Един въпрос сега стои - момче или момиче през АПРИЛ очакваш ти?

• 30 122
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
Моля  Peace
По отношение на тази формула за пола на бебето, с баткото ми излиза числото 7 - нечетно = момче, т.е вярно, а сега не знам пола на бебето, но малко повече клонят за момиче, а и ми излиза, че трябва да е момиче точно, пада се числото 6 за втората бременност, така че..дано да познае и втория път  Heart Eyes
За секса...и аз имам по-малко желание в сравнение с друг път, но като започнем, не се спираме, т.е въпросът е да почнем, той таткото е винаги готов, нямаме и противопоказания от лекарите, по-скоро ние малко се разминаваме по това на кой кога му се ляга и кой кога трябва да става  Rolling Eyes

# 661
  • София
Този калкулатор аз много го препоръчвам, трябва обаче точно да си измерите годините  Peace  На мен засега ми позна, ще видим.
Не знам дали ви се похвалих, че главоболието, което имах е означавало синузит.. Докато се усетя.. Ужасно е, пулсираща болка в главата, постоянно.. Слагах си в носа мед, кестен, капя морска сол, пека се на една лампа, инхалация си правя, слагам си топла морска сол на челото.. Какво ли не, ефект- минимален   Tired  Направо вече не знам къде се намирам от тези болести и наатинки. Уж имунната система на бременните се засилвала.. Аз имам чувството, че моята е изчезнала  Tired  Оплаках се  Crossing Arms

# 662
Здравейте на всички Simple Smile       

За таблицата не е вярна, поне при мен, първото излиза момиче, а имам момче Wink Аз имам друга, много хубава таблица, мога да я пусна във Фейсбук, да видим дали е вярна за вас. До сега на всички ни познава Simple Smile

За секса и ние имаме забрана заради кървенето в началото, на мен започна да ми се прави, но много ме е страх и ще се въздържим сигурно дори и да ни разрешат Sad 

И аз усетих ритничета вече веднъж ясно, бяха три потупвания един след друг, но по-често просто усещам че се мърда и се показва от едната страна на корема и таткото го видя два-три пъти как изпъква от едната страна. Баткото беше същия се се показваше. А пък през ноща се събудих и си сложих ръката на корема и бебето се завъртя и застана точно там. Е почуствах се неописуемо Hug Много хубав момент, само да не се учи още от сега да бодърства по нощите  Laughing   

За e-coli беше питал някой, не е страшно, когато са в урината, показва просто пикучна инфекция, което е много често срещано през бременността. Моите бяха във вагиналния секрет, пих антибиотик и сега ги няма . Всичко се лекува, просто трябва да сме по-спокойни  Hug

Кошмарът който изживях с шарката приключи . Излязоха резултатите и са отрицателни. Не съм се заразила  Praynig За съжаление приятелката ми, чието дете беше болно, се зарази и изгуби бебенцето си. Много внимавайте зимния период кеде ходите. Знам че божа работа и че навсякъде може да се случи да се заразиш, но все пак имайте едно на ум.

Хубав ден на всички  Hug

# 663
Здравейте мамчета,
По отношение на формулата на мен ми излиза момиче,пък да видим?????Все още не могат да ми кажат,та ще зачакам.
primavista7 и при нас е съшото със секса. Laughing"малко се разминаваме по това на кой кога му се ляга и кой кога трябва да става"
И да ви кажа изпробвана рецепта ,за който не може да ходи до тоалетна.На мен доки ми каза всяка сутрин по една чаша студено пр.мляко.Може да знаете де,но на мен ми действа всеки ден и за това споделям.

# 664
При мен тази формула е вярна и двата пъти - излиза едно и също число дори ...  Joy
Относно секса - аз нямам абсолютно никакво желание, за разлика от ММ и го правя почти по задължение ...  Rolling Eyes
Кукумявка, аз знам, че имунната система на бременните значително отслабва, не се засилва ...  newsm78 Затова трябва и повече да се пазим, затова и реших да не пускам малкия на ясла, въпреки негодуванието от страна на близки, дори и на таткото.  Peace
welinity, със сигурност ще разбереш, че е бебето, понеже усещането е много по-различно от всички други и е трудно за описание. Най-вероятно е да го усетиш като си легнала по гръб - нещо като побутване, потреперване ... Лично аз още не съм! Whistling

# 665
  • Под кленовите дървета
На мен с баткото ми излиза 5, а сега 7, тоест момче. Като видим пола ще ви кажа Simple Smile Надявам се да съм в изключенията и да чакаме момиче, че толкова момичешки неща накупих вече Laughing

Поправям се, не съм си сметнала годините правилно, излиза 6 - момиче. Все ми се младее явно Simple Smile
Аз пробвах метода с халката и косъма/конеца и излиза момиче. Чааак на 21,11 ще ви кажа Simple Smile

За секса...аз съм тооолкова уморена, по цел ден съм на лекции, после тичане наляво-надясно, просто сили нямам на моменти.

# 666
Благодаря за коментарите по сексуалния ми въпрос  Embarassed Успокоих се ,че не съм само аз с липса на мерак  Rolling Eyes На нас ни беше забранен през първите 3 месеца за всеки случай и може би още не съм влязла в ритъм  Joy
Ако смятам правилно, по формулата ми излиза момченце, във вторник ще докладвам доктора какво ще каже.
До утре на всички   bouquet

# 667
  • Бургас
Никакъв секс не ми се прави. Нито предният път,нито сега. Даже и на сън ги връщам  Twisted Evil  Мъжа ми ,милия, какво да прави - съобразява се с мен. Щом не искам-няма.

# 668
jasmin_veni Какъв е този метод с халка и косъма?За пръв път го чувам, я да споделиш

# 669
  • София
Метода с халката - с твой косъм от косата нанизваш златна халка и някой трябва да я подържи над сгъвката на лявата ти ръка - там където се усеща пулса. Ако халката почне да се върти в кръг - момиче, ако се движи напред-назад - момче. Междудругото и този метод доста често се е оказвал верен  Peace

# 670
Elvan.H, не видях някой да ти е отговорил за меренето на шийката на матката. Ако не си научила нещо по въпроса може да прочетеш тук, много хубаво и подробно е описано. На мен за сега лекаря не ми е казал нищо по въпроса, но възнамерявам да го попитам следващия път, защото си е важно.

Благодаря ти!   Hug Много полезна  информация!

Момичета, как сте в това шантаво време? Приемате ли някакви имуностимуланти? Аз наблягам на плодове и здравословна храна, но все пак една хрема ме мъчи от не знам колко време вече, а и всички около мен са  болни, подсмърчащи..

# 671
  • София
Elvan аз пия Биозин мама, да чукна на дърво не съм се разболяла, дано и така да се задържи. Дават го тая седмица да захладнее, което е хубаво понеже вирусите не виреят  на студено

# 672
Само лимоните ми служат за имуностимуланти. Нищо изкуствено, само фолиевата киселина доколкото пише, че подсилва имунитета. Аз и някакви специални витамини за бременни не пия, защото никой не ми е предписвал. И аз често съм полуболна, но при мен е понеже изстивам докато се мажа. Не знам как е при вас с това мазане. При мен първо самото мазане ми отнема дълго време, след това стоя известно време да попие и то направо става един час да стоя гола. Уж си пускам климатика, ама пак изстивам. Какво ще правя зимата въобще не ми е ясно.  newsm78

# 673
  • Бургас
Метода с халката - с твой косъм от косата нанизваш златна халка и някой трябва да я подържи над сгъвката на лявата ти ръка - там където се усеща пулса. Ако халката почне да се върти в кръг - момиче, ако се движи напред-назад - момче. Междудругото и този метод доста често се е оказвал верен  Peace

Косъмът дали ще издържи халката? Няма ли да се скъса?

# 674
Между другото е възможно дългата хрема, особено сутрин, да е заради бременността. Аз имам течащ нос сутрин почти от около месец. Чакайте да ви покажа една СТАТИЯ.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт