ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 976
  • 666
  •   1
Отговори
# 225
Ние сме "Движение ...", не просто граждани ! Ама-ха ! #Cussing out

# 226
  • sofia
Линде,ще му звънна утре Wink

# 227
  • София
имаме ли развитие при кмета?

# 228
имаме ли развитие при кмета?

Май не! Sad Давайте да ходя при онзи на София Ленд, че време не остана...пък и аз нямам много свободно време! smile3511

# 229
  • София
какво стана с кмета все пак?
в случая дори не е нужно да се говори веднага лично с него: издирва се кой отговаря за това, изпраща му се официално писмо, звъни се и по телефона, после се обаждаме на кмета и казваме за какво сатва дума и към кого сме се обърнали вече и го молим да съдейства за по-бързото издаване на разрешение.

# 230
  • sofia
какво стана с кмета все пак?
в случая дори не е нужно да се говори веднага лично с него: издирва се кой отговаря за това, изпраща му се официално писмо, звъни се и по телефона, после се обаждаме на кмета и казваме за какво сатва дума и към кого сме се обърнали вече и го молим да съдейства за по-бързото издаване на разрешение.

кмета е гола вода Mr. Green
пуснали сме писмата,звъним ипо телефоните и това е.Натискаме колкото можем.

и в София ленд е говорено Wink

# 231
  • София
кажи ми, моля те, до кого са адресирани писмата?

# 232
  • sofia
кажи ми, моля те, до кого са адресирани писмата?

В общната е до Краснодар............а де newsm78
до НДК е да Кунка.........не сапред мен Embarassed

# 233
  • София
виж на мен какво ми излиза при сектор "търговска дейност" на столична община:
http://www.sofia.bg/template3.asp?ime=TARGDEJ%7D&title=Общин … а%20администрация

малко по-късно ще мога да попитам от кого всъщност зависи разрешението.

# 234
  • София
говорих със секретарката на кмета: каза да адресираме писмото до него. той ще го резюлира до Росен Желязков - секретар на общината. направете ги и е добре да се занесат на ръка, за да се вземе входящ номер. аз се ангажирам после да следя докъде са стигнали.

можем да дадем на кмета 2 дни за реакция и да пратим копие от писмото до желязков и да ги проверяваме по телефона.

мога да помогна с оформлението на "деловата кореспонденция"

# 235
говорих със секретарката на кмета: каза да адресираме писмото до него. той ще го резюлира до Росен Желязков - секретар на общината. направете ги и е добре да се занесат на ръка, за да се вземе входящ номер. аз се ангажирам после да следя докъде са стигнали.

можем да дадем на кмета 2 дни за реакция и да пратим копие от писмото до желязков и да ги проверяваме по телефона.

мога да помогна с оформлението на "деловата кореспонденция"

И аз преди няколко седмици говорих същото със секретарката му, този Росен не ми го е споменала...но за другото ми обясни на дълго и широко. Мисля, че в темата вече писах какво точно ми обясни...много добре направена молба, перфектно описано къде, кога и защо...до най-малките детайли, включително и това дали масите ще да са на колелца! Crazy

# 236
  • София
сори, това съм го пропуснала в темата. имаме ли входящ номер на молбата?

# 237
сори, това съм го пропуснала в темата. имаме ли входящ номер на молбата?

Не, не...ние май не сме писали такава молба, аз просто проверих, но не знам как решихме да изчакаме някой от другите варианти!

И не се извинявай...може и да не съм го написала точно в тази тема, а в общата...вече не знам къде, какво и как! Crazy

# 238
  • София
добре, да пишем тогава! мога да помогна с оформлението, стига да имам текста. после някой да я занесе (че аз работя повече и от кмета Wink), пък аз ще следя как се придвижва. не остана време!

# 239
  • sofia
добре, да пишем тогава! мога да помогна с оформлението, стига да имам текста. после някой да я занесе (че аз работя повече и от кмета Wink), пък аз ще следя как се придвижва. не остана време!

Линда е отговорних по писмата и молбите.Казах й,ще го препрети и там.По-късно ще види и темата,че има много работа в офиса.

Тя е печена и е в час ,ще реагира Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт