"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 337
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Дари, Много ти благодаря за разясненията по филма. Само ако знаеше колко е трудно да се опитваш да разбереш и малкото, при положение, че няма как да видиш какво се случва, това по никакъв начин не може да се обясни на човек, който не го е изпитал и не знае и много малко хора изобщо се замислят някога над това. Благодаря ти точно защото въпреки че не би могла да се поставиш точно на това място си отделяш от времето да направиш такъв жест. Благодаря и на всички останали за доброто човешко отношение. Радвам се че се записах при вас колебаейки се толкова време защото вие наистина показахте, че в този почти суров и жесток свят все оке може да има и добри хора.

# 76
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Значи тя се дърпа за пред Ората, ама кви послания ни пращат ко правят насаме... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Чак Шивко беше водил Ананди на образователно кино и на другата сутрин докат я натиска я пита кво научи от филма... Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Образователно кино  Shocked  "Кама сутра" ли им прожектират? rotfImbo rotfImbo rotfImbo До там не съм стигнала още. Е ти още едно послание......
Ми не знам Марвелке, ама я пита какво е научила от филма докато я натиска да и кърти ламарините...направих си извод, че са ходили на образователно, щото не я беше накарал да пише съчинение по въпроса, а искаше да му покаже... Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Ох, сега се сетих за една сцена кога беха мърсували навън и лапето беше видяло петно от червило на яката на Шив...тия двамата така се насметоха, че там Ира, Даду....и се чуди Шив кво да лъже детето, а дедо ги направи на миш-маш от бъзикня..накрая Ананди не издържа и каза, че си отива в стаята и Шив я последва за норматив... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 77
Значи тя се дърпа за пред Ората, ама кви послания ни пращат ко правят насаме... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Чак Шивко беше водил Ананди на образователно кино и на другата сутрин докат я натиска я пита кво научи от филма... Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Язък му за традициите на тоя сериал
Бубе, във втори сезон паднаха дрехи и задръжки и всички традиции ги изпратиха да палат... hahaha hahaha

Хакси Hug аз не съм такъв тип домакиня...бачкам бърже и това разтъкаване ме убива... Crazy Crazy Crazy
Вчера си говоря с моята приятелка и тя възмутена като гледала Кармата за фон...вика: "отидох в другата стая, оправих на Гого сергиите, прибрах играчки дрехи....връщам се....действието още си беше там дето го оставих...след това дадоха друга сцена, влязох в банята...като се върнах не се беше случило нищо ново...каста си беше все там..." hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 78

Язък му за традициите на тоя сериал
Бубе, във втори сезон паднаха дрехи и задръжки и всички традиции ги изпратиха да палат... hahaha hahaha

Хакси Hug аз не съм такъв тип домакиня...бачкам бърже и това разтъкаване ме убива... Crazy Crazy Crazy
Вчера си говоря с моята приятелка и тя възмутена като гледала Кармата за фон...вика: "отидох в другата стая, оправих на Гого сергиите, прибрах играчки дрехи....връщам се....действието още си беше там дето го оставих...след това дадоха друга сцена, влязох в банята...като се върнах не се беше случило нищо ново...каста си беше все там..." hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Абе ще е голяма бъзикня с тия серии, ама как ме е яд, че няма да мога да им се наслаждавам скоро, то ще е интересно. Само взех да се притеснявам, че като порасне Ананди няма да я разбирам когато реве

# 79
Бубе, ще разбереш...тя като плаче си променя тембъра. Пък и да не разбереш, ще ти кажем как е протекла серията.
Последната Ананди почти не плаче, но като го прави се разбира...най-малкото все има някой да я успокоява. Не се притеснявай ще те вкарам в час...само да сме живи и здрави.

# 80
Бубе, ще разбереш...тя като плаче си променя тембъра. Пък и да не разбереш, ще ти кажем как е протекла серията.
Последната Ананди почти не плаче, но като го прави се разбира...най-малкото все има някой да я успокоява. Не се притеснявай ще те вкарам в час...само да сме живи и здрави.

До тогава сигурно вече ти ще гледаш възрастната Ананди, ако не са го свършили

# 81

Е, няма да откажа да видя и дублажа на БГ Laughing като гледам отбрани серии де... Grinning

# 82

Е, няма да откажа да видя и дублажа на БГ Laughing като гледам отбрани серии де... Grinning

Все пак не мога да си обясня, като има толкова серии докато пораснат Ананди и Джаго, какво толкова ще се случва до тогава, ей това ми е чудно

# 83

Все пак не мога да си обясня, като има толкова серии докато пораснат Ананди и Джаго, какво толкова ще се случва до тогава, ей това ми е чудно
Драми, ластици ше разтегат...локуми , дъвки... Laughing
Тия серии се изврътках да ги гледам веднъж и няма да повторя...голема боза се лее от екрана и ми идват в повече. Naughty

# 84

Тия серии се изврътках да ги гледам веднъж и няма да повторя...голема боза се лее от екрана и ми идват в повече. Naughty

Ама ти там дето ги гледаш сега сериите май и през почивните дни излъчват

# 85

Чей,ч е нещо не се разбрахме...голямата Ананди ще влезе след доста серии, ама не лятото, аз не ти отговорих правилно...обаче има много драма в отношенията Ананди/Джаго, та там са локумите и ластиците. Иначе това май беше някъде към 600 и някоя си сериа...после 400 серии драми...
Влиза баклавата и става свежо.
Иначе серии излъчват понякога и в събота, ако има нещо интересно да се види. Неделя няма.
Днес примерно срещата на Психото с Ананди беше интересен момент и излъчиха серия.

# 86

Чей,ч е нещо не се разбрахме...голямата Ананди ще влезе след доста серии, ама не лятото, аз не ти отговорих правилно...обаче има много драма в отношенията Ананди/Джаго, та там са локумите и ластиците. Иначе това май беше някъде към 600 и някоя си сериа...после 400 серии драми...
Влиза баклавата и става свежо.
Иначе серии излъчват понякога и в събота, ако има нещо интересно да се види. Неделя няма.
Днес примерно срещата на Психото с Ананди беше интересен момент и излъчиха серия.

Точно затова попитах, че ми стана интересно какво ще стане с тях, ама в такъв случай ще трябва да чакам понеделник, ех как ми се ще и аз да можех от там да следя че поне да съм по напред, то да можеше поне и по нова като във войо да се гледа малко напред пак по щеше да бива

# 87
Казвам ти сериозно, ако знаех в какви серии влизам, изобщо нямаше да си губя времето да ги гледам. И по НОВА бих ги пропуснала. Naughty
Ама аз се загледах покрай бременността на Сугна и 1-во на хинди...грам не вдевах нищо и не ми се следеше. После видях раждането на Сугна и ми стана интересна сцената. Измучах в моята тема и ми пуснаха линк за казакстанския сайт при все ,ч е само аз гледам индийски сериал. После айде и тая и оная и се закъса...трябваше да ги минава на 99% скрол и да не ме е яд. После като свърши превода го почнах на хинди, пък зех да разбирам някви неща да съм в час...намерих другият сайт с английските резюмета и те така протече моята одисея с Булчето.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 01:59 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 88
Казвам ти сериозно, ако знаех в какви серии влизам, изобщо нямаше да си губя времето да ги гледам. И по НОВА бих ги пропуснала. Naughty
Ама аз се загледах покрай бременността на Сугна и 1-во на хинди...грам не вдевах нищо и не ми се следеше. После видях раждането на Сугна и ми стана интересна сцената. Измучах в моята тема и ми пуснаха линк за казакстанския сайт при все ,ч е само аз гледам индийски сериал. После айде и тая и оная и се закъса...трябваше да ги минава на 99% скрол и да не ме е яд. После като свърши превода го почнах на хинди, пък зех да разбирам някви неща да съм в час...намерих другият сайт с английските резюмета и те така протече моята одисея с Булчето.

Бе аз съм същата. Или не гледам, или като се лепна за някоя сапунка не мога да се откача и ме е яд що съм се лепнала. За това предпочитам да не се захващам. Преди се лепнах за един турски сезони на любовта и си късах нервите сума време с него. Изгледах го с 300 зора ама викам повече няма да се хващам, те тия Индийските почнаха и нали Индия ми е слабост, закачих се за тях и сега няма откачане. Другото остави, ами и моя човек заребих, та и той покрай мен почна да ги следи. Вчера се бъзика, че щял да се запише в темата да имало и един мъж поне.

# 89
Аз пък никога не съм била привърженик на индийското кино по принцип и всички които ме познават бяха в шок, че гледам техен сериал. Турските ги зарязах още от миналата есен и карах до сега само на Американски. Ама пусти традиции ме впечатлиха...и докат ми звучеше за фон та да избягам от Цветовете ми стана интересно дали ще набутат това малко дете в кревата на мъжа й...и така се почна...
Калиани е виновна... hahaha hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт