Намаления 2014 - есен/зима

• 117 625
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
  • при моите любими
Прогнозирам, че намалението в Хиполенд ще е или на 21.11 или на 28.11. Винаги до сега са го правили петък и е -25%. Малко след него е намалението на Комсед. Последните години намалението, което правят края на ноември е на Младост Била и Люлин Била и е -40%. Януари месец имат други магазини рожден ден и тогава правят и там същото намаление. Но при тях много марки не се включват и ги махат от магазина в деня на намалението. Най-ценно и голямо е намалението на Лего и Плеймобил, защото Комсед са им вносители.  Peace

# 151
Намалението в Билла  Люлин винаги е било в края на октомври!Аз живея в Люлин и всяка година се възползваме от него.Следващото е 2-рата седмица на януари,пак е -40 % Предполагам,че ако е  планирано намаление, трябва да е последните 3 дни от следващата седмица!

"Черен петък" в Хиполенд  е последният петък на ноември Simple Smile

# 152
Хиполенд просто правят Черен петък, когато е и в САЩ.
Други техни намалея, не се сещам да пускат.

# 153
  • Пловдив
Някъде детски момчешки якета...като за 8г. newsm78 За Пловдив се интересувам.

# 154
А някой разбра ли кои магазини са с минус 20% в The Mall?

Намаление има почти във всички магазини- имат лепенки на пода пред входовете. - бенетон, овс, х&м, и тн. Няма в магазините за техника, златни бижута и пр. минах на бързо, та не се загледах внимателно - само от бенетон си взех разни неща. Намалението е в размера на ддс-то- тоест намаляват 1/6 или 16.66% от цената.

# 155
Намалението е в размера на ддс-то- тоест намаляват 1/6 или 16.66% от цената.

Хора, ДДС е 20%!
Ако намалението е под този процент, значи НЕ е ДДС-намаление.

# 156
Намалението е в размера на ддс-то- тоест намаляват 1/6 или 16.66% от цената.

Хора, ДДС е 20%!
Ако намалението е под този процент, значи НЕ е ДДС-намаление.
Да, но Dora е права. ДДС е 20% от цената преди да се обложи с данъка. Пример: ако крайната цена е 20 лв, ДДС е 3.33 лв, данъчната основа е 16.67 лв. 3.33/16.67 * 100 = 20% Самото намаление обаче съпоставено с крайната цена е 3.33/20*100=16.66%  Peace

# 157
  • Пловдив
Чакам    комсед. Мислех пе е само януари, но ме зарадвахте   bouquet
Пазарувала съм от комсед до била в Пловдив, друг в града незнам.

# 158
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Да кажа,че се възползвах от намалението с 20% в НМ и успях да се сдобия с 4-5 неща, както за мен така и за децата... Mr. Green
Имат намаление отделно на детските тениски, които бяха преди време в комбинация с панталона за 17.90 , на цена от 5 лв!

# 159
Да кажа,че се възползвах от намалението с 20% в НМ и успях да се сдобия с 4-5 неща, както за мен така и за децата... Mr. Green
Имат намаление отделно на детските тениски, които бяха преди време в комбинация с панталона за 17.90 , на цена от 5 лв!
В кои H&M има - 20 %? Пазарувах в Парадайз и имаше само 2-3 вида  детски тениски?

Последна редакция: пт, 24 окт 2014, 17:49 от water

# 160
  • София
Благодаря, че ме подсетихте за намаленията в Комсет. Ще следя, за да не го изпусна

# 161
  • В сърцето на моите съкровища...:)
water, в мола на Стамболийски.  Peace

# 162
  • София
В Молa нa Стaмболийски имa ли мaгaзин зa игрaчки който прaви ддс нaмaлението?

# 163
Намаление в някои магазини означава, че Комсед избират в колко и кои точно магазини да пуснат намалението. Миналата година беше за Комсед до Билата в Младост и Комсед Люлин. А няма нищо ценно в това, че са вносител, освен разнообразието, тъй като цените на Лего в Комсед са по-високи от тези на доста други места. И след минус 40% от цените им, цената става точно толкова, колкото ако си го поръчаш от чужбина по всяко друго време на годината.

# 164
Промоцията без ДДС в мола на Стамболийски важи и за утре, нали? А на абсолютно всички стоки или само тези, които не са намалени?

Общи условия

Активация на акаунт