ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 600
  • 666
  •   1
Отговори
# 150
newsm78 newsm78 newsm78 Знам със сигурност, че от 7 до 16 април има "Произведено в България", а го знам защото съм си платила щанд там, така че няма начин да свършва на 14 април Shocked
миличка,можеш ли да провериш,защто днес се обадих в НДКА-точно на телефона ,който е отбелязан за щандове под наем за изложения и тази информация ми я даде жената там Praynig
проверих как стои въпроса с маси на открито-иска се разрешение от общината и се плаща символична такса от рода на 1-2 лева на ден-така ,че ако решим на открито-казвайте в кои общини да ходим

Ами аз съм подписала договор и в него пише, че щандовете се освобождават на 17 април, затова си мисля че няма начин да е до 14 април.
Ти в Бизнес център България ли пита?
За всеки случай аз в сряда /15-ти март/ ще ходя до офиса им да доплащам за изложението и ще питам пак, макар че не би трябвало да има промяна newsm78

# 151
  • sofia
newsm78 newsm78 newsm78 Знам със сигурност, че от 7 до 16 април има "Произведено в България", а го знам защото съм си платила щанд там, така че няма начин да свършва на 14 април Shocked
миличка,можеш ли да провериш,защто днес се обадих в НДКА-точно на телефона ,който е отбелязан за щандове под наем за изложения и тази информация ми я даде жената там Praynig
проверих как стои въпроса с маси на открито-иска се разрешение от общината и се плаща символична такса от рода на 1-2 лева на ден-така ,че ако решим на открито-казвайте в кои общини да ходим

Линда задвижва НДК за без пари WinkКакто и утре ще пише и пуска писма за метрото на наачална станция -под Булбанк.
базбрахме се да моли за двата дни ,пък ще го мислим Wink

# 152
Здравейте!

С Мира сме се разбрали да нарисувам бурканчетата - свещници стъклени с бои за стъкло. Днес ми ги даде - така че ще имате 10тина такива за базара - ще ги изработя в близките дни.

Имам една идея!  bowuu
Много лесна за изпълнение и от децата от домовете и от възрастните.

Купуват се фаянсови плочки бели 20х20см - навсякъде ги има, онези най-простите нищо особено плочки-  те са някакви стотинки - примерно 5ст едната. нещо такова. Отзад лесно им се прави дупчица с шило. За да могат да се закачат като картинки на пиронче.

Купуват се салфетки - от тези луксозните с някакви хубави картинки, нещо пролетно, великденско, каквото и да е.

Лепило С200 се разрежда с вода малко. И с четка се намазва плочката, и се залепва салфетката отгоре, като се подгъва отзад. Отгоре се минава също с тънък слой лепило и става като лакирано леко. Като импрегнирано.

По този начин могат тда се направят малки картини на всякаква тематика /каквито са салфетките/ Една такава картинка има стойност някакви стотинки - един плик салфетки съдържа 60-80 броя - значи стига за толкова плочки...
СТават приятни и ефектни! и Лесни за правене
При възможност ще ви пусна снимка, защото бг-фото се е скапало в момента  Hug

# 153
ще има ли още акции, на които пак да се събират неща готови за базара?

# 154
  • sofia
ще има ли още акции, на които пак да се събират неща готови за базара?
ами,щом се налага Winkще се събират.
Ние така или иначе се разхождаме до вашият офис-не е проблем,все някой ще ги вземе Wink

# 155
...Имам една идея!  bowuu
Много лесна за изпълнение и от децата от домовете и от възрастните.

Купуват се фаянсови плочки бели 20х20см - навсякъде ги има, онези най-простите нищо особено плочки-  те са някакви стотинки - примерно 5ст едната. нещо такова. Отзад лесно им се прави дупчица с шило. За да могат да се закачат като картинки...

Цитат

Collibri ,аз имам такива плочки, но размерът им е по-малък,чакам МЕРЕЛИН да се обади и да ги вземе, заедно с едни фини стъклени чинийки  Wink

# 156
Момичета, бройте ме и мен за продавач - надявам се и двата дни  Grinning

Давам заявка и за участие в картичкомайсторенето. Ще донеса и още материали за апликации.

# 157
За картичкоправенето сме на линия и ние със Силвия. Само кажете кога и къде.

# 158
МЕРЕЛИН ,къде си Wink
не зная дали си видяла на ЛС от вчера,бях ти пратила координатите си за нещата за Доганово.

Днес купих 4 х 2 лв стъклени рамки за снимки (писах за тях преди време)-извити на С (нямат допълнителна поставка,а основата им е С и върху нея стоят),взела съм ги  специално за детето, което рисуваше ,подходящи са за миниатюри-графика и акварел,защото само тънка материя може да се подпъхне отзад.Много са стилни и си чакат художника Wink

# 159
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета,

Нещата за Доганово трябва да се съберат до петък,защото ако няма наводнения,с Весито/Луминоса/ ще ходим до Доганово да ги носим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 160
Момичета,

Нещата за Доганово трябва да се съберат до петък,защото ако няма наводнения,с Весито/Луминоса/ ще ходим до Доганово да ги носим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз не съм в София през деня,вечер-след 18 в сряда/четвъртък може да минете с кола през нас за стелажа(тежичък е,но не е обемен),плочките,чинийките и рамките.МЕРЕЛИН/magnoliamm ,пишете ако имате възможност,колата ни е на сервиз и нямам възможност да мърдам,защото съм с детето(след тренировка на Витоша Wink) и кучето,а няма кой да ги гледа...Живея близо до Симеоновско шосе,МЕРЕЛИН ми има телефона и адреса,ако ги иска някой-пращам на лични  Simple Smile

# 161
  • София
Иска ми се да помогна и за обзавеждането за Доганово, напр. ниска масичка, шкаф за обувки, мокетна пътека, но имам нужда от съдействието на някоя мама (или мами)- финансово и за самото пазаруване.
Здравейте!
Пиша за първи път.Бих искала и аз да се включа в закупуването на нещата,необходими за Доганово.Имам възможност да помогна за правенето на картичките и да донеса каквото още трябва.Чакам,обхвана ме трудов ентусиазъм Laughing

# 162
Тук има снимка на плочка със салфеткаhttp://community.webshots.com/photo/125903588/2321920550051722983jmBVuY

# 163
а размерите на плочката нямат никакво значение!!

значи щом ще се носят на децата до петък, е необходимо да им се закупят едно лепило с200
и салфетки, с някакви хубави картинки, които да залепват

# 164
Момичета,

Ако обичаш ЛуминоЗа съм! Hug
Марч, не знаех, че живеем толкова близо една до друга! Hug
Колибри, плочката + салфетката е страхотна! Hug Все едно са лепнати истински, изсушени цветя! #Crazy

Айде мами...имаме още място в колата за петък, Доганово!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт