"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 538
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
      Индийски филми, сериали и традиции

И аз за нещо такова си мисля. Особенно в днешно време когато доста хора гледат неща в нета. Също така никой няма да се чувста гузен ако разкаже интересен филм или сериал, който не се излъчва тук

# 331
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
      Индийски филми, сериали и традиции

И аз за нещо такова си мисля. Особенно в днешно време когато доста хора гледат неща в нета. Също така никой няма да се чувста гузен ако разкаже интересен филм или сериал, който не се излъчва тук

Ан тъй...така няма и най-дребното нещо да се счита за спам, и да ме метат, че някой си няма друга работа освен да се занимава с мен. Crossing Arms

# 332
Тая па Сугна ква е проста #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Ма кво се чудя...то тия всичките са изкарани от конвеир дет простотията им нагнитана в тиквоча. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 333
Ма кво се чудя...то тия всичките са изкарани от конвеир дет простотията им нагнитана в тиквоча. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И аз на мръсната Сугна се надъхвам. Пак ме обзе желанието да стана Индийска снаха, да имам мъж като Шан дето ще направи всичко за мен. Ако не бях го накарала тоя да го осъди, хич нямаше да ми дреме.

Точно това имах предвид за темата, защото така дори да се заговори за някой игрален филм нямаше да се счита като спам, ама все пак може и други мнения да има.

# 334

Зизу Hug, тая Сугна защо вече не я дават. Мернах я малко покрай сватбата на Ананди и след това ми се губи. Дали съм скролвала повече от колкото трябва?  Joy Joy Joy

# 335
Марвелке, Hug Сугна замина със Шам и децата в друг град, че Шам там си намери някаква работа.
Скролвала си точно колко трябва Joy hahaha Нема се плашиш, аз нали съм се прецакала да гледам та ще светкам за скролнато...освен и аз ако не съм минавала инвизибъл от там Joy Joy hahaha

Айдааааааааа...почна се па ся тая драма с Баго и неудачника... ooooh! ooooh! ooooh!

Бубе, така де...да има възможност малко да се излиза от рамките, че ние с Марвелка и сценарии пишем.  Crossing Arms

1ч. до новата серия на Булчето smile3539 newsm18 newsm18 newsm18

# 336
Тоя па Мадан Сингх ще ме разреве Mr. Green

Ох, беееееееееее...сега пък Казан бунтовник го изкараха.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 337

Ох, беееееееееее...сега пък Казан бунтовник го изкараха.... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Кой ли го е натопил, това ли е дето ще обвинява сватовете, че заради тях е в затвора?

# 338

Кой ли го е натопил, това ли е дето ще обвинява сватовете, че заради тях е в затвора?
А, познай? Party Party

Правилният отговор е....Маавир Сингх Joy hahaha
Обвинява цървула, че брал ядове зарад враждата между Калиани и Маавир Joy
Ама пък влезе в панделата и попадна на Ора...та и той се заима с кинти...яко връткаше контрабанда с масло, ако вика, че по скоро ше се самоубие, отколкото да направи престъпление... Mr. Green
Ма то парекята не мирише и те така... Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 339
Ауууу, ИзкукИ по-изкукал от вчера. Рисува Ананди, ама я кара да си разголи рамото. Тя изпадна в истерия и беше готова да си тръгне, ама тоя смотолеви нещо, та я накара да остане с 300 зОра. Crazy Crazy Crazy
Обаче имам чувството, че точно сега рисува и май ще я нарисува непристойно и не знам какво ще става.

Разврати беше полудел, оня му звъни и тоя му каза, че Ананди няма да ходи повече.
Бесен му е...ИзкукИ и той е бесен... ooooh! ooooh! ooooh!
Като излезе резюмето ще се разбере какво точно става.
Но, аз определено държа на това, че я рисува непристойно Naughty

Марвелке Hug ти ко шЪ каЙш??? Thinking

# 340
Ауууу, ИзкукИ по-изкукал от вчера. Рисува Ананди, ама я кара да си разголи рамото. Тя изпадна в истерия и беше готова да си тръгне, ама тоя смотолеви нещо, та я накара да остане с 300 зОра. Crazy Crazy Crazy
Обаче имам чувството, че точно сега рисува и май ще я нарисува непристойно и не знам какво ще става.

Разврати беше полудел, оня му звъни и тоя му каза, че Ананди няма да ходи повече.

Сега ще му метна едно око Hug , а после на ЛС ще ти метна и сметките дет имам да правя Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 341

Сега ще му метна едно око Hug , а после на ЛС ще ти метна и сметките дет имам да правя Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
давай ги бе...ше ги спастриме сметките hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

# 342
  • Варна
Днес реших да погледам малко сериалите, че напоследък не успявах нещо.
На Цветовете хванах точно как Тарун обясни на Сакши, че я е използвал. А после и разкритията на Винит и Малти. Много съм доволна, че я хванаха в крачка. Ама така нереалистично се разкайваше. Взех, че и повярвах, че изведнъж и е поникнала съвест.
Пробвах да гледам и Булката, ама там не изтърпях. Това Сугна да се моли на убиеца си да остане в къщата и да продължи да живее заедно с нея и мъжа и надмина прага ми на поносимост към идиотизми.

Кажете какво става с Жагия след като се събуди човека дето той го беше блъснал? Влиза ли в затвора? Аз съм гледала напред, но с пропускане доста на места като не разбирам езика. Обаче баба Калинка как и се наложи да се оправдава. Хич не и завиждам на Ананди, кой без свекърва, кой с една, а тя се уреди с две наведнъж. А Шив, дето го е родила леля му, не знае човека на коя от двете си майки повече да угоди.

# 343

давай ги бе...ше ги спастриме сметките hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

На РазвратИ най-накрая му светна крушката newsm66  Мац, и аз си мисля, че Перкото ще я разсъблече Анандито.  hahaha hahaha Обаче ми прави впечатление, че тоя олигофрен прави разлика между Винъс и Ананди. Нещо за сарито и обясняваше, ама не мога да вдена. newsm78
Малеее, ИзкукИ в трея как беше яхнал метлата. Сигурно е изчезнал портрета, друго не виждам какво може да е станало. Сега пък ако се окаже, че голата картина попадне в некой дет ще почне да ги изнудва, направо не ми се мисли.  Shocked.

# 344
     Намерих малко промо за новия индийски сериал: Светлината на моя живот

Аз едва ли ще мога да гледам, защото се връщам на работа. Но на всички вас пожелавам приятни минути с него. Много се радвам, че ще успея да видя финала на "Цветовете на любовта". Въпреки всички глупости на сценаристите, според мен беше доста успешен сериал и с доста зрителска аудитория. Факт е, че повлече крак и сега любителите на индийските сериали ще могат да избират между 3.

От другата седмица заглавието на темата вече няма да е актуално и ви моля за предложения!!!!!

Здравейте момичета! Доста страници сте изписали вчера и днес - няма как да отговоря на всичко. Вчера така и не остана време да пиша тук. Сега ще го направя ...  newsm10

Тери - благодаря ти за промото към новия сериал. Вероятно ще е интересен, но мен още ме е яд, че няма да пуснат новия сериал на Сара и Ангад. Особено след като имаше такива слухове. Бях се настроила да гледам тях. Дано все пак го пуснат по-натам. Трябва да пишем и на БТВ ...  Praynig Praynig Praynig

И аз като вас не доумявам защо все купуват сериали, които още се снимат! Явно практиката в Индия е да правят хиляди серии. Нещо, в което не вижда смисъл. По-добре даден сериал да е с по-малко епизоди, но да е смислен и с хубав край вместо да ми го разкатават безкрайно и да се чудят какво да измислят, а накрая да сътворят един куп глупости ...  Peace

Аз най-вероятно ще видя какъв ще е новия сериал пък после ще преценя дали ще го следя или не. Главната щяла да е полицайка. Това би трябвало да означава, че ще е борбена, а не глупава и наивна. Да видим обаче ...  newsm78

Напълно съм съгласна с теб! Въпреки последните 100-тина серии в които измислиха какви ли не глупости за мен "Цветовете на любовта" е най-хубавия индийски сериал. Много смислен и качествен. Гледах първите 640 серии с голям кеф и тях бих ги повторила отново. Уникален сериал с прекрасни и красиви актьори - отлична игра на Сара, Ангад, Киншук и Парул ...
  smile3525 newsm76 txtloves  Kissing Heart newsm44

Общи условия

Активация на акаунт