ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 598
  • 666
  •   1
Отговори
# 120
Майка ми има на Цветница имен ден, а на подобни празници вкъщи се събират около 50 човека! ooooh! ooooh! ooooh!
Но, ако няма друга алтернатива ще стоя и двата дни до края! Peace

Така, че бройте ме живот и здраве...и двата дни, от началото до края на базара! Hug

Цветница е на 16, а 15 е лазаров ден май newsm78-събота
така ли е Весе newsm78

нека видим и другите момичета Wink

Да, тъй вярно!
Спокойно, аз съм сигурна...и без това вече казах вкъщи да не разчитат много, много на мен! Wink

# 121
А какво ще кажете за НДК, там по това време ще има изложение "Произведено в България" и голяяяяяяяяяяям човекопоток newsm78  Simple Smile
сигурно ли е това??? newsm78
ако това е сигурно-значи пак сме там-тва си е най-добрият вариант според мен-а ако е хубаво времето ще сложим една маса и отпред самоз а картички и ще прааме хората и вътре
някой може ли да каже със сигурност дали тогава е излижението Praynig

# 122
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Дай първо да видим Линдето ,дали ще ни дадат маси4ка и този път newsm78 Днес ще и звъннем,като се видим,а ина4е НДК си е НДК...спор няма Laughing

За базара,трябва да спретна една стройна организация за Алекс4е,4е май милият ми мъжпак няма да е тука Cry #2gunfire #Cussing out/,което озна4ава,4е пак сме сами с Алекс Sad.Събота и неделя сме си винаги сами,жената не е навита да идва,но ще го измисля до тогава,за да съм максимално полезна,а и спокойна за Алекс Hug

Мислих си,4е няма да е лошо,ако обхванем цяла София,или поне основните артерии.......Имаме си мами и от Младост,и от Люлин , и от Дружба.....Всеки един от тези квартали си има я зали,я базари/постоянни/, и можем да сложим по една маса навсякъде.Така и за мамите ,ще е по-лесно с организацията,близо ще са си до в къщи,и ще могат да са по-подвижни. Знам,4е голямо ти4ане и разправии по общините ще падне,ама си струва да опитаме,а? Thinking Thinking Thinking

Като центъра си остава - НДК,метрото и т.н, остават си и вариантите за открити и закрити маси,и така,ще кожем да помогнем пове4е на децата Rolling Eyes

Можем и да се кооперираме, някой ако има познати на тези базара да си сложим и там карти4ките и бижутата,в смисъл,там където нямаме възможност за маси newsm78

А какво ще кажете за НДК, там по това време ще има изложение "Произведено в България" и голяяяяяяяяяяям човекопоток newsm78  Simple Smile
сигурно ли е това??? newsm78
ако това е сигурно-значи пак сме там-тва си е най-добрият вариант според мен-а ако е хубаво времето ще сложим една маса и отпред самоз а картички и ще прааме хората и вътре
някой може ли да каже със сигурност дали тогава е излижението Praynig

# 123
  • sofia
да,ама да виждаш някай мераклия да се е разписал да стои и да продава дори и един ден Close
освен редовните де Heart Eyes

# 124
току-щ се обадих в НДКА-изложението е от 7 до 14 а после има за събота и неделя някакво"2 стрехи'.,което не мисля ,че е подходящо-да го направим петък и събота тогава а ? newsm78
офф не знам вече ooooh!

# 125
Какви са тия "2 стрехи"? newsm78 newsm78

Абе на нас какво ни пре4и да си подготвим пове4е неща,и да си ги раздадем тук и там да се продават,пък на базара ще ние кулминацията Thinking

току-щ се обадих в НДКА-изложението е от 7 до 14 а после има за събота и неделя някакво"2 стрехи'.,което не мисля ,че е подходящо-да го направим петък и събота тогава а ? newsm78
офф не знам вече ooooh!

# 126
Добре де,давай да се организираме да сложим маса от 7 до 14 в НДК? Ако има възможност,давайте да използваме и този шанс - пак си влиза към Великденската акция Thinking Crazy

Какви са тия "2 стрехи"? newsm78 newsm78

Абе на нас какво ни пре4и да си подготвим пове4е неща,и да си ги раздадем тук и там да се продават,пък на базара ще ние кулминацията Thinking

офф не знам вече ooooh!

# 127
  • sofia
Мери,до колкото имам спомен не пратихме благодарствено писмо на Друмев за Коледният базар и сега с кви оче ще се молим пак Sad

# 128
Мери,до колкото имам спомен не пратихме благодарствено писмо на Друмев за Коледният базар и сега с кви оче ще се молим пак Sad

Линдето май прати, бре? newsm78
А за 7-14 април (от петък до петък) да кажа, че лично аз няма да мога да стоя по цял ден, защото моите ваканции не съвпадат с тези на учениците! Sad Но в останалото време - съм на линия - тоест всички дни без понеделник, вторник и сряда! Peace

# 129
Az имам желание да седя на базара.
А за акцията се извинявам, че не присъствах, но просто ми изхвърча от главата, а и имам разни проблеми Confused
Извинявам се за което!

# 130
  • sofia
Az имам желание да седя на базара.
А за акцията се извинявам, че не присъствах, но просто ми изхвърча от главата, а и имам разни проблеми Confused
Извинявам се за което!

извинена си  bouquet
кои дни ти удобно за базара,давай точно дни и часове Praynig

# 131
Нямам претенции.
Ще се съобразя с по-заетите.

# 132
Нямам претенции.
Ще се съобразя с по-заетите.

И аз съм като Дуци,но за периода от 8 (не от 7) - 16 април , поне засега, така че бройте ме  за продавач  Wink Peace

# 133
  • София
дами, по-рано предложих цветни хартии/картони и разни дреболийки, ако имате нужда за пред-базарната работилница. искате ли ги? проблемът е, че съм на работа и нямам никаква възможност за мърдане. ако ви трябват материалите, давайте да мислим как да ги получите.

# 134
Момичета, за Доганово, за шкафчетата за обувки:
Ето линка на фирмата за подови настилки и различни плоскости, от която мъжът ми пазарува. Предложението му е за OSB-плоскости, защото са по-здрави. Аз ще ползвам този материал в стаята на детето в новия апартамент.

http://www.kronospan.bg/main.phtml?lang=bg_BG

Мерелин, пратих ти ЛС за координати на факс, за да ти пратя схемата, която сметнахме.

Общи условия

Активация на акаунт