Магията на изтока - тема 36

• 35 108
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • MJF
 Crazy е тез да не са решили да ме шокират с втора корейска human drama  и то за толкоз кратък срок?
Отидох на разузнаване из ресурсите ми. 6 преведени от 20 и може би е време за проба. Ама пък съм във фаза за по-лежерни сюжети  Blush.
Tuon, точно допълнение е третото- точно щях да го дописвам. Трите въпроса в такава ситуация вървят ръка за ръка.
За работните взаимоотношения винаги си казвам "пу, пу , добре че не съм се родила по онези ширини". То насилие ли, то йерархия ли, то подлагане ли, то работни запои в бордеи ли.......  да не продължавам и туй стига за "пу , пу"Mr. Green

Mr. Back 1 и 2- прехвърлени за 15 минути. Субтитри няма но това се оказа голяяяямо предимство. Началото е подчертано пародия и то заснета така че ми идва в повече, вината е в творческия екип. След епизод 2 очаквам да навлезе повече комедията и да намалят пародията. По същия начин - пародиино започна и All About My Romance. Shin Ha-Kyun e просто по -голям от текста, заснемането и стилистите и трудно се побира в тв. камерата им. Очаквам да се напаснат тези профани и да разберат с кой си имат работа.

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 21:57 от Шошулчо

# 721
  • BG
Втори еп. на Красвицата беше по-добре от първи, има надежда да стане добра драма, само не знам какво толкова ще разтягат през всички тези еп.З
За него ли става въпрос?

">#t=67[/video]

# 722
  • София
Ох, изгледах на един дъх първите 4 серии на  Pride and Prejudice, мой тип сериал е, и сега нямам търпение за следващите.Преди се заричах текущи да не гледам, а сега карам само на текущи. ooooh!

# 723
Шош,ми айдълът в Mr. Back,как е ?Справя ли се или само позира newsm78

# 724
Гледам The Legendary Witch и се чудя ,каква е тази омраза ,че да вкараш невинна жена в затвора.

# 725
  • DE
Определено си предпочитам Мими на китайски  Heart Eyes

стилистите на СМ са много зле  ooooh! макнето на ЕХО е много красив, но не може да рапира  Grinning

# 726
  • MJF
Sause baus! , ролята му е подбрана та сътресения не очаквам. Мярнах го на няколко места из моите редакции- визия и стил по шаблон като за неговата порода.
 Mr. Green ама зацепих кой е де, туй си е напредък голям за мен. Ей сега rossonera  да ме види  Blush Laughing.

# 727
Шош, Peace зацепи,зацепи Hug
Питах,защото ми прави впематление,че едни играят все еднотипови роли,добре се справят,но някак си все себе си играят.Пък май е по-хубаво да са различни превъплащенията,за да е по-интересно на гледащите.
Не знам дали стана ясно,но това е Hug
И все пак да си попитам ,дали правилно съм разбрала,за айдълите.Ми какво са-нещо универсално-пеят,играят и т.н. ,модел за подражание,както се пише за всяка песен свирка са Joy Не че другите артисти не са универсални,но тези в повече.Обикновените правят всичко ,но едно най-добре.Айдълите са млади,не знам защо го реших,и във всяко начинание са дъ бест Peace

Последна редакция: пт, 07 ное 2014, 11:41 от Sause baus!

# 728
  • DE
Малко петъчно, Джеджин изтупан, красив и много пеещ  Heart Eyes

умирам си от яд, че не мога да намеря цялото изпълнение  Crossing Arms

# 729
  • MJF
 На фона на горното изпълнение да попиша за айдълите. Те артистизъм в една или друга степен имат по презумция. Но този който им е нужен и ползват на музикалната сцена не винаги е удачен на другото място пред -сериалната/филмовата камера. Когато агентите им и продуцентите на сериал/филм не са си свършили както трябва бизнеса става една ........ мърморене на квадрат от Шоши-сан да речем  Mr. Green.
Чудя се после дали все пак да прегледам с появилия се превод Mr. Back/Baek,  Thinking как ли се пише всъщност, дали нямаме подходящ емотикон за да не се  newsm78?
нощен гост, как са онези образи със зелето ни? Аз бидоните подготвям.  Wink Laughing Hug

search Thinking на мен този  newsm27 ми се струва удачен за Mr. Back/Baek - в първите 2 епизода дори в "моите " 15 минути един бастун се "разходи" няколко пъти пред очите ми. Мда.

# 730
  • BG
данетоbouquet за Джедин. И почвай Sealed with a kiss, направо уникален сериал, а краят, краят направо ти разкъсва сърцето на хиляди парчета. Най-добрия сериал, който съм гледала, азиатски въобще, с никой друг не мога да го сравня, нито корейски, нито японски.
Шоши, малко съм назад с Фермерите, че бях се отплеснала на китайския фронт, но снощи изгледах и 4 еп. все такива шматки са си, сега след като подпалиха къщата на баба му на Хонг Ки, живеят у главната и ще участват в една олимпиада срещу съседното село, която е много важна за всички селяни.
Тайна, радвам се, че си харесала Гордост и предразсъдъци, че мисля днес да го погледна. И чакам 4 еп. на Лошите момчета, че да видя какво ще сътворят срещу наркопласьорите (аз така по двойки ги гледам, че един еп не ми е достатъчен да се нарадвам на Пак Хе Джин)
сосче, изгледай едно предаване с айдъли и едно с актьори, каквото и да е, и ще си отговориш сама на въпроса Grinning

# 731
А, Гостче ,ясно. Бягащият човек -става ли newsm78 Ясно-айдълите са супермени,а актьорите -зрители.
Това за айдълите се замислих,защото в начлото бях решила ,че те непременно са "родени" от предаване тип "Мюзик айдъл".
Петък е.Хубав ден. Popcorn

# 732
данетоbouquet за Джедин. И почвай Sealed with a kiss, направо уникален сериал, а краят, краят направо ти разкъсва сърцето на хиляди парчета. Най-добрия сериал, който съм гледала, азиатски въобще, с никой друг не мога да го сравня, нито корейски, нито японски.
Шоши, малко съм назад с Фермерите, че бях се отплеснала на китайския фронт, но снощи изгледах и 4 еп. все такива шматки са си, сега след като подпалиха къщата на баба му на Хонг Ки, живеят у главната и ще участват в една олимпиада срещу съседното село, която е много важна за всички селяни.
Тайна, радвам се, че си харесала Гордост и предразсъдъци, че мисля днес да го погледна. И чакам 4 еп. на Лошите момчета, че да видя какво ще сътворят срещу наркопласьорите (аз така по двойки ги гледам, че един еп не ми е достатъчен да се нарадвам на Пак Хе Джин)
сосче, изгледай едно предаване с айдъли и едно с актьори, каквото и да е, и ще си отговориш сама на въпроса Grinning
Тук http://doramatv.ru/bad_guys/series1?mature= има преведена и 5 серия на Лошите момчета Simple Smile

# 733
  • BG
Meрси, Терзи.

# 734
  • BG
Петъчно нещо тайландско от мен.

Art Pasut Banyam
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт