Един въпрос сега стои - момче или момиче през АПРИЛ очакваш ти?

• 30 105
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
  • Враца
Mishelin да разбирам ли, че не приемаш за момента нищо за контракциите. При мен се поуспокоиха нещата и понеже не съм сигурна, че бяха контракции не съм звъняла на доки. Повтори ли се обаче вечерта или утре ще звъня да видим какво ще каже  newsm78

# 706
Synni__, идея си нямам за техниката им....в Испания съм и ходя в една малка частна клиника, в която се вмества и гинекологът ми, и лабораторията, и същият този доктор ще ми прави амниото.

Много леко ми се прокрадна съмнението, че може да 'играят' заедно, защото изследването ще ми струва 600 евро, но по-добре да съм добронастроена, а и не е хубаво да се съмнявам без причина.

Парадоксално нямам право на държавни порегледи и раждане, но все пак клиниката мога да я сменя...мисля да остана там до амниото защото докторът бил добър ехографист, а нали това е важно щом ще те дупчат.

# 707
И аз бих се съмнявала на твое място. Малееееее, ти бая пари ще дадеш. То по-добре да си беше направила пренатест, а не този съмнителен БХС при още по-съмнителни обстоятелства.

# 708
ох...и този тест обмислях ама чак след си направих БХС-то щото съм патица и не знаех че има такъв. Реално той ще ми струва почти същото тук. Но и той отчита с по-малка сигурност от амниото, а и ако покаже лош резултат, пак ще трябва да се втурвам за амнио...изобщо много се омотах.

Но дано да е за добро Flowers Four Leaf Clover

(Спирам да спамя)

# 709
  • Под кленовите дървета
Не съм спирала кафето и аз. Като знам,че на ден говоря два чужди езика и уча като ненормална, то това дете трябва генийче да се роди Simple Smile с първата бременност писах дипломна работа и превеждах от английски и верно детето лесно попива сега английския  паралелнж с френския Simple Smile и си пада по реклами..та сигурно има нещо вярно Simple Smile)

# 710
Arlena, имаш стиснати палчета и от мен, дано всичко да е наред.Относно кафето, чисто не съм пила от доста време, но мляко с нес кафе или 3в1 си пия и се чувствам добре.

# 711
  • Варна
Аз след пункцията спрях кафето. От тогава съм пила 3 пъти турско. Не мисля, че 1 кафе е проблем, но аз така съм си решила да не пия.
Arlena, дано има добри резултати след амниото. Praynig

# 712
Аз пък искам да пия кафе, но не се получава Crossing Arms, просто не ми харесва на вкус Crazy. Така беше и предния път. Не че някога съм била голяма кафеджийка, ама пиех я капучино, я 3в1. Сега единствено ми понасят мляко с какао и мляко с мед и канела Heart Eyes. Приемам идеи и за други безкофеинови топли напитки (чай не обичам) Mr. Green.

# 713
Арлена, стиснати палчета от сърце!!! Нека всичко е наред
Момичета, неглижирах 2 дни болки в корема, лекарката ми, специалист по ФМ, ме посъветва засега да карам на но шпа - аз реших и това да не пия, успокоявах се.
И сега прокървих - не капчици, а конвулсивен изблик кръв.
Нямам търпение да стане седем и половина и да се добера до лекар.

# 714
Арлена стиснати палци и от мен. Дано всичко е наред!
Смехорани и на теб стиснати палци  Praynig
В началото на бременността и аз неглижирах болките, който не бяха постоянни, реших да не пия но шпа и вместо да почивам бях нон спо в движение, носейки 20 кг ми син и прокървих. Все си мислех, че трябва да избягвам хапчетата, а те са по-добрата опция в някой случай. Все си мислех и че не трябва да се вживявам и да се пазя, просто съм бременна, да ама не. Много трябва да внимаваме, да избягваме натоварване и да почиваме повечко, колкото и да е трудно осъществимо.  Hug

# 715
 Praynig Стискам палци всичко да е наред.
Аз също не съм спирала да пия кафе, но проблемът с безсънието е огромен. Ако някой е успял да намери решение, моля да го сподели.

# 716
Арлена, стиснати палчета от сърце!!! Нека всичко е наред
Момичета, неглижирах 2 дни болки в корема, лекарката ми, специалист по ФМ, ме посъветва засега да карам на но шпа - аз реших и това да не пия, успокоявах се.
И сега прокървих - не капчици, а конвулсивен изблик кръв.
Нямам търпение да стане седем и половина и да се добера до лекар.
Praynig  Praynig  Praynig Смехорани,стискам силно палци,дано вече си при лекар и дано,всичко се размине без проблеми.....

# 717
  • Враца
Смехорани дано всичко да е наред, очакваме добри новини  Hug

# 718
  • София
Смехорани, стискам палци!
Сега и аз се притесних, и мен ме наболява, и аз не спирам да се движа.
Ще звънна на доки да се консултирам.
Уж трябваше вчера, ама едните изследвания не са излезли и не исках да звъня 100 пъти.
Дано не е нищо сериозно!

# 719
Смехорани Praynig Дано не е нещо сериозно Praynig. Carry е права - в случая хапчетата са по малко зло. Щом ти го е изписал лекар има защо, все пак но шпато прави повече от това да успокоява болката Peace. Следващия път се довери на лекаря ти Hug.

Общи условия

Активация на акаунт