"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 414
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Зизу Hug, РазвратИ и Ананди ще ходят на вечеря, даже и ще танцуват "романтично" - вервай ми  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тва пък къде го видя.... Shocked да'н е излезнала серията и аз да не съм разбрала...или извади кълбото... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Бубееее, големи тревоги изживявате с тия Цветове. ooooh!
Я, ский ние с Марвелка Hug как се забавляваме Party Party Party Party

Звездите ми го говорят  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  hahaha
Знаех си... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
ЗатвОри покрива, да'н тЪ фанИ течението... Joy Joy Joy
Даже мога да ти кажа и с какво са облечени Joy Joy Joy РазвратИ е със сива риза, а Анадито със синьо сари  Joy Joy Joy Joy Joy

Ама тия изтребители много ме напрегат Crossing Arms

# 436
  • Варна
голямо беззаконие в тая Индия!!!! направо съм втрещена! Shocked

Анандито последните серии не беше циврила, та сега пак ще гледаме сълзи и сополи 100 серии! аман! започва много да ме дразни това момиче, преди я харесвах, ама сега голяма жена, а се държи като 3 годишна! днес се загледах.. ми тя една глава над баба си, а на ръст и килограми по- голяма от Сумитра! скоро и Васант ще настигне! Rolling Eyes а все повтарят " ама тя  е дете!" какво дете бе, дърта магарица!

# 437
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Кви изтребители ма... Shocked
Май и ти изтреска... Joy Joy Joy

Кай ся от де черпиш инфото, че зех да се напрегам... Laughing
Как ше устискам още час... smile3539

# 438

Анандито последните серии не беше циврила, та сега пак ще гледаме сълзи и сополи 100 серии! аман! започва много да ме дразни това момиче, преди я харесвах, ама сега голяма жена, а се държи като 3 годишна! днес се загледах.. ми тя една глава над баба си, а на ръст и килограми по- голяма от Сумитра! скоро и Васант ще настигне! Rolling Eyes а все повтарят " ама тя  е дете!" какво дете бе, дърта магарица!
Цветке Heart Eyes първо да ти кажем, че не ме отразяваш и ще прасна Naughty
После нема ми плюеш АнандитУ, тя е психически осакатена...кво да парй... Crossing Arms

# 439
Кви изтребители ма... Shocked
Май и ти изтреска... Joy Joy Joy

Кай ся от де черпиш инфото, че зех да се напрегам... Laughing
Как ше устискам още час... smile3539

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Нали утре ще има авиошоу и тия два дни тренират - изкарали са и изтребители и бомбандировачи , хеликоптери и не знам още какво, но звуците са ужасяващи. Още не съм изтрещела толко. hahaha hahaha hahaha

Мац Hug има два клипа в нета, ама не знам кой ще е за днес, защото в двата са облечени с различни дрехи. Ето го единя, другия требва да го търся, но там танцуваха.
http://www.livenreal.com/anandi-and-shiv-to-go-for-a-romantic-da … ow_aa8643de6.html

# 440
Бърже давай и другия... atwork

Ама казах ли ти, че ИзкукИ ше ходи да им грозИ масата... Mr. Green
Тоя само до тука моЙ се сети за гадория...смешко Laughing

# 441

Точно с това досаждах на мъжа ми сега. Не мога да си представя как следват максимата "виновен до доказване на противното" вместо да е обратното. И явно не ги хранят хората в затвора, просто нямам думи...

# 442

Ма не мога да го намеря ooooh! Беше интервю с тях от вчера - е с тия дрехи.
http://www.desitvbox.me/shiv-anandi-ne-kiya-romantic-dance-balika-vadhu/

# 443

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Май ще показват на ИзкукИ колко са си близки... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама споделяй ги тия неща с мен...не ме дръж в инфо затъмнение Naughty

И сега да изиграем танца на радостта.... newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19

# 444
  • София
"Малката булка"
    Аз започнах да гледам, когато Калиани се караше на Ананди, че баща и е престъпник и с поведението си ще навреди най-вече на тяхното семейство. В това време Бейрон и Васант се върнаха. Ананди ги попита дали са освободили баща и, а Бейрон я успокои, че всичко ще бъде наред. Ананди отиде за вода. Калияни попита какво става, а сина и отговори, че при такива обвинения трудно ще го пуснат под гаранция.

В Билария Кришна отиде при Баго да и занесе обяд. Баго не пожела нищо и и каза, че не може да преглътне нито хапка. Тръгна да носи обяд на мъжа си в затвора.

В стаята си Васант и Гена се радваха на бебето и си говореха за Казан и Баго. В същото време показаха Багу с един поднос чапати да гони камион, в който натовариха Казан. Полицайте бяха много груби и казаха, че съда няма да чака един затворник да се наообядва.

В съда Бейрон пламенно защитаваше Казан, че е невинен, скромен, отзивчив човек. Оръжието намерено в нивата му, не е никакво доказателство и всеки би могъл да го сложи там. Адвокатът каза, че може да  доведе много свидетели, които да подкрепят неговите твърдения и тези на Бейрон. Прокурорът каза, че освобождаване е немислимо и при тези подозрения за заплаха на националната сигурност. Съдът постанови, че го задържат за още седем дни за допълнителни разпити. Бейрон се опита да го защити, защото в затвора ще го измъчват. Той оспокояваше Казан, че ще се обърнат и към по-висша инстанция ако е необходимо. Казан им благодари и им каза, че трябва да се примирят със съдбата му. Каквото му е писано ще стане.

Пред вратата на съда срещнаха Маавир. Полицаят им обясни, че го пускат под гаранция. Маавир се държа заплашително и се хвалеше, че вътре в затвота е разполагал с всички удобства. Съдбата е била благосклонна към него, но това няма да се случи с майка им. Попита ги дали са успели да освободят Казан. Каза им, че когато си играят огъня, някой ще изгори. Но това е само началото.  Да предупредят майка си, че я чакат тежки дни.

Бейрон каза на адвоката, че Маавир си е признал пред тях, че той е поръчал да сложат оръжията в нивата на Казан. Адвокатът им каза, че това са само празни приказки, обречена кауза. Маавир никога няма да си признае в съда, а съдът решава въз основа на наличните улики. Бейрон помоли съпруга на Кришна двамата да се грижат за Баго и да я успокоят, че ще направят и невъзможното да освободят Казан.

Баго седеше и плачеше на улицата. Съселаните им обсъждаха съпруга и и се чудеха дали са истина обвиненията срещу него. В това време докараха камиона с Казан. Баго дърпаше полицайте и ги молеше да го пуснат. Казваше им, че той едва се държи на краката си. Старшият полици я заплаши, че ако не си тръгне, ще я арестуват и нея. Останалите я подгониха и тя плачейки, молеше хората да и помогнат, но всики гледаха безучастно. Главният полицаи даде някакви документи на Казан да ги подпише. Той попита какво е това, а полицая му каза, че са стандартна процедура. Старейшината на селото започна да убеждава Баго да зачита закона. В това време отново натовариха Казан на камиона и тръгнаха за Джейпур. Баго попита защо. Полицая и обясни, че става дума за голям заговор и има опасност ако остане в селото селяните да се разбунтуват и да нападнат участъка. Също така съучасниците му можели да се опитат да го убият, за да не проговори и да ги издаде.

Ананди плачеше, а Джагдиш я успокояваше. Сумитра я прегърна. В това време връхлетя Калияни и я нападна, че се тревожи за майка си, а не мисли за дома на свекърите си. Това, че плачат постоянно е много лоша поличба след раждането на внука и. Бейрон и Васант се върнаха и казаха, че Казан е в затвора само защото е техен сват. Каза, че Маавир вече е свободен и той е уредил да сложат оръжието в нивата. Калиани ни лук яла, ни лук мирисала, измънка че и през ум не би и минало. Ананди попита за баща си. Бейрон обясни, че продължава да е арестуван, защото нямат доказателства, за да могат да го освободят. Калиани се възмущаваше от Маавир, нарече го страхливец и, че рано или късно ще си плати за всичко сторено. Бейрон се опита да успокои Ананди.

В тъмната стаичка Баго плачеше и си спомняше моменти с Казан. Кришна и съпруга и отидоха при нея и почукаха на врата на стаята. Вратата бе заключена и двамата се притесниха да не е станало нещо лошо. Все пак решиха да дойдат пак на сутринта, за да не я събудят сега ако е заспала.

Ананди беше излязла в градината. Сумитра отиде при нея и я попита какво прави. Тя отговори, че търси полярната звезда, когато я нямери ще и се помоли да освободят баща и. Сумитра и обясни, че е облачно и да влязат двете вътре. Ананди настоя, че ще чака да види звездата. Каза че майка и сама и поне това може да направи за нея. Сумитра я поведе вътре да се помолят на бог Кришна.

На сутринта Кришна отново блъскаше по вратата на Багвати. Много притеснена се опита да отвори прозореца. През процепите видя нещо и викна мъжа си. Помоли го да разбие вратата. Баго лежеше на пода в безсъзнание. Двамата се опитаха да я свестят. Надойдоха и други съседи. Някой отиде да повика лекар. Лекарят помоли за вода. Каза, че е много слаба, пулсът и е едва доловим. Ако някой не се погрижи за нея, може да получи удар. Мъжът на Кришна отиде да се обади на Бейрон и да помоли да пусне Ананди, за да може да и вдъхва кураж и да се грижи за майка си.

Калияни се ядосваше в приемната. Обвини синовете си, че не се грижат за семейният бизнес. Зърното не е стигнало до пазара и днес цената му е станала в пъти по-ниска. Загубили за хиляди рупии. Набързо ги изпрати да инспектират фермата. Бейрон и каза, че е зает и има среща с адвокатите. Майка му се развика, че престъплението си е на Казан и той да се оправя. Империята им се срива, а те са се втурнали да оправят света. Нарече ги глупаци. Каза, че целта на Маавир е докато спасяват чуждите животи, много бързо ще изгубят всичко. Повика Макан да приготви колата и тя самата да отиде на борсата и фермата. Васант каза, че той ще се заеме с бизнеса, а Бейрон да отиде при адвоката. В това време се обади Гувинт и ги повика, че състоянието на Баго е мног сериозно. Бейрон тръгна с Ананди. Калияни не пропусна да каже, че Ананди носи само лош късмет. Васант тръгна към адвоката, а Калиани сама тръгна да оправя бизнеса.

Родителите на Шам се молеха на богината. Двамата бяха щастливи, че отново са се събрали със сина и снаха си. Майката също го помоли за живота на Аша и за правото и да се образова. Бащата каза, че е изненадан от думите и. От Сугна го е очаквал, но не и от съпругата си. Обществото не би приело такова решение. Рада го помоли да и се довери,а чичото гледаше отстрани.

В следващия епизод: Калиани се моли на богинята за подкрепа да дари с мъдрост синовете и. Бейрон доведе Баго и Ананди у тях.

# 445

Май ще показват на ИзкукИ колко са си близки... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И сега да изиграем танца на радостта.... newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19 newsm19
Зиз Hug, не мога да го намеря другия, нема да ти казвам защо  Embarassed

# 446
     Аз не съм много сигурна дали ще има още серии. Но ако толкова претупано завърши ще съм много разочарована. Преди да започна да гледам "Цветовете" гледах турския 1001 нощ. И там едни драми - събирания, разделяния. И най-накрая уж Шехерезада щеше да се жени за друг. Появи се Онур с децата, спря сватбата и си тръгнаха. Еми много ме ядосаха. Някакси финалите трябва да са по, как да се изразя, впечетляващи. И тук защо съм гледала 700 епизода като всичко ще завърши с една претупана сватба. Ама тя пък каква да бъде след красивите сватби на Алек със Садна и Ранвир с Рагини. Поне да бяха изпели една песен за финал  #Cussing out

За щастие няма да има още серии - стига толкова мъки! Аз лично се радвам, че няма да ни покажат сватбите подробно - и без това като се сетя за финала и ми призлява. Иначе ще има танци - тези гост актьорите ще танцуват нещо, но самата церемония няма да е подробна. Поне до колкото видях - макар че превъртах. Важното е че в този сериал ни показаха няколко прекрасни и невероятно красиви и подробни брачни церемонии - 3 сватби на Садна и Алек и 1 на Рагини и Ранвир - там вече имаше от всичко подробно и беше наслада за очите ми. За мен така и така сериала свърши с тях четиримата. Това сега го възприемам като продължение-пародия. Поне да приключи вече - друг е въпроса, че тези от БТВ явно нещо са объркали или съкратили, понеже явно във Войо липсват доста важни части, елементи и думи. Просто съм изумена - как може такова нещо. Дано по БТВ го излъчат като хората. Финала и без това е ужасно тъп, ама поне да е пълен и да чуем всичко, което казват хората ... Peace

# 447

Нищо, зарежи...ама тва ми се видят кадри от филма и са правили интервю след снимките...или бъркам newsm78

# 448
Ти ме разби направо. Тези неща за които говориш по никакъв начин не присъстват във войо. Единственото, което си мисля вероятно да са излъчили нарочно такъв кратък финал, защото е преди БТВ, но не ми севярва все пак, нали затова се плаща? Просто няма как Сакши да е обещавала на Садна каквото и да било, защото най малкото ако е така дори аз да не видя, че Сакши е пред снимката на Садна, нали ще чуя като и говори? Тя Сакши не е говорила нищо освен дето каза на Куши, че за съжаление трябва да си тръгне. Такива неща, сбивания и глупости изобщо нямаше, даже не са давали как Алек е ходил там. Само когато Васу гонеше Сакши Алек и каза, че не е била там да види как Сакши е била готова да жертва живота си за децата и ние се ядосахме, че нищо не са излъчили. Бива ли толкова да го отрежат бе? То не е никак малко, а самите серии във войо нарочно гледах, пише, че са по 25 минути. Ако имаше още най малкото нали щяха да покажат какво ще има в следващия епизод? Това сега ми напомня за един филм, за който никой не ми повярва, Слонът моят приятел. Той не беше по БТВ, но вероятно точно ей така са го изрязали. Каква е логиката? Аз съм сигурна, че Раджу преби слона с верига. Това когато го гледахме имаше и други хора при мен, но никой не ми вярва. Това нещо не присъства по никакъв начин във филма, който излъчиха по телевизията и който има в интернет. Ще помоля бандитка, ако го е гледала в Индия и си спомня, когато има възможност да каже дали я има тази сцена. Сега се налага да изляза за малко, ще изтърва и булката, но няма как надявам се някой да разкаже.

Съгласна съм с теб! Ако БТВ орежат така финала ще бъде пълна подигравка с всички - то вярно това продължение-пародия е ужасно и финала е повече от тъп, но все пак като са го почнали да го завършат както трябва, не да режат ключови моменти и думи. Садна си е главната и винаги е в основата на всичко. Дори след смъртта й ни показаха голямата любов на Алек - той винаги ще я обича. Поне да чуем и какво точно казва в края. Определено няма как да пропуснеш толкова ключови неща - явно вината е на БТВ. Или нещо са объркали или нарочно са го орязали. Ще видим как ще го излъчат по БТВ, но при всички положения едно е сигурно - отново ни правят на балами ... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 449

Нищо, зарежи...ама тва ми се видят кадри от филма и са правили интервю след снимките...или бъркам newsm78
Клипа беше друг, но това е интервюто Hug
http://www.newsnation.in/videos/entertainment/entertainment-2/6913

Общи условия

Активация на акаунт