Един въпрос сега стои - момче или момиче през АПРИЛ очакваш ти?

• 30 764
  • 789
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Много ме боли гърлото. Трудно преглъщам. Сега се наливам с чай, но утре май ще ходя при чичо доктор. И друга боежка имам -боли ме пъпа, тоест около него. Дали ее нормално? Предният път май не ме е боляло

# 376
Добро утро момичета  Hug от вчера едно творчество ме е връхлетяло и няма спиране, днес ако привърша нещата и ако са сполучливи,ще ги споделя  Wink Нещата се променят вероятно в края на 12 г.с. понеже и кафенце съм си направила и е толкоз хубаво,дори и апетит имам,да видим дано е за добро! За сега ви желая хубав уикенд,а по-късно мога да се включа и със снимка   knit

# 377
Много ме боли гърлото. Трудно преглъщам. Сега се наливам с чай, но утре май ще ходя при чичо доктор. И друга боежка имам -боли ме пъпа, тоест около него. Дали ее нормално? Предният път май не ме е боляло
На мен за ужасният гърлобол много ми помогна ТАНТУМ ВЕРДЕ спрей и течност за гаргара-пробвай,но все пак се консултирай и с лекар! Успех!  Peace

# 378
Карина, браво! Мен ме е хванал канапа, основно се вдъхновявам в кухнята! Готвя, ям, и тези неща...

# 379
Силки - да те помоля и мен да ме включих в първа страница - на 28 г първа бременност, термин да кажем 07.04.2015.
Изчаках уж за по-точна дата, но със всеки преглед дата се мени, а си мислех че като е инвитро и се знае точния ден на оплождането ще е по-лесно.
За на НТ моята е 2.23 и доктора каза че е нормална, не знам защо се шашкате, все пак трябва да сме спокойни, поне до колкото може.

От днес и моето гърло надава вик, но още снощи с една прополка почнах, днес биозин като донесе ММ и яко чай, мед и вит ц.
Да ви питам, каква е максималната доза витаним Ц на ден?

# 380
Момичета и моята гънка е 2мм, сумарния ми риск е 1:25000. Може би зависи и от седмицата в която е правено изследването. Аз бях в 13+ няколко дни, лекарката каза, че всичко е перфектно и нямам повод за притеснение. Да не се опитваме да си тълкуваме сами резултатите Hug Стискам палци на вдички който са им казали, че има нещо притеснително , всичко да е наред  Praynig               

И аз да кажа за раждането, първото беше планово секцио заради седалищно предлежание. Не разбрах, че раждам, не ме хвана спиналната упойка и ми сложиха пълна, събудих се когато всичко беше свършило, мъжът ми гушкаше малкия. Много ме беше страх за нищо, станах на следващия ден, на третия ме изписаха и абсолютно сама се справях с бебето и домакинството. Казвам това не за да агитирам за такова раждане, а за да успокоя всички на които ще им се наложи да раждат така по медицински причини. Аз бях много уплашена и заради това не ме хвана упойката може би. Сега мислех да опитам нормално раждане, но за сега нещата не водят в тази посока. Ще видим на края. В началото на бременността и до скоро, много ме болеше операцията, та може би няма да рискувам. Изчезвам, че детенце току що стана   bouquet

# 381
Много странно,но се оказва,че май няма как да кача снимката на произведението си или нещо не схващам технологията по качване на снимки   newsm78

# 382
Карина Качваш снимката някъде в интернет, примерно снимка.бг, прикачи и тн.  После копираш линка и го пускаш тук. Ако искаш да не е линк, а направо картинката избираш от иконките по горе (където са за скрит текст и шрифта) има една която е "вмъкни изображение" . Появява ти се [img ][/img ]  и трябва да сложиш линка вътре в скобите Wink. Дано ме разбра де Mr. Green

Аз съм добре. Моето боледуване явно беше само един ден и това е. И по добре, защото доки каза, че ако не е крайно наложително не би ми дал да пия каквото и да било.

# 383
Привет от още боледуващите! Имам сили само да чета и да се радвам на докладваните БХС-та.
На сега разболяващите се горещо препоръчвам чай от пресен джинджифил с лимон  мед, ако имате       възможност да си набавите. Карина81, давай плетенкото да се зарадваме!

# 384
# 385
Здравейте и от мен! Следя ви от самото начало, но все ме беше страх да се включа. Е, сега посъбрах смелост Simple Smile Терминът ми е за 01.04.2015
На всички, които са се поразболяли пожелавам бързо да се оправят и повече никакво боледуване! Аз за гърло използвам мед с малко сода.
Успех на всички !!!

# 386
Здравей, дидито мам и леко и щастливо бременеене в темичката ни  bouquet
Карина81, разкошна сладка буквичка! Heart Eyes

# 387
Ех, че сладка буквичка, браво Каринка Party Heart Eyes.
И аз като Смехорани мислех, че нещо плетено ще видя Laughing. Ама така е като напоследък ръката ми се е срастнала с куката, незнайно защо съм решила че и всички други са като мен Joy

# 388
В плетките никаква ме няма,а ми се иска,но пък се научих да плета шалове без куки за плетене,а само с ръце  Party абе кой знае какво още ще измисля през тая бременност  Joy Joy Joy

# 389
Аз понеже съм болничен и имам доста свободно време... изведнъж ме връхлетя желание да се науча да плета. Никога не съм го правила, но ми се иска да започна с нещо много просто, например шал-яка. Виждам, че има мами които плетат Simple Smile Някой може ли да ме насочи от къде мога да видя техниката на някоя елементарна плетка подходяща за шал?

Общи условия

Активация на акаунт