"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 468
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Да ти кажа с тая сюжетна линия ми е толко забавно, че другите грам не ми липсват... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Ох, неам търпение за кютека... smile3539 smile3539 smile3539 smile3539

Ама дразня се с тия 20 минутни серии, не е като да изгледаш 500 за 3 дни  Joy Joy Joy Joy Joy
Верно си е... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Зизу Hug, сега за фон съм си пуснала "танца" и като пак ги видех тия как го нападнаха, не мога да се спра  Joy Joy Joy Joy Joy Ама стресират ни баклавата  hahaha hahaha hahaha милия как ги гледа само.

# 406
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Да ти кажа с тая сюжетна линия ми е толко забавно, че другите грам не ми липсват... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Ама дразня се с тия 20 минутни серии, не е като да изгледаш 500 за 3 дни  Joy Joy Joy Joy Joy
Зизу Hug, сега за фон съм си пуснала "танца" и като пак ги видех тия как го нападнаха, не мога да се спра  Joy Joy Joy Joy Joy Ама стресират ни баклавата  hahaha hahaha hahaha милия как ги гледа само.
Нема му нищо...нали е РазвратИ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Ко толко...некви женки го опипват... hahaha hahaha Joy Joy

# 407

Нема му нищо...нали е РазвратИ hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
Ко толко...некви женки го опипват... hahaha hahaha Joy Joy
Ама едната с официалния си анцунг  hahaha hahaha Joy Joy, как има една дума "Хубава работа, ама циганска" Laughing

Чудя се тоя, дето играе иконом на Перко, дали нещо нема да ги предупреди. newsm78

# 408
Ми , че тоя асистента кво да помага кат си е глътнал граматиката Joy Joy Joy
Днеска бай дъ уей...не е бил ритан в трътката Mr. Green
Аз не искам да ги предупреждава...замина ми сеира с кютека Naughty
Така в ресторанта ще е весело, ИзкукИ ще фърчи между масите и под тях... Joy Joy Joy

Размечтах сЪ Grinning

# 409
Така в ресторанта ще е весело, ИзкукИ ще фърчи между масите и под тях... Joy Joy Joy

Размечтах сЪ Grinning

Важна ще е картината, кютек сигурно чак тогава ще яде. На вечерята Анандито ще го спре РазвратИ - нали ще са на публично место.  hahaha hahaha hahaha

# 410

Размечтах сЪ Grinning

Важна ще е картината, кютек сигурно чак тогава ще яде. На вечерята Анандито ще го спре РазвратИ - нали ще са на публично место.  hahaha hahaha hahaha
Ей, ама ми развали целата романтикЪ  Joy Joy Joy Joy
Къде насред боя намеси картината...а така се размечтах... Joy Joy Joy Joy

# 411

Размечтах сЪ Grinning

Нали е важен крайния резултат и посланието - "не пип, че пляс"  hahaha hahaha hahaha

# 412

Размечтах сЪ Grinning

Нали е важен крайния резултат и посланието - "не пип, че пляс"  hahaha hahaha hahaha
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
С тоя смех, носа ми съвсем изтече... Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 413
Зиз Hug, направо заспивам вече. Утре ще продължаваме да ги дъвчем тия  Hug Hug   От мен лека нощ. Hugsmile3524

# 414
Зиз Hug, направо заспивам вече. Утре ще продължаваме да ги дъвчем тия  Hug Hug   От мен лека нощ. Hugsmile3524
Лека Hug

# 415
Сигурно се развеждат, защото Рагини му даде документи за развод. Той си беше събрал багажа да си върви, ама тя тая Рагини пък толкова ли е проста? Попита го какво ще прави след като си тръгне, той каза, че ще му мисли, вероятно ще отседне в някой хотел. Толкова ли не се замисли тя, че той няма никакви намерения да се събира с тая Шивани. Тоя Шлок и той за какво се появи? Та той нищо не е лекувал Алек, той си беше в това състояние и преди неговата поява. Тоя само седи и мисли за Шивани, дали ще му приеме предложението за брак. Значи сега във войо е до 477 епизод. В първия сезон са 260, което означава, че общо са до 737. Ако е вярно, че е 739 епизода, то значи, че има още 2 серии, но не се знае колко точно и колко съвпадат сериите във войо с техните.

