ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 958
  • 666
  •   1
Отговори
# 240
добре, да пишем тогава! мога да помогна с оформлението, стига да имам текста. после някой да я занесе (че аз работя повече и от кмета Wink), пък аз ще следя как се придвижва. не остана време!

Днес говорих за телефоните на този Р.Желязков с приятели ,с които отивам на планина за седмица,неговото дете беше техен ски-ученик и като писа днес се сетих за името му,в неделя ще пратя смс на Весето,ако съм намерила gsm номера му.А служебният му телефон  ще опитам да изровя през и-нет.

# 241
ОК...аз в неделя съм на работа до ранен следобед, но там има компютър и интернет, така че ще мога да пусна инфото! Peace

# 242
  • София
не се мъчи. имам и служебния и мобилния му, но са ми в офисния компютър. в понеделник ще ги имате.

# 243
не се мъчи. имам и служебния и мобилния му, но са ми в офисния компютър. в понеделник ще ги имате.

Чудесно,ако срещнеш някакви трудности с него,моля те ,обади ми се,мойте приятели са близки с него,биха помогнали,защото самите те се занимават с деца и са страхотни ентусиасти,пращам ти моя номер на лични Simple Smile

# 244
  • sofia
ОК...аз в неделя съм на работа до ранен следобед, но там има компютър и интернет, така че ще мога да пусна инфото! Peace

Моля те ,съгласувай го с Линда Wink

# 245

Моля те ,съгласувай го с Линда Wink

Нямаш грижи! Peace

# 246
  • София
ето телефоните на г-н Росен Желязков - секретар на  Столична община, от когото зависи разрешението:
9377 302
0888 445 777

# 247
  • в гората
Yanita, do koi kmet triabva da se adresira - BB li? Ako da, imam pismoto gotovo, no niakoi ima li vuzmozhnost da go zanese ili prati po kurier, zashtoto az v momenta niamam tazi vuzmozhnost, a ne se ochertava da ia imam dnes... Ako ima niakoi, koito moje da pomogne s pridvijvaneto na pismoto do stolichna obshtina, da kazhe. Shte mu pratia pismoto po e-mail.

# 248
  • sofia
Yanita, do koi kmet triabva da se adresira - BB li? Ako da, imam pismoto gotovo, no niakoi ima li vuzmozhnost da go zanese ili prati po kurier, zashtoto az v momenta niamam tazi vuzmozhnost, a ne se ochertava da ia imam dnes... Ako ima niakoi, koito moje da pomogne s pridvijvaneto na pismoto do stolichna obshtina, da kazhe. Shte mu pratia pismoto po e-mail.

Linde,ne do BB,a do Rosen Jeliazkov Wink
Moga da go zanesa utre,no ne moga da go printiram,niamam printer v momenta Sad

O,ia chakay........
Prati go na Geri,shte i kaja da go razpechata i az utre shte go vzema ot maja i .POsle-direktno v obshtinata.

Yanita,kato go zanesa shte ti kaja da go preduprediat ,che ima takova za nego Wink

NDK?

# 249
  • София
писмото трябва да е адресирано до ББ (биг брадър Wink), той трябва да го резюлира (егати смотаната дума!!!) до желязков, но ние можем да го направим с  официално копие до него, което да предадем едновременно с писмото до борисов. така ще спестим мъничко време. който занесе писмата, нека да вземе входящ номер, за да можем после по-лесно да следим развитието.

между другото, говорих с Оги (от мотористите) - те са искали разрешение да ползват общински терен за мероприятие и не е имало никакъв проблем - отишъл е, подал е молба и веднага са му дали разрешение... звучи обнадеждаващо.

# 250
  • sofia
писмото трябва да е адресирано до ББ (биг брадър Wink), той трябва да го резюлира (егати смотаната дума!!!) до желязков, но ние можем да го направим с  официално копие до него, което да предадем едновременно с писмото до борисов. така ще спестим мъничко време. който занесе писмата, нека да вземе входящ номер, за да можем после по-лесно да следим развитието.

между другото, говорих с Оги (от мотористите) - те са искали разрешение да ползват общински терен за мероприятие и не е имало никакъв проблем - отишъл е, подал е молба и веднага са му дали разрешение... звучи обнадеждаващо.

ок разбрах  bouquet
Линде,и до двамата,аз поемам носенето.

# 251
  • в гората
dobre, malko po-kusno shte go pusna.  bouquet

# 252
  • sofia
dobre, malko po-kusno shte go pusna.  bouquet

еееееее,ква си бърза Heart Eyes

# 253
  • в гората
Pusnah pismoto na Geri, no poneje ne sum mnogo sigurna v adresa i, sum go pusnala i do dvbgm@yahoo.com i do bulgarski_maiki@abv.bg. Da go iztegli ot tam, ako ne stigne do drugia adres. Embarassed  bouquet

# 254
  • sofia
Pusnah pismoto na Geri, no poneje ne sum mnogo sigurna v adresa i, sum go pusnala i do dvbgm@yahoo.com i do bulgarski_maiki@abv.bg. Da go iztegli ot tam, ako ne stigne do drugia adres. Embarassed  bouquet

ок е,аз го видях,вътре е  Hug

Общи условия

Активация на акаунт