Великобритания - тема 54 Есенно Зимна

• 54 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
InaV, то може и аз да не съм разбрала. Нашето ги прави тези неща. Нещо се запушва от ветровете като започне есента и така докато откаже да запали.

МГМ, нещо такова няма ли да ти свърши работа?

Скрит текст:
Може предполагам и някоя евтина завивка/одеало да метнеш от горе.

labello, кухня нямате ли, че ми стана интересно от обяснението?

# 271
  • UK
Такова ще си взема, понеже под вратата също има голяма цепнатина, но въпросната дупка е точно зад леглото и няма място за нищо, има един сантиметър, точно колкото да вее вятъра. Simple Smile

# 272
Нямаш ли някоя стара тениска да накъсаш на ленти да спасиш положението поне временно?

# 273
Нана, нямаме кухня, имаме кухненски бокс в т.нар. боксониера в която сме, но този бокс е просто част от стаята, няма супер лукс условия.
Хахаха ако си развинтя фантазията може и да си представя, че живея в студио в Париж хаха Simple Smile) четох онзи ден, ако жилището ти е малко- представи си, че си в него само за една ваканция, т.е. за кратко, или пък си представи, че си в Париж..  Crazy Crazy Joy

# 274
Merry, 298, (извинявам се за повторението но много сте изписали и аз съвсем се обърках), можете ли да препоръчате сайт за NVR упражнения. Моят малкият е добре и няма да има проблем с приема в училището, но той иска да кандидатства за академична стипендия. Математиката му е отлична, в момента наблягаме на езика (най-вече богатството на речника), но има и NVR, за който не сме правили нищо.

Мери, да ти призная, ако моят ми каже нещо подобно (за приятелчетата), въобще няма да се трогна. Приятели ще си намери и в новото училище, а доброто образование е важно.

Да помрънкам малко-чувствам се много уморена - в болницата съм от 8 докъм 19.30, после ходя да плувам в един закрит басеин, който ми е по пътя, душ, вечеря и то станало 23-24часа.  Но обучението е страхотно и се чувствам голяма късметлийка че съм тук.

# 275
 labellо, аз така се опитвам да си представя, че на вън е 30 градуса и има палми ама нъцки.  Laughing А, това че няма супер лукс в момента важното е да ви върши работа на първо време.  Hug

Ние почнахме да гледаме за къща вече. Претенции много, избор малък, пари хич...Няма да е лесно.  Mr. Green

# 276
  • UK
Нямаш ли някоя стара тениска да накъсаш на ленти да спасиш положението поне временно?
Натъпкала съм един стар чаршаф сега, но не помага, трябва да пъхна нещо в самата дупка, за да я уплътня, така пак минава вятъра.

# 277
Натъпкала съм един стар чаршаф сега, но не помага, трябва да пъхна нещо в самата дупка, за да я уплътня, така пак минава вятъра.
Здравейте, чета ви от доста време, но не пиша, защото все още нямам какво... само мъжът ми (за сега) е в Англия. Включвам се само, за да дам съвет на МГМ относно пукнатината. Можеш да я запълниш най-добре с полиуретанова пяна. Тя се раздува и запълва добре. Нещо от този сорт

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 08:35 от neli_iv

# 278
МГМ и аз съм на мнението на neli_iv, да го запълниш с пяна.
Ако не се лъжа точно с такава пяна запушват дупките в стените след поставянето на климатици и после изобщо не духа. Поне на нас винаги с такова са ни ги запушвали когато са монтирали климатик вкъщи.

Дано измислиш бърз и ефикасен начин. И оздравявай бързо!  Hug

# 279
  • До хладилника, който обичам
В чужда къща не бих слагала пяна аз Grinning

Чудя се дали ако запиша детето на седмичен курс по математика/английски, ще й помогне. Математиката засега е под контрол, въпреки че има неща, които не ги е учила, успявам да ги обясня. Но съм сигурна, че учител обяснява в пъти по-добре от мен Grinning Английският й става по-добър от ден на ден и съм доволна как се справя, но отново, допълнително надали вреди. Има разни курсове в малки групи, не е като частни уроци с подготовка само на едно дете. Приемам и други идеи, сигурно имате различни. Трябва ми нещо да й подсили, укрепи знанията.

# 280
  • На село (близо до Лондон)
Merry, 298, (извинявам се за повторението но много сте изписали и аз съвсем се обърках), можете ли да препоръчате сайт за NVR упражнения. Моят малкият е добре и няма да има проблем с приема в училището, но той иска да кандидатства за академична стипендия. Математиката му е отлична, в момента наблягаме на езика (най-вече богатството на речника), но има и NVR, за който не сме правили нищо.

Голден, този линк (на BOFA) които го пуснах има NVR като за начало, незнам до колко трябва да е за академична степендия зависи колко е селективно училището. Виж в www.elevenplusexams.co.uk там има по-сложни, които може да се подходящи.

Малката Госпожица Мърморана ако съм хазайна и знам че си пускаш духалката ще ти увелича наема; те много ток гълтат. Казвала съм и преди на новодошлите, че в бг със централното парно сме много изнежени защото не се е плащало както трябва навремето. Спомням си със сестра ми по гащи се разхождахме в къщи през зимата, толкова топло беше в апартамента. Тук хората на по-студено са свикнали. Моите деца като кажат че им е студено първо ги карам да си сложат жилетки, анцунг и чак  тогава пускам парното Twisted Evil

Бу, добра идея е да ходи на учител, дори и 1:1 ще е по-добре. Учителят ще може да и обясни по-добре. Ако имаш възможност я запиши. Като бях на 14-15г родителите ми емигрираха в Южна Африка и ние с тях, де. Аз знаех английски, но не както родените там, математика и тн но по нашата система. В началото ме записаха на учител, много ми помогна, дори и за 2-3 месеца в които ходих.

# 281
  Лабело, според мен парното е програмирано да се вкл. в определени часове за цялата къща, а копчето при вас е само, ако те няма или не искаш да го ползваш да можеш да го спреш в тези часове. Едва ли ще можеш да го промениш, щом и е вкл. в цената. Пусни си духалка, но ако сте с отделен електромер се готви за голяма сметка. ако сте с общ е много вероятно да ви качат наема, защото ще ви засечат най-вероятно. Незнам дали знаете, но Бритиш газ например дават едни мониторчета и онлайн също може да се вижда потребление на ток в реално време. Не е нужно да дебнат за духалка, ако има условие да не се ползва например. При условие, че в спалнята няма никакви други уреди и идиот ще се сети, че има духалка. Просто си говорете с хазайката и ти и МГМ и се разберете.
   В БГ е лудница в това отношение, тука е поне 25 градуса, мн слънце и жега. Аз вчера бях по къс ръкав и бях вир вода. Масово хората са с бутуши, дебели зимни якета и тн. Бебетата са с зимни якета, одела, вчера излизахме с приятелка, тя му сложи и зимна шапка. Питам я що, тя ми вика духало, кво и духа незнам, аз щях слънчев удар да получа от мор и жега. Незнам как живеят тия деца, но поне знам защо са вечно болни, то зазимен на 30 градуса вир вода, като станеш от количката и се разтичаш няма как да не се разболееш..

МГМ, оздравявай и успех с работата

Стягам багажа вече, мъкааа

# 282
  • Bristol
Пяната е добра идея, но внимавайте с количеството. Ако никога не сте работили с нея, изненадващо много се разширява, от личен опит го казвам  Laughing Може би наистина е добра идея да говориш със собственика първо.
Golden, за да я пречупя нея, трябва да пречупя себе си. За съжаление моето мнение е, че и в най-голямата дупка да попаднеш, ако имаш мотивация и не те мързи ще успееш. Не виждам бенефит от комбинация добро училище и липса на мотивация, освен пропиляно време, нерви , пари, нещастно дете и нещастни родители, но постигнали целта си  Rolling Eyes Така ги интерпретирам аз нещата. Мъжът ми е на твоето мнение, но като не си седи в къщи, отдалеч по телефона му е лесно. Като дойде на място, две седмици го оставих той да се занимава с щерката, познай кой поде темата за спиране на уроците пръв миналата седмица и я реализира в съботата  Crazy
Твоите в училище не ги ли подготвят? До колкото съм чувала от други родители в частните, за разлика от държавните училища подготвят децата и за NVR и VR  Thinking
Между другото, покрай сина открих и че университетите също предлагат отстъпки в таксите за висок успех.

# 283
  • На село (близо до Лондон)
Между другото, покрай сина открих и че университетите също предлагат отстъпки в таксите за висок спех.
Merry, а това не го знаех.

За пречупването на детето изобщо не е добре. Няма нужда ooooh!, по-добре я спри от уроци. Трябва да дойде от нея желанието иначе не става!!
Незнам колко е mature (зряло?) детето. Миналото лято най-голямият ми син, които много спортове спортува настояваше да му закупя отново тенис ракета, само след 2 месеца ползване на старата.  Обяснявах за парите и тн, но нямаше значение ракетата беше много желана, както и преди бутонките (за футбол) и шлема за ръгби и др. Казах няма проблем ето тук има едни Yellow Pages за разнасяне, плащат £70 (колкото ракетата) за 1000 бройки да се занесат по къщите. Разнася, отне му около седмица на 9 години беше тогава. Купи си ракетата, много я пази. И сега често се интересува коя работа колко се заплаща...

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 12:07 от GI

# 284
  • След завоя в дясно
Ето този сайт ми го препоръча учителката на сина за допълнителна подготовка, на по- големи деца.
Имаш 30 дневен пробен период безплатен и след това е £10 на година.
http://www.tesspag.com/
GI дай малко повече информация за Yellow Pages моля, аз питах в местния вестник, но не си направиха труда даже и да ми отговорят, явно са много търсени. Напълно съм съгласна, трябва да се научат от къде идват парите Mr. Green
Merry ходихте ли да гледа желаните от теб училищата, може би това ще помогне, ако отидете в едно такова и в едно, което не е на  добро ниво. Може би контраста ще я накара да си промени мнението. Аз имам приятелка с момиче, което само заради приятелчетата си отиде в едно определено училище. И до  ден днешен съжалява, пораснаха мометата, промениха си приятелствата сега не могат да се гледат. Майката в чудо се видя и я премести в друго хем по добро хем по спокойно за детето училище. Но стреса през, който минаха не беше нужен. Ако приятелчетата са основният критерии, не си заслужава само заради това да се отказва, може би има и нещо друго, което не е споделила или я притеснява и затова да дава такъв отпор.

Общи условия

Активация на акаунт