ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 613
  • 666
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Радвам се,че картичките ви харесват!
Правя още - тези дни ще са готови Wink

# 196
  • sofia

понеделник,вторник ще отговорят за ЦУМ..........

# 197

понеделник,вторник ще отговорят за ЦУМ..........

Дано отговорят положително, че време не остана! Praynig Praynig Praynig
За април времето го дават да е като през февруари и март...ту топло, ту студено! ooooh!

# 198
За Южния парк нищо ли не стана ? Ако е хубаво времето там ще има много майки .

# 199
Ако, ако...ама не се знае! Thinking
Мисля за него не сме правили никакви постъпки! Whistling

# 200
ей че се закучиха този път.

# 201
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Весинце,давай да ходим да говорим за Южният парк/голям мерак ми е той,знаеш Laughing/,и за НДК,4е ми писна ве4е....Какво стана таз година.... #Crazy #Crazy #Crazy

Ей го,то си дойде,пък  още нищо...
За мен идеалният вариант е : вътре да сме в НДК, а отвън да сме в Южният парк и пред НДК Sunglasses/ ама кой ме пита мен #2gunfire/

# 202
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Роси,защо не минеш да видиш как стои въпроса с масите  в зала Универсиада,нали ти е близо там? Може пък да ни върже  пък там Thinking

# 203
  • sofia
Весинце,давай да ходим да говорим за Южният парк/голям мерак ми е той,знаеш Laughing/,и за НДК,4е ми писна ве4е....Какво стана таз година.... #Crazy #Crazy #Crazy

Ей го,то си дойде,пък  още нищо...
За мен идеалният вариант е : вътре да сме в НДК, а отвън да сме в Южният парк и пред НДК Sunglasses/ ама кой ме пита мен #2gunfire/

Линда трябва да е говорила днес с пича от Общината за Южният парк,но знам ли newsm78
от ЦУМ още нищо,утре ще ги подсетя Wink

# 204
  • sofia
Роси,защо не минеш да видиш как стои въпроса с масите  в зала Универсиада,нали ти е близо там? Може пък да ни върже  пък там Thinking
Мери,там жива душа не минава,но не пречи да пробам.....По скоро пазара Ситняково,което си е Общината и ще отида утре тогава да питам.....Кой ли е ангажиран с пазарите от общината newsm78

# 205
Мери,там жива душа не минава,но не пречи да пробам.....По скоро пазара Ситняково,което си е Общината и ще отида утре тогава да питам.....Кой ли е ангажиран с пазарите от общината newsm78
ЗНАМ ,ЧЕ ВСЕКИ ПАЗАР Е КЪМ СЪОТВЯЕТНАТА ОБЩИНА И НА ПОВЕЧЕТО ПАЗАРИ СИ ИМА ОФИС НА САМИЯ ПАЗАР ОТ КОЙТО СЕ НАЕМАТ СЕРГИИТЕ-ТАКА ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ НА МЯСТО-КАЗАХ ВИ И ПАК КАЗВАМ-НЯМА ПРОБЛЕМ ДА УРЕДЯ МЯСТО НА ПАЗАРА В БОРОВО АКО РЕШИМ ДА СЕ РАЗДЕЛЯМЕ-СОБСТВЕНИКА МИ Е ПРИЯТЕЛ-НЕ СЪМ ГО ПИТАЛА АМА ЗНАМ ЧЕ ЩЕ Е СЪГЛАСЕН Wink

# 206
  • sofia
Както и да се разделяме не бива на повече от две места.Питай го за пазара в Борово Praynig

айде сега на ново да се преброим за 15 и 16 WinkЗащото трябва да сме поне по 3-4 от нас на едно място от 10.00 до към 18.00 ч. примерно във всеки един момент.

Аз ще записвам обадилите се,но и ще погледна назад в темата за справка Wink
Кай ще може да продава на тези дати
Praynig

# 207
Живот и здраве...аз съм сигурна! Но на 16.04. може би ще съм до към 16.30-17.00 часа, защото е Цветница...но не е сигурно, вероятно ще остана до края!

Последна редакция: пн, 27 мар 2006, 23:08 от Luminosa

# 208
  • София
И мен ме бройте Simple Smile

# 209
  • София
Ето ги моите творения:
http://nventure.net/jazzjack/kartichki/
Личи си,че съм аматьор,но са правени с много желалие Simple Smile
Остава да ги предам на някой.

Общи условия

Активация на акаунт