Да! Значи вероятно са се развели, пък после кога ще се събират пак та ново 20 - да разменят булките. Мога да кажа, че това става точно на финала. Повече около тях се върти. И аз се чудя защо са върнали Шлок. Неговия герои беше толкова интересен преди - такъв специалист. Сега за няколко серии са решили и него да променят. Явно са го върнали заради тази Шивани ...  Peace

# 416
  • София
      Дорбо утро, банда!!!
      Днес съм решила да гледам всичко де що излъват, ама да видим. Цветовете със сигурност ще ги гледам или поне първия епизод когато ще е разправията със Сакши. Драмите на Рагини от сега ще са ми безинтересни. Аз не мога да си представя такова поведение изобщо. Как може с лека ръка да подпишеш молба за развод, без дори да си говорил с човека до теб. Как може да зарежеш някой, които е бил до теб 7 години, отгледал е детето ти, дарил го е с много внимание и нежност, а към теб винаги е бил деликатен без да иска нищо. Ами изобщо тази Рагини няма глава на раменете си. Пък и тя дори да не си го признава, го обича. Семейството и го приема. Тази новата да върви по дяволите. Аз бих я изхвърлила от къщата си и щях да кажа на Шлок да я заведе там от където я е взел. Ама че простотия. Толкова по-лесно щеше да бъде двамата да отидат на една романтична вечеря ала  Рамвир, да си кажат, че се обичат, да си направят сватбата и готово - Хепи енд. А и това със смяната на булките ми идва в повече. Най-зловещо ми звучи, че Бандитката беше разказвала, че и в действителност се случват такива неща. Абе като цяло индийците хич май не мислят за себе си, а най-лошото е, че и когато мислят за другия, го правят по най-погрешния начин. Много си врът носовете където не им е работа. В такава среда бих откачила.
  А за любителите на Uttaran. В тубето ги има качени всички серии, но там сериала се казва sindhu bhairavi. В момента по нова излъчва около 170 епизод. Самата сватбена церемония и смяната на булките е след 10 серии. Аз си мислех, че е идиотщина на Ичха, но естествено и Дамини е в кюпа. Как може да остави дъщеря си да плаче сама, а тя да заведе Тапася пред олтара. Дето се вика - думи нямам. Много е тъжно. Едновременно дават Тапася с в прекрасния сватбен костюм на Ичха как се подсмихва под воала и разплаканата Ичха по една бяла рокличка. Предполагам бельото под роклята.

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 09:01 от TEREZA83

# 417
Намасте дами Hug Hug Hug Hug

Марвелке Hug излезнали са до 1101 епизод в сайта Peace
Тери Hug

# 418
Намасте дами Hug Hug Hug Hug

Марвелке Hug излезнали са до 1101 епизод в сайта Peace
Тери Hug

Привет и от мен  Hug Hug Hug

Зиз Hug, ама немам нерви така да ги гледам по 20-30 минути. Само заради руския  го изгледах, и какво - пак нищо. В една серия по пет думи си кажат и свърши. Друго си е скрола  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще видиш, че днес още до вечерята няма да са стигнали, пък ние за бой на льольото си мислим. Променям си концепцията - трябва малко да забавим мисълта  Joy Joy Joy

# 419
Марвелке Hug ама верно мнооу разтъкават Joy Joy Joy
не знам къде ще са довечера, ама тайно се надам на кютек Mr. Green
Пък ако не стане...ще чакаме, кво ни остава.

Бай дъ уей...Амол още го няма Naughty Joy Joy hahaha hahaha

Обаче, аз рускините си ги разцъквам, че не моЙ да траЙм да има серия и да я подмина чакайки да се съберат...пък и това са си стари кахъри... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт