ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 599
  • 666
  •   1
Отговори
# 135
Разписвам се, разписвам!!! Само да сме живи и здрави дотогава.
Ако е на самата Цветница - мога след обяд, останалите дни - когато и да е.

И аз се извинявам, че не успях да дойда вчера... ooooh!

Момичета, а някоя банка? newsm78 Често правят разни изложби, коктейли, прожекции и пр.

Последна редакция: пн, 13 мар 2006, 17:11 от MamaZ

# 136
  • София
Момичета, нямам идея къде, на кого и до кога мога да дам картичките? Cry

# 137
И аз се извинявам, че не можах да дойда... много ми се искаше, но нямаше кой да гледа малката... пък да дойда с нея нещо не ми се стори добра идея Simple Smile
За висенето на базара, аз съм се разбрала с шефа, ако е през седмицата, ще ме пусне, ако е събота и неделя, не знам как ще стане, защото бабите тогава са "отпуска"  #2gunfire
Но ще ги измоля някак си... трябва д асе съберем пак, защото мойте неща също не съм ги дала... newsm78

# 138
 newsm78 newsm78 newsm78 Знам със сигурност, че от 7 до 16 април има "Произведено в България", а го знам защото съм си платила щанд там, така че няма начин да свършва на 14 април Shocked

Последна редакция: пн, 13 мар 2006, 16:49 от shushoni

# 139
  • sofia
Момичета, нямам идея къде, на кого и до кога мога да дам картичките? Cry

къде беше Св.Троица newsm78

# 140
Аз живея в Св.Троица.Ако искаш утре мога да ги взема и вечерта ще ги дам на Мерелин. Hug Peace

# 141
  • sofia
Аз живея в Св.Троица.Ако искаш утре мога да ги взема и вечерта ще ги дам на Мерелин. Hug Peace

ок,но го съгласувай с нея Praynig

# 142
Az имам желание да седя на базара.
И аз също. Нямам претенции за ден и час.

# 143
  • sofia
Az имам желание да седя на базара.
И аз също. Нямам претенции за ден и час.

ок,ставаме повечко,поне 6-7 сигурни сме

# 144
Цитат

ок,но го съгласувай с нея Praynig
Цитат
Ние имаме уговока вече да и дам  и аз някои неща за базара,така че картичките на Клеми едва ли ще  и дойдат в повече,но за всеки случай ще им пусна и на двете по едно ЛС Peace

# 145
  • Sofia
И аз мога да постоя няколко часа, но не знам отсега - много ми е далеч Цветница...

# 146
  • София
И аз съм фри Simple Smile

# 147
newsm78 newsm78 newsm78 Знам със сигурност, че от 7 до 16 април има "Произведено в България", а го знам защото съм си платила щанд там, така че няма начин да свършва на 14 април Shocked
миличка,можеш ли да провериш,защто днес се обадих в НДКА-точно на телефона ,който е отбелязан за щандове под наем за изложения и тази информация ми я даде жената там Praynig
проверих как стои въпроса с маси на открито-иска се разрешение от общината и се плаща символична такса от рода на 1-2 лева на ден-така ,че ако решим на открито-казвайте в кои общини да ходим

# 148
И мен ме бройте за базара!
Само да сме здрави.За 15 и 16 мисля,че ще мога и двата дни, през седмицата ми е по-трудно, но до тогава има доста време Rolling Eyes

# 149
И аз имам желание, дано само пак не изникне нещо непредвидено . На кого да дам нещата за базара ? В неделя бях доста притеснена и не ги донесах . Може ли направо на базара ?

Общи условия

Активация на акаунт