Един въпрос сега стои - момче или момиче през АПРИЛ очакваш ти?

• 30 134
  • 789
  •   1
Отговори
# 645
Мен също ме наболява няколко дена долу в дясно но предполагам, че е нормално и не съм се шашкала, обаче от 2 дена ме боде в левия бъбрек и не мога да си обясна защо дали не изстивам нещо  newsm78

За зъбите много ви съчувствам мен също ме е страх много но успях да преди да забременея да си направя всички, които нямаше да издържат бременността макар, че не е гаранция дали няма да има изненади, правете си ги мами. Аз сънувах вчера доста гаден сън с участието на зъбите ми, сънувах че 2-3 зъба са ми измукани буквално от бременността, нали казват, че по време на бременността настават промени в тялото, а аз не усещам такива та ги чакам откъде ще избият и междувременно се филмирам.

Мисля, че днес усетих бебо 3-4 удара като почукване, ама малко по-силно като шутове като че ли защото ми създаде дискомфорт

# 646
Сега четох няколко страници назад относно резус фактора, само да кажа, че и аз съм А(-), а ММ е А (+)..шегуваме се помежду си, че сме като батерия АА заедно Simple Smile
Та, правиха ми изследвания за антитела, мисля,че 2 пъти за бременността, в 5-ти месец и малко преди раждане доколкото помня.. моите все бяха възможно най-хубави според доки....и аз бях много наплашена с тази инжекция, защото бяхме в мн.кофти финансово положение,а ни бяха предупредили от болницата,че е много вероятно да го няма наличен по ЗК този анти Д-гамаглобулин и да трябва при нужда ние да го търсим и купуваме.... родих в петък сутринта, в неделя ранния следобед идва сестрата и ми казва, че няма смисъл от инжекция изобщо понеже детето е с (-) резус фактор...и той като мен с А(-)  Grinning Много се зарадвах да ви кажа...понеже всичко покрай раждането и това за капак на всичко стана както се молех на дядо Божи да бъде, бяха изпълнени най-съкровените ми желания, всички до едно, вкл. да се роди нормално, на термин...пък и все пак шансът да бъде с (+) резус фактор е 75% спрямо този да бъде с (-) ...а все пак той беше с (-)  Peace

# 647
Прекрасна сутрин на всички !!!
Това което ме вълнува днес: Как сте със секса?  Embarassed Embarassed Embarassed
На мен нещо ми липсва желание  Thinking
 Joy

# 648
Прекрасна сутрин на всички !!!
Това което ме вълнува днес: Как сте със секса?  Embarassed Embarassed Embarassed
На мен нещо ми липсва желание  Thinking
 Joy
Добро начало на днешният разговор  smile3535 Аз съм много добре,имам желание,мъжа ми има желание и всъщност за мен секса е много важен и се радвам,че е както и преди- през ден,всеки ден  luvbed Heart Eyes txtloves

# 649
Добро утро момичета,

някои вече знаят пола на своите бебчовци, а други като мен, които още не знаят може да опитат с този калкултор (казват, че е достоверен), а пък мамите които знаят пола ще кажат дали е достоверен  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139212.0;all-

# 650
  • София
само че при мен болките са от дясно,едно такова пробождане и придърпване.не са постоянни,но за сметка на това се появяват често.
И мен наскоро започна да ме придърпва от време на време и то ако съм седяла свита или седнала и после се изправя. Усещам едно като тежест долу ниско. Четох, че е от това, че все пак още органите се разместват, матката се разширява. Сега като чета и коментарите за бебето - лекарката точно там ме ръчкаше, за да го събуди.
Ама то е има-няма 7см вече, нормално ли е да го усещаме?
Мислех си, че може да е защото се опитвам да настина...
Като се чуя с доки другата седмица за час ще попитам....Simple Smile

Днес май ме е яд, че ще пропуска слънчевия ден.
В нас с тия гардероби и пренареждания е голям хаос, вчера загубихме половин ден в Икеа и после по гости и не успяхме да подредим, а ми се ще да си оправим къщата и май днес ще е денят.

За секса - на мен също ми липсва желание, а ММ сякаш е още по-луд по мен, непрекъснато повтаря колко по-женствена ставам всеки ден =)
Като "започне" секса се отпускам и ми идва настроението, ама нещо така сама не мога да се настроя... Виж, какви мокри сънища почнах да сънувам.....

За кръвната група - primavista7 - Тоест само ако бебето е друга кръвна група ще ти бият инжекция? Тоест тя е само в случай, че сте с различна група и има някакъв шанс да ви се смеси кръвта? И при втора бременност, след първа с такъв риск, се процедира по същия начин - като се роди бебчо се изследва и ако е с различна група - инжекция?

п.п. Май maceto пусна лик към сайта pumpkin...нещо си. За бебешки дрешки. Как поръчваме от там, видях че нямат доставка до БГ и се чудех.. може би през Gabco?

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 10:13 от Po3u

# 651
Добро утро момичета,

някои вече знаят пола на своите бебчовци, а други като мен, които още не знаят може да опитат с този калкултор (казват, че е достоверен), а пък мамите които знаят пола ще кажат дали е достоверен  Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=139212.0;all-
За първата ми бременност излиза точно 9=момче,но за сега как да знам като бебетата са две,пак ми излиза 9,а те са двуяйчни,та се борим за момче и момиче Grinning  newsm78

# 652
  • София
Хахахаха при нас сексът е мираж, много месеци бебеправихме, то бяха едни мратони, при мен желание няма а ММ е по изплашен от мен да не стане нещо, каза че до край няма да ме пипа, ние толкова чакахме тази шмъчка и с нищо не искаме да рискуваме

Относно болките аз имам също но при мен са от газове и запек, вчера ме болеше много, след но шпа и ходене до тоалетната съм супер, ако не ви се стяга корема и болките не са подобни на менструални всичко е наред, пийте но шпа  Wink

# 653
  • София
Добро утро Simple Smile
Относно секса аз нямам никакво желание, по-скоро не се сещам за това. Аз и с предната бременност бях така. Нещо тия хормони ме повреждат явно  Embarassed
Относно формулата за пола - като смятам за първто ми дете излиза точно момче, за сега също ми излиза, че ще е момче - ще видим какво ще излезе Simple Smile
Аз също мисля че усещам вече бебчо Simple Smile Нямам търпение ритничетата да станат по-отчетливи за да съм по-спокойна Simple Smile

# 654
При нас сексът не се е променил.Имаме си го желанието, правим си го и за сега всичко е наред и с нас и с бебо, нямаме никакви противопоказания, дано и занапред е така, че не знам иначе  Joy

# 655
  • Враца
Rafi на мен по тази формула ми излиза момиче, това ми и казаха за сега  Party  bouquet

# 656
  • София
При мен в тази формула излиза момче, един друг калкулатор от фейсбук групата май излиза момиче, доки каза момиче.
Аз не им вярвам много много на тия калкулатори  Peace

# 657
За секса, на мен много ми липсваше и единия доктор вика категорично не, с някво супер идиотско обяснение, другия вика - абе може ама внимателно и без много емоции от моя страна. А на мен ми се прави.... ММ го е страх да не направим нещо на бебока, та за 5 месеца само 1 път се престрашихме... последствия намаше, ама гледам при много голяма "нужда" да се отдавам на желанията си.
Мен от както съм влязла в тая 15 седмица едно главоболие ми се появява всеки ден, чудя се ако е така още 5 месеца как ще я карам...
Тези от вас, които имат вече дечица, могат ли да кажат долу-горе какво е усещането, първото от бебока, че ми е много странно и нещо не мога да си го обясня какво трябва да се усети....

По формулата при мен излиза 7, което е за момче, и досега 2 пъти лекарката казва, че го вижда да е момченце.

# 658
За кръвната група - primavista7 - Тоест само ако бебето е друга кръвна група ще ти бият инжекция? Тоест тя е само в случай, че сте с различна група и има някакъв шанс да ви се смеси кръвта? И при втора бременност, след първа с такъв риск, се процедира по същия начин - като се роди бебчо се изследва и ако е с различна група - инжекция?
Да, реално като не е с положителен резус фактор, без значение дали е точно твоя вид кръв или друга, стига да е с (-) резус фактор като твоя няма никакъв проблем и след второто раждане в такива случаи се бие инжекция пак ако второто дете е с положителен резус фактор и може да образуваш антитела поради този факт.
Сега ако и второто случайно за мой голям късмет пак е с (-) резус фактор пак няма да ми бият инжекция, което ще е най-най-хубавото, което може да ни се случи Simple Smile но май ще е твърде голям късмет и сигурно този път няма да ме огрее

При нас при Февруарки 2012 имаше една мама, на която така на времето са пропуснали да и бият инжекция по някакви причини след като беше родила първото си дете,а то било с (+) резус фактор и имаше няколко аборта, та момичето не смееше дори да се зарадва, че е бременно вече докато не мине повечко време, за да сметне, че се е закрепило бебето; ако има "противоборство" заради резус фактора падат малко след като разбереш, че си бременна...та, явно и провървя него път понеже си износи и роди Февруарчето 2012 и то си се оказа с (-) резус фактор, затова се е закрепило...понеже нейното тяло не го е разпознало като чуждо тяло заради резус фактора и и е позволило да го износи до края....

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 15:02 от primavista7

# 659
  • София
Ясно, много ти благодаря за обясненията.
Сега цялата картинка с резус фактора ми е напълно завършена =)

Hug

Общи условия

Активация на акаунт