Напук на мрачното небе, лятно бебе в нас расте!-Тема 89

• 23 790
  • 707
  •   1
Отговори
# 675
Ахх,момичета,каква стана тя!  Sad Бях ви обещала да ви кажа какъв цвят ми е прашеца,а до там не стигнах! Загубих бебенцето!  Tired

Гледам,че още съм в късметлийския списък (аз съм бившата Christians Mum )  Blush
Дано никой не го сполети моя "късмет"  Praynig
Та значи започвам от нулата пак  Crossing Arms  ooooh!

# 676
Ели, благодаря ти  Hug

# 677
Добро утро, сладки!  Hug
Айде и аз се наредих в албумчето, само дето май нещо не успях да се кръстя. Ако някой може, снимка 98 и 99 съм аз  Flutter . Ама мноооого сме сладки, всичките  Hug
Мам, съжалявам много! Ужасно е... Sad
Гушкам ви!  Hug

# 678
Здравейте момичета,скоро не съм писала,но ви чета редовно  Heart Eyes
При мен този месец има лъч надежда,която от няколко дни ме човърка суууупер много. На 02.10 бях на док,който каза че имам доминантен фоликул 19мм и че в близките 2-3 дена ще се спука,ако няма проблем. На 06.10 бях на преглед за да видим дали се е спукал,защото миналия цикъл бях задържала в дясно фоликули. Не сме правили спермограма още и силно се терзая дали този месец ще е нашия  Praynig Непрекъснато търся симптоми,въпреки че е рано,на всичкото отгоре се и разболявам.
Весел ден на всички ви желая  bouquet

# 679
Здравейте момичета   bouquet
Мum, много съжалявам за загубата! Кураж и дано следващия път всичко да е наред  Hug
Desyy90, успех  Peace

Как сте момичета? Какви са ви плановете за уикенда?

Аз днес се наспах чудесно, направих един крос, малко упражнения и сега ви чета с закуската  Simple Smile
При мен няма нищо ново, затова и пиша рядко, но ви чета абсолютно всеки ден  Simple Smile
На 3-я ден от цикъла ходихме с ММ в лабораторията, за да направим изследванията, които искаха от репродуктивната клиника. Сега отново сме в очакване на писмо  Crazy Надявам се да го получим преди Коледа  Whistling

# 680
  • От Луната
Привет и от мен! Идвам от пазар ... моя племеник е луд по някакви Стикита от Лидл и сега му донесох тамън 7 ... полетя от щастие милия Simple Smile

The Mum, много съжалявам, не знам какво да кажа ... кураж, дано наистина времето да лекува  Praynig
Голди, редактираш албума, името на снимката ... така слагаме и описание:) накрая запазваш промените!
Каролина, честито повишение! За албума, добавяш снимки ... после следвай указанията за Голди Simple Smile
Dessyy90 палцестис от мен!  Hug
Данито, дано е по-рано от Коледа ...  Crossing Arms Hug
Мишле, успех на изпита!
Естлар, имаш ги Simple Smile
Рансън, благодаря за кафето и закуската ... ама мисля да се сложа на тази диета (или поне да опитам). За първи път в живота си съм решила да правя диета ... и мисля че ще ми е много трудно! Ако успея да намеря време и за малко спорт ... ще е добре!
Тиата изпратих ти ги! Ама много странна функция има тоя форум ... мрънкаща! Grinning

Хайде, отивам да се развихря в кухнята! Hug

EDIT: Lil Desi имаш ги

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 12:44 от y00li

# 681
Здравейте момичета, много искам и аз да се включа в албумчето, но  ме подминахте  Sad , надявам се скоро и аз да мога да се включа. Хубав слънчев ден  Hug

# 682
  • София
Mam съжалявам за случилото се  Tiredмного тъжно  TiredПожалвам ти бързо възтановяване и вътрешно и външно и скоро пак с щастлив финал  Hug

# 683
  • София !
Mum, много съжалявам  spoko . Кураж мила, бързо възстановяване и много прегръдки ти пращам  Hug !

# 684
  • Sofia
Привет. Прегръдки на всички  Hug Hug Hug
Аз днес съм се заела да търся някакъв хотел в близост до София със СПА. Другия месец правим 1 година с ММ и искаме да си починем 2-3 дни. Имате ли някакви предложения ?
Ох, аз още си чакам тестовете за О и май този месец ще си гадая... Close Минаха 2 седмици вече, дано да дойдат по-скоро.  ЦС днес ми е като белтък и ще си действаме  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 окт 2014, 14:33 от nikinkaaa

# 685
MumHug Не мога дори да си представя какво ти е  Tired Дано да разбереш, каква е причината и следващия път да я преодолеете. Прегръдки и кураж.

nikinkaaa, вижте в Риу Правец  Peace

Аз имам още 7-8 дни до М (дано не дойде). БТ е добре, обаче нещо нямам никакво желание за тестове.

# 686
Привет от мен момичетаа! Аз за малко да изтърва цяла тема докато се разпиша.
Първо  Hug на всички които все още си посрещат лелката и специално за вас минавам да ви наръся и аз с прашец и да ви пожелая много късмет!!!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Онзи ден ходих най- после на преглед и мога да се похваля вече с тупкащо сърчице  Grinning
... и да честитя на видялите  EFP . Надявам се да има доста такива, които да съм пропуснала.
А сега се  връщам да се опитам да прочета всичко назад. Дано успея

# 687
Mum Много съжалявам за случилото се   Hug Кураж и много сила ти пожелавам и много скоро съм сигурна, че нещата пак ще се случат Praynig
Динамитче дано да те подмине гадината в близкит 9 месеца  Hug
Иначе и при мен няма нищо интересно....във фазата на мътенето съм вече  Praynig Не че имам кой знае какви надежди де,  но нищо не се знае.
Късмет на всички НЕчакащи тези дни и дано някой.да развее някой положителен тест, че вече голяма суша настана ooooh!
Eudaimonia Честито ти.сърчице  Heart Eyes Пожелавам ти лека и спокойна бременност.до финала  Hug
И задължително смуквам прашец  Laughing
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 688
Здравейте, сладурки   bouquet

Mum , съжалявам  Hug

# 689
Да ви кажа,че и мъжо работи в същата фирма и снощи ми каза-Не стига че в къщи си ми шеф ами сега и на работата. Simple Smile
hahaha hahaha hahaha hahaha

The Mum, откриха ли причина?

Общи условия

Активация на акаунт