"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 332
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Зиз, ето ти първия:

и втория:

- май някакъв адвокат е

# 16
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тери Hug за първия казах, че е Вивек, мъжа на Санчи...и е адвокат
Вторият е истинският баща на Шив, ама не знаех, че е играл в Цветовете...мислех си, че е учителя по музика.

Eто Вивек и Санчи

Анууп - бащата на Шив

Даскала - НиранДжан

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 18:53 от НАРЦИС-Зиза - MyDoom a.k.a ВлъхоУсойница

# 17
  • София
      В Цветовете играе съпруга на Васу - баща на Алек и Ранвир. Доста безгласна буква, даже в последните епизоди хич не го виждам. Тя преди бандитката беше споменавала за някакъв адвокат - ама кой да ти помни кой кой е  Hug

# 18
Тери, и аз да ти благодаря за темата   bouquet

Зиз Hug, черпя те където и каквото поискаш!!! Ако днес не беше "Булчето", направо скачах от самолета без парашут. Егати и куция ден. Ама си го гледах  по летищата и хич не ми пукаше.

Тия индийците, епизодите ги немат за нищо.  Rolling Eyes 10 серии сватба - по едно време имах чувството, че няма да свърши никога. В интерес на истината  за първи път скролвах съвсем малко.
Не знам каква роля е имала Сунитра до 1000 еп., но като жена и като образ в момента много ми допада.
Само не разбрах тая сестрата на Шив на каква се прави, иначе цялото му семейство са много готини. За сега сериалчето си е супер.   newsm51

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 20:06 от marvela

# 19
Тери, и аз да ти благодаря за темата   bouquet

Зиз Hug, черпя те където и каквото поискаш!!! Ако днес не беше "Булчето", направо скачах от самолета без парашут. Егати и куция ден. Ама си го гледах  по летишата и хич не ми пукаше.

Тия индийците, епизодите ги немат за нищо.  Rolling Eyes 10 серии сватба - по едно време имах чувството, че няма да свърши никога. В интерес на истината  за първи път скролвах съвсем малко.
Не знам каква роля е имала Сунитра до 1000 еп., но като жена и като образ в момента много ми допада.
Само не разбрах тая сестрата на Шив на каква се прави, иначе цялото му семейство са много готини. За сега сериалчето си е супер.   newsm51

Сумитра е стархотна от началото, ама скоро ше даде на късо... Joy hahaha
Санчи е големо леке..не може да преживее, че Шив се жени без тя да му е избрала жената и само чупи стойки.
Много проблеми ще създава...много е зле тая, ама никога няма да спечели войната с Ананди.
Гледа ли на сватбата как я наплю на английски, че идва от малко село. Ама не знаеше, че Ананди е мома англичанка hahaha hahaha hahaha hahaha
Как я насмете на английски за норматив... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

П.П Нали щеше да ме тепаш... Joy Joy Joy
Аз вече влизам тук подготвена с каска и бронежилетка...и за по-сигурно залегам под стола... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 20
Начи тоя Васант голем мухъл ми идва... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Баба ти е да я разчекнеш... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А, пък тоя сурикат, бащата на Гена да земе да се гръмне най-добре #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
"Виждал дъщери дето си рискуват живота за баща си..." Crazy Crazy Crazy Crazy

Абе льольооо...Гена кво напрай за тебе бе бастун... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

А те защо така продължиха сериала, да не са решили пак да го дават под друг час, та дадоха епизод и половина? Васант като попита даскала дали обича Гена, той си глътна граматиката. Това бебе докато рева и на мен ми се дорева. Нямам такова сърце да изоставя детето си и да си тръгна, как ли не го мислих, ама не можах да намеря оправдание да си изоставя детето. Не съм такъв мазухист да мога после да преживея такава болка, по скоро бих преживяла да търпя още известно време униженията на бабата и като порасне да си тръгна, да го отгледам и когато има нужда да съм до него за да съм изпълнила майчинския си дълг. Тогава някак щях да я разбера, ама сега не мога. Освен това тя после ще се върне, а Калиани достатъчно гордо и заяви, че повече не я иска, което означава, че тя си тръгва знаейки, че няма повече да види детето си.

# 21
Лелелле, Перко скива Ананди и реши да трепе Шив... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Край, тва нема да се гледа, ако тоя занули ЕГН-то на Шив... ooooh! ooooh! ooooh!
Така решил да се докопа до Ананди ненормалника...кат убие Шив... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Бубе, днеска даваха 5 серии заради деня на траур...не даваха ''Сделка ли не"

# 22
Тери, и аз да ти благодаря за темата   bouquet

Зиз Hug, черпя те където и каквото поискаш!!! Ако днес не беше "Булчето", направо скачах от самолета без парашут. Егати и куция ден. Ама си го гледах  по летишата и хич не ми пукаше.

Тия индийците, епизодите ги немат за нищо.  Rolling Eyes 10 серии сватба - по едно време имах чувството, че няма да свърши никога. В интерес на истината  за първи път скролвах съвсем малко.
Само не разбрах тая сестрата на Шив на каква се прави, иначе цялото му семейство са много готини. За сега сериалчето си е супер.   newsm51

Сумитра е стархотна от началото, ама скоро ше даде на късо... Joy hahaha
Санчи е големо леке..не може да преживее, че Шив се жени без тя да му е избрала жената и само чупи стойки.
Много проблеми ще създава...много е зле тая, ама никога няма да спечели войната с Ананди.
Гледа ли на сватбата как я наплю на английски, че идва от малко село. Ама не знаеше, че Ананди е мома англичанка hahaha hahaha hahaha hahaha
Как я насмете на английски за норматив... hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

П.П Нали щеше да ме тепаш... Joy Joy Joy
Аз вече влизам тук подготвена с каска и бронежилетка...и за по-сигурно залегам под стола... hahaha hahaha hahaha hahaha

Това с тепането си беше за вчера. Днес ми беше като спасителен пояс. Hug Hug Hug

Това Санчито много просто значи. Уж с европейско възпитание, па какви претнеции има, и в качеството на каква. Чух я как се опита да нахрани Ананди, ама и тя па много деликатна. Ако бех аз за миг я изяждах я с парцалите.  Малеее, на Шив човек да му завиди на търпението. Не вервем да има такива мъже. Тц.

# 23
Лелелле, Перко скива Ананди и реши да трепе Шив... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Край, тва нема да се гледа, ако тоя занули ЕГН-то на Шив... ooooh! ooooh! ooooh!
Така решил да се докопа до Ананди ненормалника...кат убие Шив... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Вярно, хем знам, че е траур и седя и се чудя кво им стана.

Е сега остава и да го убие, тогава вече ще призная сценаристите на тия индийски сериали. Представяте ли си да го убие и Ананди да се събере с Джаго. Мале ако стане така ще трябва да ме черпите всички, въпреки, че не го вярвам, ама честно казано вече нищо не ме учудва при тия Индийски сценаристи. Иначе ако го убие наистина аз като не съм го гледала няма как да ми стане гадно, та да го зарежа сериала, виж ако убие Ананди го зарязвам без да му мисля, ама то като нищо като се прицели Ананди да да се изпречи за да го спаси и да убие нея. Голям сценарий измислих.

# 24

Е то това остава само. Сигурно Анадито ще го спаси. Имат още работа да вършат. Тепърва деца ще се раждат. Забравих да кажа, че днес намерих и статията за която писах вчера. Та автора на книгата, който е между сценаристите, казва че сюжетната линия на сериала е базирана и на действителни случаи, но не само на един. Майка му е омъжена едва 15 годишна, а техен близък приятел изоставил семейството си за да отиде в Мумбай да учи за лекар. Но определено "Булката" е с много послания. Основно това се акцентира в интервюто.

# 25
Тери Hug за първия казах, че е Вивек, мъжа на Санчи...и е адвокат
Вторият е истинският баща на Шив, ама не знаех, че е играл в Цветовете...мислех си, че е учителя по музика.

Eто Вивек и Санчи                                    Анууп - бащата на Шив

Даскала - НиранДжан

Благодаря за инфото! И тримата са от Цветовете - първия братовчед на Ранвир и Алек, втория им играе баща, а третия брат. Значи вече се подвизават тук ... Hug Hug Hug

# 26
Бубе, земи млъкни с твойте анти сценарии. Grinning
Ми то добре, че беше Шив та внесе свеж полъх в забуксувалия на едно място сериал.
И аз не вервам да го гръмне Перко, все пак и оня администрира цял град. Полицията му е на подчинение...да се надяваме, че оня и да опита ще го хванат и ще дойде чичото с белата престилка да го стъкми Перко в ризка с общ ръкав.

А, аз няма да те поздравявам, ако си познала, щото няма да гледам, пък и няма как да стане събирането на Ананди и Джаго...тва е затворена страница и противоречи на целия замисъл на филма.

Обаче съм убедена в едно....това е последният сериал от индийските дето ще гледам и няма да довърша...не, че на някой му пука...ама аз да си измуча. Mr. Green

# 27
Здравейте!

Гена появява ли се отново? Как така ще зареже детето са или то бе част от сделка....блазе и на Сумитра, още един Гаргалчо на главата и...Ех, Калиани

# 28
Бубе, земи млъкни с твойте анти сценарии. Grinning
Ми то добре, че беше Шив та внесе свеж полъх в забуксувалия на едно място сериал.
И аз не вервам да го гръмне Перко, все пак и оня администрира цял град. Полицията му е на подчинение...да се надяваме, че оня и да опита ще го хванат и ще дойде чичото с белата престилка да го стъкми Перко в ризка с общ ръкав.

А, аз няма да те поздравявам, ако си познала, щото няма да гледам, пък и няма как да стане събирането на Ананди и Джаго...тва е затворена страница и противоречи на целия замисъл на филма.

Обаче съм убедена в едно....това е последният сериал от индийските дето ще гледам и няма да довърша...не, че на някой му пука...ама аз да си измуча. Mr. Green

Аз точно това се замислих, че ще спреш да го гледаш и няма от къде да добивам информация. Не бе и на мен не ми се вярва, ама като си мисля колко глупости сътворяват тия сценаристи, писна ми все някой да мре в техните филми и все главни герои, айде веднъж да го приемеш, ама във всеки сериал става тъпо

# 29
МоЙ занулат Джаго tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Нема да ми липсва грам, пък и е по-главен от Шивко Party Party Party Party

Ооо, СлавенО...ке паса ма булкЯ? Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт