ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 609
  • 666
  •   1
Отговори
# 180
И аз имам няколко неща за базара. На кого да ти дам ? Ако не ми мине котка пътя, ще участвам и като продавачка !

# 181
Повдигам малко темата Wink, да видите питанката на Ефросина  Wink

Времето се оправи,да запретваме ръкави : Laughing

Знае ли се вече  нещо за ЦУМ,като евентуално място за Базара  newsm78

# 182
  • sofia
Повдигам малко темата Wink, да видите питанката на Ефросина  Wink

Времето се оправи,да запретваме ръкави : Laughing

Знае ли се вече  нещо за ЦУМ,като евентуално място за Базара  newsm78

още нищо-чакаме Sad

# 183
Бях доста притеснена с разни болести и никнене на зъби на моята принцеса и чак сега се включвам. Питах за материалите, цени и тн. на бижутата, които оставих:
- всичко сребро (без родиране);
- камъни- два вида: лилавите-чароит, сините-лазурит с малахит;
- ориентировъчни цени: малки пръстени- 10/20 лв, големи-40лв., обици скамъни-30/35лв., колие с топчета-100 (?) Ако смятате, че са високи сложете вие. Тъй като всичко е правено за конкретни клиенти, ценообразуването ни е малко по различно. Затова най-добре вие преценете.
- автор- Александър Михайлов- Микадо

Дано успея да се включа в други инциативи, че без баба и детегледачка съм много вързана. Ще следя темите.

Клеми ти да не се занимаваш с изкуство? Много са хубави картичките!

# 184
  • sofia
Бях доста притеснена с разни болести и никнене на зъби на моята принцеса и чак сега се включвам. Питах за материалите, цени и тн. на бижутата, които оставих:
- всичко сребро (без родиране);
- камъни- два вида: лилавите-чароит, сините-лазурит с малахит;
- ориентировъчни цени: малки пръстени- 10/20 лв, големи-40лв., обици скамъни-30/35лв., колие с топчета-100 (?) Ако смятате, че са високи сложете вие. Тъй като всичко е правено за конкретни клиенти, ценообразуването ни е малко по различно. Затова най-добре вие преценете.
- автор- Александър Михайлов- Микадо

Дано успея да се включа в други инциативи, че без баба и детегледачка съм много вързана. Ще следя темите.

още не сме коментирали цени,а тези ще ги имаме в предвид.

# 185
  • София

Laughing Нещо такова, рисувам така да се каже, целенасочено от 4-ти клас, все в такива паралелки до университета, бакалавърска специаност моден дизайн, магистърка -  графичен дизайн  Crazy .

# 186
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
В петък,когато бяхме с Веси в Доганово,Дунчев спомена ,че с Рашко Младенов/директора на Сатиричният театър /  са близки приятели, и заедно замисляли нещо като търг/ ех,откога е имаме тази идея,ама като нямаме ВИП персони да помогнат Sad/, та замислят търг на нещата,които децата изработват в курсовете им по тъка4ество/ знаете,4е от година имат такива курсове,и правят много хубави неща/. Имат идея да се вклю4ат известни актриси,и това да стане в театъра. Реших,4е нищо не ни пре4и да си дадем и от нашите неща за базара,и те да се продадат/ то така или ина4е парите отиват за децата от Доганово/.та мисълта ми е,4е ще занесем и там неща от тези за базара.Дун4ев каза,4е ще говори с Младенов,но не о4аква да има проблеми Laughing

# 187
  • София

Тези картички стават ли за базара (втората не съм я довършила)?
Ако стават мога да направя още подобни.
Пак да питам - какво става с мебелите за Доганово? Събират ли се някакви пари?

# 188
Разбира се, че стават. Страхотни са!

# 189
  • sofia

много са красиви

bouquet

искам МЯСТО ДА НАМЕРИМ,писна ми да чакаме Close
Линде?

# 190

много са красиви.
И аз чакам да кажете какво става с базара, че освен че и аз съм приготвила някой неща искам да си накупувам картички, че и свекървата ( на Цветница) и мъжа ми (на Великден - Велин се казва)  и майка ми (има РД на 22 ) имат празници тогава.

# 191
  • sofia
утре ще се говори с ЦУМ и дано стане

# 192
Картичките са страхотни!Тази с пиленцата ми хареса много.Аз бих си купила от тях

# 193
  • в гората
Надявам се някой да отговори тези дни за базара. Стискам палци и за ЦУМ утре. Дано стане! Praynig Не се отчайвайте!  bouquet

# 194
  • sofia
Надявам се някой да отговори тези дни за базара. Стискам палци и за ЦУМ утре. Дано стане! Praynig Не се отчайвайте!  bouquet

не се отчайваме,ама се нерва вече Close

Общи условия

Активация на акаунт