ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 592
  • 666
  •   1
Отговори
# 105
искам да прегърна виртуално Hug малкото мами с които се запознах лично-Сарсарлийка Embarassed(едва ли така се пише)-"мила,количката на детенце си забравихте-доста си поиграх с нея Joy-как ще си ви я върнем  newsm78),

Мерелин, ще ти го напиша на български - Сарсарилка. Това е един от многобройните ми прякори, които мъжът ми обича да измисля. Реших, че ще се помни по-лесно, защото е странно, но май трудно се чете.   newsm12А количката не е наша. Беше на масата. Бобо просто си поигра с нея.

# 106
Ние си забравихме една количка...зелена, пластмасова с очички.Аз даже несъм забелязала, но малкия орева света за нея на връщане...не,че няма цял кашон в къщи с коли Blush Дали не я видяхте някъде newsm78
Другата седмица една мама ще ми даде към 30ина дървени яйца и бои,с които да се отцетят от децата. Ще кажете който ходи в Доганово,за да ви ги дам Grinning

А, ето че намерихме собственика. Чарлин, количката ти е у Мерелин, ако разбрах правилно.

# 107
Забравих да попитам - този план, дето го дискутирахте толкова, има ли го някъде да го видим?

# 108
Забравих да попитам - този план, дето го дискутирахте толкова, има ли го някъде да го видим?

Кой от всичките? Crazy Ако става дума за базара...още няма нищо окончателно и съответно няма къде да се види! Но скоро би трябвало да сме готови вече, че време не остана.

Аз се заемам с община Триадица и ще пиша писмо до Procter&Gamble да ги моля за битови консумативи! Rolling Eyes

Утре ще дойдем с Дани в 18 часа пред Люмиер, моля ви чакайте ни...всъщност за него още не е сигурно, но ще дойде - иначе рискува да му извадя душичката...той живо предполага, че филма се казва "Майки и дъщери". Peace

# 109

Кой от всичките? Crazy

Извинявай, разбрах, че има план за обзавеждането в Доганово

# 110
  • sofia
сещам се за Народният театър-да ползваме навеса му WinkТам ще има много хора ако не вали обаче Close
всяко затворено и изолирано пространство от външният поток ще ни изиграе лоша шега Sad

# 111
Извинявай, разбрах, че има план за обзавеждането в Доганово

А дааа, няма за какво да се извиняваш - аз не съм вече в час! Hug
Планът е в директора на дома в Доганово, поне там го гледахме.

Между другото, Мери остава ли за петък да се занесем към Доганово? Praynig Много ми се ходи! Blush

Мариетке, като изровиш едни пера, от днешната акция (писец + 3 пера) да знаеш, че съм ги обещала на Дани, защото са професионални, а май друг не би ги ползвал по предназначение! Бях й ги отделила, но някой ги е сложил в общия куп и са се затрили в багажа...моля те задели ги, за да й ги дадем - тя много ги хареса! Party

# 112
  • sofia
сещам се за Народният театър-да ползваме навеса му WinkТам ще има много хора ако не вали обаче Close
всяко затворено и изолирано пространство от външният поток ще ни изиграе лоша шега Sad

сега се сетих и за музея Земята и Хората newsm78

# 113
lavender   Hug пирвет  и от тая нова темичка Wink

Народният-чудна идея,но...ако вали Sad

А `Земята и хората` е страхотно попадение - там често се провеждат некомерсиални събития,
1. на страхотно място е
2. има голямо предверие на закрито и
3. голямо пространство пред входа(подходящо при хубаво време).
4.Освен това има възможност за РЕКЛАМА- пилони(дано не ми е неправилен спомена) за разпъване на винилов или текстилен транспарант пред сградата,който да се вижда 1-2 седмици по-рано,с две думи- СУПЕР ИДЕЯ

# 114

А `Земята и хората` е страхотно попадение - там често се провеждат некомерсиални събития,
1. на страхотно място е
4.Освен това има възможност за РЕКЛАМА- пилони(дано не ми е неправилен спомена) за разпъване на винилов или текстилен транспарант пред сградата,който да се вижда 1-2 седмици по-рано,с две думи- СУПЕР ИДЕЯ
всички идеи мили момичета са добри-ама си правим сметка без кръчмар-някой трябва да ни го разреши нали? Cry newsm78

# 115
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Моми4ета,

Не мислия 4е музеите и театрите са добро решение,защото това озна4ава да 4акаме хората специално да дойдат за базара,а не да раз4итаме на 4овекопотока.Днес го обсъдихме това на акцията,а и имаме опити от досегашните акции.
Трябва ни място,където така или ина4е си има хора,ина4е,който е бил,знае,реакцията на пове4ето хора,когато видят надписа "Благотворителен базар"....

Говорих със Зари преди малко,предложи пред Семинарията - на площад Света неделя,или градинката пред Св.Седмо4исленици.

Мариета предложи подлеза под НДК,на мен ми хрумна метрото...такива места,на които хората си минават,така или ина4е.

Също така,решихме ,4е ще е добре да има базар и на затворе и на отворено място.

Аз мисля ,4е Южният парк е добре за отвореният,и Весито има ангажимента да провери от кого ни трябва разрешение за там.

И още нещо моми4ета - през цялото време си говорим,4е базара ще е на 16 и - неделя, а нали решихме категори4но,4е ще е добре за идеята да е и събота и неделя.Тоест ,на4ало на базара - 15и и 16 и !!!!!!!!!!!

1. на страхотно място е

# 116
  • sofia
метрото на начална станция става,но там ще е ходене по мъките с общината.
Семинарията е супер.

нека обаче преди да сме забили два дни да видим кой ще миже да стои ,защото съм сигурна,че няма да сме много.
и от колко до колко часът ще е базара.На колкото повече места се разпилеем толкова повече хора ще ни трябват.Трябва да се пребриом от сега Wink

аз на 15 съм на сватба и не съм на линия Sad

# 117
А какво ще кажете за НДК, там по това време ще има изложение "Произведено в България" и голяяяяяяяяяяям човекопоток newsm78  Simple Smile

# 118
Майка ми има на Цветница имен ден, а на подобни празници вкъщи се събират около 50 човека! ooooh! ooooh! ooooh!
Но, ако няма друга алтернатива ще стоя и двата дни до края! Peace

Така, че бройте ме живот и здраве...и двата дни, от началото до края на базара! Hug

# 119
  • sofia
Майка ми има на Цветница имен ден, а на подобни празници вкъщи се събират около 50 човека! ooooh! ooooh! ooooh!
Но, ако няма друга алтернатива ще стоя и двата дни до края! Peace

Така, че бройте ме живот и здраве...и двата дни, от началото до края на базара! Hug

Цветница е на 16, а 15 е лазаров ден май newsm78-събота
така ли е Весе newsm78

нека видим и другите момичета Wink

Общи условия

Активация на акаунт