"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Бубулина, Васу влезе в стаята им и видя, че спят на различни легла.

# 466
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па...пак ли имаш некво инфо дет криеш от мене... Mr. Green

Еми отпада послянието, че и лудите имат нужда от разбиране...ще го въдворят и няма да го питат как е.
Няма да ходи на санаториум у баба ти, а ще отиде в забвение. Joy Joy
Важното е тия наште да не се сдърпат...всичко друго е ОК Grinning

Без послание не може да остане мац, тц  hahaha hahaha hahaha
Е, ще има...мястото на Кукуто е в Кукувичарника Joy Joy Joy Joy

Ся се сетих за Ананди...по цел ден маа с това бюстие и гол кръст, половин гол гръб и некъв призрачен шал, па за едно рамо ми се прай на Лили Иванова пудела... hahaha hahaha
Пък и ония...шок, шок, шок...ше кайш, че са пратили диск как с ИзкукИ бъркат кекс... Crossing Arms
Егати извратения морал начи... ooooh!

# 467
Тая па...пак ли имаш некво инфо дет криеш от мене... Mr. Green

Еми отпада послянието, че и лудите имат нужда от разбиране...ще го въдворят и няма да го питат как е.
Няма да ходи на санаториум у баба ти, а ще отиде в забвение. Joy Joy
Важното е тия наште да не се сдърпат...всичко друго е ОК Grinning

Без послание не може да остане мац, тц  hahaha hahaha hahaha
Е, ще има...мястото на Кукуто е в Кукувичарника Joy Joy Joy Joy

Ся се сетих за Ананди...по цел ден маа с това бюстие и гол кръст, половин гол гръб и некъв призрачен шал, па за едно рамо ми се прай на Лили Иванова пудела... hahaha hahaha
Пък и ония...шок, шок, шок...ше кайш, че са пратили диск как с ИзкукИ бъркат кекс... Crossing Arms
Егати извратения морал начи... ooooh!
Пък и нали картината си е в семейството, РазвратИ може да си я окачи на стената да си я гледа,кога я нема hahaha hahaha hahaha
Но, все си мисля, че ще има некакво разследване. До сега все на Шерлок Холмс се правят, та не знам  newsm78
На Сачито какъв ли договор са спретнали.  Thinking

# 468
От де да знам къФ договор...нали ти постнах резюмето, колко знаеш ти, толко и аз....  33uu
Да си разследват каквото искат...само да нема дрязги в Шейкър Naughty

Ама танца беше...мммммм... smile3544

Ако ги беше видел ИзкукИ , щеше се гръмне ритуално 7 пъти в гърба Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 469
От де да знам къФ договор...нали ти постнах резюмето, колко знаеш ти, толко и аз....  33uu

Ако ги беше видел ИзкукИ , щеше се гръмне ритуално 7 пъти в гърба Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

А кои са Шейкър? Аз в началото мислех, че са семейството на Шиф, ама май съм се объркала

# 470

А кои са Шейкър? Аз в началото мислех, че са семейството на Шиф, ама май съм се объркала
Ми да де...всички в куп са Шейкър... Joy Joy Joy
Шив Радж Шейкър и Ананди ШивРадж Шейкър

# 471
Здравейте. Как мислите за съдби на кръстопът дали наистина се играе по истински случки? Така казват по принцип но как някой ще знае, че някъде има подобна история и ще я снима в момента в който всичко това се случва.

# 472
Здравейте. Как мислите за съдби на кръстопът дали наистина се играе по истински случки? Така казват по принцип но как някой ще знае, че някъде има подобна история и ще я снима в момента в който всичко това се случва.
Съдбите се снима по истински истории. В епизодите играят аматьори. Даже НОВА до скоро правеше каст за аматьори без актьорски опит Peace

# 473
Виж Сунитра, надявам се да не се засегнеш от това, което ще ти кажа. Както знаеш заглавието на темата е свързано единствено с индийските сериали и традиции, което означава, че предавания като съдби на кръстопът не е мястото да се обсъждат тук. Не знам дали има някъде тема точно затова, но ако наистина те интересува е добре да потърсиш и да си задаваш там въпросите, за да не се спами в тази тема. Тук питай само ако те интересува нещо за Индия или за филми и сериали.

# 474
Виж Сунитра, надявам се да не се засегнеш от това, което ще ти кажа. Както знаеш заглавието на темата е свързано единствено с индийските сериали и традиции, което означава, че предавания като съдби на кръстопът не е мястото да се обсъждат тук. Не знам дали има някъде тема точно затова, но ако наистина те интересува е добре да потърсиш и да си задаваш там въпросите, за да не се спами в тази тема. Тук питай само ако те интересува нещо за Индия или за филми и сериали.

Значи някой може да отговори човешки на въпроса ми, а ти гледаш буквално да ме засегнеш. Защо? Само и единствено защото си сляпа и те е яд на слепите. Само защото не виждам искаше да ме обидиш пред всички. Аз просто попитах какво толкова е станало? Има много въпроси относно това предаване които ме вълнуват откакто е започнало и не мога да си отговоря, но добре щом ти си го казала няма повече да питам за нищо. Извинявам се ако съм засегнала някой.

# 475
Ей, я вие двете тайм аут... ooooh!
Може ли такова нещо бе...Вместо да се подкрепяте само се джавкате.
Бубе, какво като е попитала...? Аз отговорих и толкова. Айде да не се преекспонира толкова с този спам.

И накрая какво стана...спамите за да се джавкате за спам.
Не ви разбирам, честно... Crazy

# 476
Ей, я вие двете тайм аут... ooooh!
Може ли такова нещо бе...Вместо да се подкрепяте само се джавкате.
Бубе, какво като е попитала...? Аз отговорих и толкова. Айде да не се преекспонира толкова с този спам.

И накрая какво стана...спамите за да се джавкате за спам.
Не ви разбирам, честно... Crazy

Зис не е така, аз не съм и казала нищо лошо или неправилно, нито пък съм го казала с някаква зла умисъл и предполагам, че това е ясно на всеки. За да се прекрати спама ще кажа само едно нещо. Сунитра, ще ти отговоря на въпроса и те моля да прекратим с това. Знаеш ли защо избързах да ти го кажа? Защото тук всички са достатъчно възпитани за да ти направят забележка именно за да не си помислиш, че някой се държи различно с теб. Да, обаче ако продължиш да говориш за съдби на кръстопът или нещо толкова различно предполагам, че все в един момент на някой ще му писне и ще ти го каже. Точно за да ти го спестя и за да не си помислиш именно, че те имат за по различна и поради тази причина не искат да ти отговарят реших да го направя аз. Надявам се както ти, така и всички останали да сте разбрали точно какво имам предвид, защото аз нямам намерения да давам по задълбочени обяснения по въпроса. Така или иначе точно за това си изказване съм напълно права и съм го казала съвсем точно и на място. Нека все пак не мислим постоянно, че само защото не виждаме можем да си позволяваме да си обсъждаме тука каквото ни падне. Има си тема, има си правила, които трябва да се спазват, а това да говориш за нещо толкова различно наистина си е нарушение на правилата ако започнеш да го правиш постоянно. Ако греша, нека някой ме поправи.

# 477
Тия па в тубата как ме дразнят с тая забрана за Булчето... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега трябва да чакам до утре да си скроИм парцали... #Cussing out

# 478
Интересно, влизам във войо да видя все пак дали не са качили още нещо от цветовете. Вместо това какво да видя? Серията, която излъчиха за финална изобщо не съществува, махнали са я. Интересно дали ще качат друга, или ще си остане с този финал. Нямам търпение да го излъчат по БТВ. Дано поне излъчат финала като хората, със всичко.

# 479
Интересно, влизам във войо да видя все пак дали не са качили още нещо от цветовете. Вместо това какво да видя? Серията, която излъчиха за финална изобщо не съществува, махнали са я. Интересно дали ще качат друга, или ще си остане с този финал. Нямам търпение да го излъчат по БТВ. Дано поне излъчат финала като хората, със всичко.

Според мен някои им е направил забележка и ще качат финала както трябва! Поне като дават нещо да е цялото. Надявам се да са разбрали грешката си и да оправят нещата преди да е станало късно ... newsm10  Thinking Praynig

Искам да кажа и на теб и на Сунитра да не спорите за такива неща. Ние всички тук ви уважаваме и когато можем сме готови да помогнем. Пишете си спокойно ...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт