан тъй Бубе... Party Party Party Party
Добре дошла отново!  bouquet  bouquet  bouquet

# 689
Бубе, welcome back и от мен!  Hug Тая Карма и аз не знам какво да я правя... Тери казва, че са много красиви тези серии и си струва, та съм се прежалила и тая седмица. Grinning Но като цяло не мога да изтрая нито да го слушам тоя сериал, нито да стоя на едно място заради него. Освен за фон и да го коментирам тук, за друго не го ползвам!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт