"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 110-та тема ;)

• 34 819
  • 743
  •   1
Отговори
# 375

Скрит текст:
Добро утро ,момичета и момчета  Hug Hug Hug
Вени  Hug Hug Hug
Много,ама много ми хареса това  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

яхтменките  Wink Wink Wink
остава сега и яхтмените да опнат крачуните тука  Party Party Party

Отивали на Големия остров (Büyükada) Peace Ще снимат там.  Peace
Този/тази https://twitter.com/starguzel/status/519748627942502400 е видял/а Чачо тази сутрин Peace
Ихааа,може там да опънеме палатката  Whistling Whistling Whistling
С Шебека и Келебека наоколо малко е рисковано  Whistling Whistling

# 376
ВикиHug Hug ако не вагонче, поне снимките трябва да излязат днес.  Whistling Whistling
Ще има палатка, как няма да има  Party Party Party Party Може и да не е точно сега, но ще има  newsm68 newsm68 newsm68

# 377
Вики,  Hug Hug ако не вагонче, поне снимките трябва да излязат днес.  Whistling Whistling
Ще има палатка, как няма да има  Party Party Party Party Може и да не е точно сега, но ще има  newsm68 newsm68 newsm68

Вени,аз много не искам палатка. Crossing ArmsТяхната история е много по-хубава от тази на Райън и Мариса.Онези бяха хлапета и любовта им беше като на шега,за забавление...А при нашите е много специална.Затова ми се иска нещо уникално,всичко да се случи много по-красиво,романтично и специално. Peace

# 378
ВикиHug Hug ако не вагонче, поне снимките трябва да излязат днес.  Whistling Whistling
Ще има палатка, как няма да има  Party Party Party Party Може и да не е точно сега, но ще има  newsm68 newsm68 newsm68

Вени,аз много не искам палатка. Crossing ArmsТяхната история е много по-хубава от тази на Райън и Мариса.Онези бяха хлапета и любовта им беше като на шега,за забавление,несериозна...А при нашите е много специална.Затова ми се иска нещо уникално,всичко да се случи много по-красиво,романтично и специално. Peace
smile3521 smile3521 smile3521

# 379
Абе откъде го извади тоя глас Баръш,бе  Peace Peace Peace
Продължават да ме изненадват приятно актьорите във филма ни    bouquet  bouquet  bouquet

# 380

Ники  Hug Hug Hug не казваш как ти се видя певеца Селим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе откъде го извади тоя глас Баръш,бе  Peace Peace Peace
Продължават да ме изненадват приятно актьорите във филма ни    bouquet  bouquet  bouquet

Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Вики, днес трябва да има фрагман, а утре снимки.  Peace

# 381
Скрит текст:

Ники  Hug Hug Hug не казваш как ти се видя певеца Селим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе откъде го извади тоя глас Баръш,бе  Peace Peace Peace
Продължават да ме изненадват приятно актьорите във филма ни    bouquet  bouquet  bouquet

Hug Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

Вики, днес трябва да има фрагман, а утре снимки.  Peace
Дано някой луд фен се е метнал до Големият остров  Wink Wink Wink пък да ни изненада приятно с някоя фотка  Praynig Praynig Praynig

# 382

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Що ме  гъбаркате с Оркун ,яяя   hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 11:58 от Niky Kotceva

# 383
Вики,  Hug Hug ако не вагонче, поне снимките трябва да излязат днес.  Whistling Whistling
Ще има палатка, как няма да има  Party Party Party Party Може и да не е точно сега, но ще има  newsm68 newsm68 newsm68

Вени,аз много не искам палатка. Crossing ArmsТяхната история е много по-хубава от тази на Райън и Мариса.Онези бяха хлапета и любовта им беше като на шега,за забавление...А при нашите е много специална.Затова ми се иска нещо уникално,всичко да се случи много по-красиво,романтично и специално. Peace
newsm10
О, аз "палатка" използвам като нарицателно. И аз се надявам, че ще е нещо много красиво и романтично. Надявам се също, че инициаторът и организаторът ще е Яман.  Heart Eyes Heart Eyes Ще е нещо много специално и верните приятели няма да се мотаят наоколо. 

# 384
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Party

Монги и тя отива на острова   Mr. Green Mr. Green

# 385
Хаканчо обеща фрагманче следобед  Party Party Party

А в 44-и или 45-и ще има островна романтика, аааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Преставям си къв рев ще настане  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 386
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Монги и тя отива на острова  Mr. Green Mr. Green
Досадница   Sick Sick Sick Sick Sick Много й хареса нещо компанията на богатите  Sick Sick Sick

# 387
Добър ден бонбоните ми Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquetМного хубав ден на всичкии  bouquet  bouquetАз пак съм на зъболекар днес  Joy Joy

# 388
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Монги и тя отива на острова  Mr. Green Mr. Green
Досадница   Sick Sick Sick Sick Sick Много й хареса нещо компанията на богатите  Sick Sick Sick
Ама вярно тая чапла почва да дразни с присъствието си навсякъде вече #Cussing out #Cussing out

# 389

Общи условия

Активация на акаунт