Намаления 2014 - есен/зима

• 117 595
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
Много, много благодаря! Тази серия предлага ли се в магазините в БГ?
Да, радвам се, че помогнах. Peace

# 331
Някой знае ли в Манго кога им почват намаленията и д/г колко процента са? На сайта им редовно има по 30%, но пак ми се виждат малко. newsm78

# 332
  • при моите любими
В момента в манго аутлет има 60% и наистина е добро намалението, особенно на якета и по-скъпи неща.

# 333
В момента в манго аутлет има 60% и наистина е добро намалението, особенно на якета и по-скъпи неща.

Да, за него знам, даже се чудя за едни ботуши дето от почти 400лв стават на 150. Но ме притеснява номерацията и процедурите по замяна.

# 334
  • Sofia
30 % на определени стоки в Desigual.
Което мен никак не ме радва, щото предната седмица си купих 2 чифта ботуши и сега вече са намалени  #Cussing out Напрааааааааво,ще се изям, почти 200 лв. се набутах. Успокоявам се,че вече нямат моят номер  Mr. Green

# 335
  • София

А това съм изпуснала, къде има аутлет на Манго?

# 336
  • при моите любими

Само онлайн. Извинявам се ако съм подвела някой. Има директна доставка до България.  Peace

# 337

http://www.mangooutlet.com/BG/kids

# 338
Знаете ли кога започва намалението в Бата?

# 339
  • There I was on a July morning
В мол България също има аутлет на Манго. Там има само дамско и на мен лично не ми допадат особено стоките, които се предлагат.

# 340
A за Комсед има ли нещо потвърдено?

# 341
А в Debenhams на какви дрехи е намалението от 25 %?

Някъде намалени палта да сте мяркали?

Аз понеже бях на вълна детско яке ... Всичките налични модели имаха -25% т.е. Така трябва да е и при дамското въпросът е колко е стандартната цена и заслужава ли си  Peace

# 342
В мол България също има аутлет на Манго. Там има само дамско и на мен лично не ми допадат особено стоките, които се предлагат.

би ли ми казала къде в мола е този аутлет на манго?

# 343
  • в ябълковата градина
Това намаление в Reserved е малко пресилено.
Детските якета са намалени на по 48-49 лева.
А в HM и в Decathlon има супер детски якета на редовна цена, която е по-ниска от тази.

# 344
  • Sofia

би ли ми казала къде в мола е този аутлет на манго?
[/quote]
на етаж 1, до Техномаркет/полис

Общи условия

Активация на акаунт