Намаления 2014 - есен/зима

• 117 614
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • в града на вечния купон
Точно  детски  якета  са на  населението  в Reserved
Има промоция  на имитационна  бижутерия  на магазина на ескалатори те на етаж 1 от към входа  за Карфур  в the Mall
Две  бижута  на цената  на  едно.

# 316
  • Русе
Здравейте, дами,
знаете ли кога ще бъде намалението в Хиполенд?
Питах миналата седмица в магазина, но отговорът беше: "сигурно в края на месеца"

# 317
Преди 2-3 седмици в Лидл имаше разпродажба на романи по 3 лв всеки. Издателството е Вакон.
Купих си ги всичките,които чакат ред на нощния ми шкаф.
Силно ме разтърси "Последна спирка Барселона" на Валдана Мора/Владимир Стоичков.

# 318
  • Пловдив
Здравейте, дами,
знаете ли кога ще бъде намалението в Хиполенд?
Питах миналата седмица в магазина, но отговорът беше: "сигурно в края на месеца"
Доколкото знам на 21.11.

# 319
Някой да е виждал някъде намалени раници на Габол? Миналата година в Хиполенд ги бяха намалили доста след първия учебен ден, но тази година в нашия (Плевен) нямаше никакво зареждане на тази марка, а в другите ни магазини си държат цените  Confused

# 320
  • София
А в Debenhams на какви дрехи е намалението от 25 %?

Някъде намалени палта да сте мяркали?

# 321
А в Debenhams на какви дрехи е намалението от 25 %?

Някъде намалени палта да сте мяркали?
Мисля че имаше палта и якета от намалените неща. Имаше и дрехи с по-голямо намаление (50, 70%), но нищо интересно. Изостанали неща, шарени рокли, тениски. Преобладаващо изкуствени материи и странни модели.
Имаше хубави бебешки предимно летни дрешки с голямо намаление.

В Paradise организират черни петъци на 21 и 28 ноември. На 17.11 ще го обявят. Условието е поне 30% от стоката в магазина да е намалена с поне 50% и да работят до 24ч.
  bouquet

# 322
  • There I was on a July morning
Мисля че имаше палта и якета от намалените неща. Имаше и дрехи с по-голямо намаление (50, 70%), но нищо интересно. Изостанали неща, шарени рокли, тениски. Преобладаващо изкуствени материи и странни модели.
При предишното намаление в Debenhams, през м. септември бяха останали точно такива неща и уж бяха със 70 % намаление, но мисля, че първоначалните цени бяха изкуствено завишени.  Tired

# 323
  • Sofia

В Paradise организират черни петъци на 21 и 28 ноември. На 17.11 ще го обявят. Условието е поне 30% от стоката в магазина да е намалена с поне 50% и да работят до 24ч.
  bouquet

Миналата година намалението беше повече от символично. Къде е обявено това условие?

# 324
Тези условия по принцип са обявени само за магазините, за да решат искат ли да се включат в черния петък.

# 325
  • при моите любими
Намалението в Хиполенд със сигурност ще на 21.11. Вчера ми потвърдиха от магазина в Мол България. Дори успях да разгледам и набележа, какво ще купя.  Peace

# 326
Дано важи и за нас, защото трябва да купувам ластичета, а 30 лв. никак не ми се дават  Confused

# 327
  • Sofia
Извинете, че ползвам темата, но от доста време си търся такова сако (или подобно), някой виждал ли е някъде:

Няма значение дали е намалено или не.

# 328
Извинете, че ползвам темата, но от доста време си търся такова сако (или подобно), някой виждал ли е някъде:

Няма значение дали е намалено или не.
В ХМ има, от серията им L.O.G.G. Малко са скъпички обаче. Ето линк:
http://www.hm.com/bg/product/24705?article=24705-B

# 329
  • Sofia
Много, много благодаря! Тази серия предлага ли се в магазините в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт