Един въпрос сега стои - момче или момиче през АПРИЛ очакваш ти?

• 30 108
  • 789
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета, от две-три теми насам не съм ви чела много и не съм се включвала, поради липса на време (работа, университет), но днес вече реших да се похваля. Миналата седмица бях на БХС, резултатите са ок, разбрахме пола- момче ще е Simple Smile Като цяло се чувствам добре, но както прочетох и малко по-нагоре нямам сили за нищо на моменти, чакам с нетърпение да спра работа. Видях, че се коментирали и са секса- при мен също желание има, но в неподходящи моменти, през деня докато е на работа, вечерта вече ми се спи и нищо друго не ми се прави  Laughing
Честито момченце. И на мен на БХС ми казаха момче, но искам да ти кажа че със сигурност все още на етапа на БХС не може да се каже, аз си чакам ранната ФМ за потвърждение.
Виждам имаме си тук и студентки. Като знам навремето изпитите какъв стрес ми създаваха, не бих си го причинила докато съм бременна, но аз съм си просто такава натура. Не при всички е така. Другото което съм чувала и не знам дали е вярно е, че бебетата на майките, които по време на бременността са учили са по-умни.  Rolling Eyes Въобще смятате ли, че може да има някаква връзка  newsm78 И аз за това гледам да си преговарям чуждия език, но много ме мързи и за сега рядко го правя. Оправдавам се, че зимата като застудее така и така няма да мога много да излизам и тогава ще наблегна по-сериозно.

# 691
  • София
Аз не съм спирала да пия кафе, само намалих дозата. Според мен Нес е много по-слабо от Еспресо. Аз пия шварц на работа, което е супер рядко и нямам никакви притеснения, вкъщи на джезве. Пия по 1 сутрин и може и 1 следобяд (не винаги), също понякога и фрапе. Пиех и докато кърмех, също по-редичко кафе и по 1 максимум 2 на ден.
arlena стискам палци за амнио-то!  Hug

# 692
arlena, много силно ти стискам палци, защото знам, че щом си стигнала до амниоцентеза, нещата не са добри, но ако това е само на базата на кръвните резултати на БХС, нали знаеш, че те много често са фалшиво положителни. И освен това наскоро разбрах, че много зависи и къде точно се правят. Представям си в момента какво ти е  Hug много късмет ти пожелавам и добри резултати   bouquet

# 693
Аз сутрин лед като стана веднага се мятах на кафето, но като забременях си наложих да го спра и ми беше много трудноно но го спрях. Обаче от няколко седмици страшно ми се пие кафе, както ми се ядат определени неща така и ми се пие кафе  Rolling Eyes и започнах да си позволявам от време на време по едно. Четах, че води до спонтанен аборт но предполагам, че вече като сме в четвърти месец не е толкова опасно.  

# 694
  • София
Офффф само аз ли пия кафе. Започва да ме гризе съвестта.

Спокойно, и аз пия =)
Радвам се, че не го спрях заради гаденето. Бях на ръба, но това е традиция за мен сутрин - малко съм като наркоманка. ММ даже казва, че си имам траектория, която и на сън следвам до банята и после до кафемашината и ако ми застане случайно на път, съм способна да го прегазя.
Но аз открай време си пия само едно еспресо сутрин, с мляко. Захар не употребявам, освен в сладкиши.

И аз имам такива болежки долу ниско, като много силна болка при цикъл (но без позиви...), едно като стягане на мускулатурата и придърпване. Днес като се чуя с доки за час ще и споделя, дано няма нищо притеснително.

Арлена, стискам палзци и аз!

# 695
Здравейте момичета,

Малко със закъснение да се включа , но ще се радвам да съм сред вас и да споделяме опит, познания, тревофи, емоции, щастие, хубави новини април месец.

Казвам се Гергана и съм от София. Очакваме второто си дете в края на април. Имаме едно момиченце на 2.8 години. Все още ходя на работа, засега имам една спокойна бременност , изключаем едно лежане в болница за задържане. Иначе все още ми е едно отпаднало, уморено, имам доста често главоболие, но се надявам нещата да се стабилизират.

Ще се радвам да се запознаем виртуално, а по натам и на живо.

Хубав ден на всички:)

# 696
По едно еспресо сутрин с мляко си пийвам. Опасно е като се прекалява.
Аз да де орлача, след болките в челото вчера днис официално работо се влоши. Носа ми тече, гласа ми се посмени, а трябва да изчутам поне и тази седмица на работа. Не знам дали да го отдавам само на бременността... пия биозин мам вече 2 седмици и дори днес 2 харчета ще изпия. Чай и мед и витамин С, но не знам до колко витамин С на ден е безвреден  newsm78

# 697
  • Варна
gerry_gr - Добре дошла   bouquet
arlena - стискам палци всичко да е наред  Peace

Кафенце пийвам - 1 на ден, с повечко мляко Simple Smile Ниско ми е кръвното и без кафе започва да ме цепи глава и ми е лошо.
 А контракциите - при мен напоследък са доста често Sad Лекички са, но на често. Предполагам е заради натовареното ежедневие и стреса. Днес пак прекарах 2 часа в спешното със сина си - удар с юмрук в главата от съученик  Tired
 Така, ще видим док какво ще каже в четвъртък. Най-вероятно ще изпише нещо, че иначе може да загрубеят нещата.

# 698
 welcome gerry_gr    bouquet

# 699
mishelin, какви са тези съученици? Ужас. Дано да не е нищо сериозно.
В кое училище учи?

# 700
Благодаря момичета. Успех и на вас. Очаквам още 2-3 мами от старата ни тема да се включат и тук:)
Да попитам , понеже не съм успяла да прочета всико досега?  Имаме ли си фейсбук страничка?

# 701
И аз пия кафе- по  едно на ден, рядко две  Simple Smile
Не мога да спя обаче момичета, много ми е кофти, защото обичам съня и направо съм като пребита. Приемам съвети всякакви за подобряване на съня  Praynig
Радвам се за всички с добри новини, а на теб Арленка- стискам силно палци всичко да е наред  Hug
Момичета моля ви и за мен по едно стиснато палче за изследванията ми- дано всичко е както трябва  Praynig

# 702
Момичета, страшно сте мили!

При толкова много стиснати палци, знам че всичко ще е наред  Hug

Synni, точно така ехографът показа добри мерки, нухалната е 1,7 мм, но БХС-то явно е ужасно  Cry защото риска за Даун се смъкна на 1:10 ...

А аз си мислех че тази нухална гънка и по принцип ехографските измервания са най-важни. Боже, дано е така.

На мен и годините ми са множко - 40, и това също вдига риска. Тази статистика ми изкара акъла и си живея си в кошмара втора седмица.
Дано всичко мине добре...много от колежките ми са минали през амнио и родили здрави деца.

gerry_gr, добре дошла! Тук е много уютно!

Tifany1 и аз ти стискам палци!
Моят проблем със съня го решавам налагайки си да заспивам максимално по-късно. Така поне спя цяла нощ. Иначе се събуждам към 2,3 и съм кукуряк до 7, когато трябва да ставам за работа  Whistling

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 16:01 от arlena

# 703
arlena, стискам ти палци да е фалшива тревога.  Hug

# 704
arlena, то годините сами по себе си много вдигат риска, но това няма нищо общо с конкретното дете. Къде ти изследваха кръвта, ако апаратите са стари също дават много неточни резултати. Например разбрах, че тук (във Варна) в терапията апаратите за БХС са стари (може скоро да са ги обновили, не знам) и много момичета са пропищели и са се юрнали за амнио. Аз без да знам това, тъй като ходя на по-специфичните изследвания във София, имах късмета да ми направят БХС в националната генетична лаборатория. И аз мисля, че ехографските показатели са много по-важни.  Hug
Мишелин, като съгражданка и аз ще задам същия въпрос :Къде учи? Макар че то навсякъде има такива деца.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт