Един въпрос сега стои - момче или момиче през АПРИЛ очакваш ти?

• 30 808
  • 789
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Аз пък много искам да оплета терлички за бебето, че си нямам баба вече, която да свърши тази задача. Поне да се бях научила...

# 391
Ама защо не сте казали до сега, на всички ще оплета по нещо Hug Heart Eyes. И без това до сега каквото правя и раздавам. А да ви кажа нещата за новородено стават най-бързо и лесно Wink. Тези дни съм намислила да си направя страничка във ФБ, но трябва да наснимам каквото ми е останало, пък после ще допълвам с още неща.
Дидито В youtube има страшно много клипчета просто напиши какво точно искаш и ще ти излезнат много модели и плетки. Аз от там почнах и е доста лесно да се научи човек Wink

# 392
Супер, мерси много! Ще потърся ... с моите леви да видим какво ще сътворя Simple Smile

# 393
  • София
Леле, момичета, браво!!!
Много сте дейни, много ме радвате:)
Карина - и твоето проиЗведение е страхотно!

Аз ви пращам топли поздрави, опънала съм се на терасата с чаша чай и една ябълка след като успешно покорих Черни връх днес:)
Това моето бебе сигурно планинарка-танцьорка ще се роди. Бъзикат ме, че живот и здраве като излезе от мен щр каже "иху" и ще тропне с краче Simple Smile

# 394
  • София
Ейми, мерси за предложението!
Аз бих си купила, чакаме да покажеш във фейсбук  bouquet

# 395
  • София
момичета да ви питам, някоя в 15-та седмица да има болки в корема? чувствам се все едно имам мускулна треска, не са силни болките но си е дискомфорт, пих но шпа но облекчава временно.

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 19:37 от maceto85

# 396
maceto85, И аз съм в 15 седмица, пия и но-шпа и магназий и на моменти все си имам болки, но не като от мускулна треска. Свържи се с лекаря си, но до тогава ако но-шпа-то ти помага си го пий, максималната доза е 6 на ден.

# 397
  • София
didito_mam знам днес изпих 4 но шпа, болката е съвсем лека и търпима, вторник съм на лекар, ако се усили ще хода директно в спешното на болницата, в Щерев такава е процедурата. По английските форуми пише че от 15-та седмица започва разтягане на матката и лигаментите  newsm78

# 398
  • София
Имате ли представа дали силната кашлица носи риск от контракции и т.н.? Вече се притеснявам, кашлям супер много от 10 дни. Лекарят каза, че аз съм ОК, но дали има риск за бременността?

Маце, да не би да си се претоварила физически?

# 399
  • Перник
Рози, как ти завидях само, ако знаеш... Blush много ми се ходи и на мен на планина, но ние май приключихме за тази година. А според вас нормално ли е вече таза да ме боли? В 12 седмица съм и нещо от сутринта ме наболва.

# 400
maceto85, да така е и е нормално да се усещат разни болчици особено в страни на коремчето.

# 401
  • София
И аз мисля, че всички болежки са си на мястото, стига, разбира се, да са в границите на разумното (разбирайте да не виете от болка). Нооо ако дадена ситуация продължи - доку, задължително!

Karamel, и мен от време на време ме заболяват така кръста и таза, имам чувството че се подготвят за разширяване, знам ли... Май дупето ми малко се е уголемило вече.
А за Витоша - само като видях какъв хубав ден идва... Не закривай още сезона, дават целия октомври да е хубав Simple Smile

# 402
Здравейте, момичета!
Аз имам проблеми с кръвното. Много е ниско, границите ми се сближават и се чувствам повече от ужасно. Онзи ден паднах в ръцете на ММ, та обикаляхме по лекари тия дни Confused И нищо съществено не ми казват. Било нормално по време на бременността кръвното да е ниско. Да пия течности, да ям шоколад и т.н. Говорих и с моя лекар, той каза, че начинът, по който се чувствам не е нормален, въпреки ниското кръвно. Иска да ми пуска пак кръвни изследвания, за да видим и как стоят нещата с желязото, тъй като мисли, че може да имам анемия Confused Във вторник имам час при него, а до тогава ще си стоя на тръни.. Кръвното ми повече от 90/60 не се вдига, каквото и да правя. Чувствам се ужасно, мотае ми се главата, вие ми се свят, гади ми се... Пулсът ми е доста учестен. И ми е ужасно притеснено, още повече, че и ММ заминава в понеделник Cry Какъв е този мой "късмет"?! Дано изляза скоро от омагьосания кръг, че ще се побъркам! Praynig Сега хептен не мога да спя. Купих си някакъв успокоителен чай, заспивам вечер по- спокойно, но се будя към 3- 3 и 30 ч. и край - няма заспиване. Отвратително е. Не мога да обясня просто как се чувствам и как изглеждам Sad Надявам се моят АГ във вторник да установи вече какъв е проблемът и да се оправят нещата, че не знам още колко ще издържа така... И продължавам да свалям килограми, което никак, ама никак не ми харесва.. и не знам какво да си мисля вече. Tired

# 403
Включвам се в клуба на болките в кръста и таза и аз. Днес по-бива ама вчера.... все едно бяха ме били по дупето. Корема за момента не се е обаждал сериозно като в първите седмици надявам се да е отминал този период. Сега макло ме притеснява вчерашната констатация на Аг-то че плацентата ми е ниско долу...
Силки - аз имах проблем с ниско кръвно първите седмици и единственото което ми помагаше е соленият айрян и да си вдигна краката на стената. Така ми се нормализираше организмва. За шоколада четох че не е добър вариант, защото бързо му минавал ефекта, а и в началните седмици предизвиквал контракции, така че го избягвах.
Стискам палци да спреш да се чувстваш така!

# 404
  • Бургас
welinity и моята е ниско долу. Доктора каза да не се натоварвам и да не вдигам тежко. Каза,че засега не е проблем

Общи условия

Активация на акаунт