ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 976
  • 666
  •   1
Отговори
# 300
Аз съм за Южния парк. Пусни ми файловете с визитките и  документите на движението. Говорих за транспаранти . Ако транспаранта е 5 метра, с надпис "Благотворителен базар" за плат ще трябват около 25 лв, 10 лв печат и за "схема" 75 лева, за всеки следващ транспарант по 35 лв. Можем да отпечатаме и по-малки, тогава ще бъде по-евтино. Трябва по-бързо да решим, защото няма време.

# 301
  • sofia
Роска, пиши ме и мен и ще видя и мойта Гери дали няма да е на работа, още не знам кой ден, но ще видя и татето дали няма да се включи поне за 1/2 ден.
Аз ще разпечатам, няма проблем, само че черно бяло.
В понеделник в колко е срещата? Цяла седмица не съм била на работа и едва ли ще мога да се измъкна, но ще се чуем вечерта да ми кажеш.

чакам Мери да каже час,че не е сигурна и ще ти звъннем Heart Eyes
Ще те добавя и за двата дни  Wink

# 302
а мне що не ме добави и за двата дни newsm78 newsm78 - не ми ли забеляза постинга, и маса съм изнамерила Sad Sad. и другия петък нали ще ходя да нося памперси в перник-  късно ли е тогава да взема от тях нещата, да ги опиша и тм. и ми е по удобно пред ЦУМ - по близко ми е - ще ме вметнеш ли в списъка. и мога да ти изпринтя материялите - ако стават за обикновен копир - няма значение борйката -  давай нещо да прая все пак Wink

# 303
  • София
Коледният беше за домът в Трън Wink
Сега за Великденският сувенирите са от Доганово,пом.у-ще в Перник и у-щето за незрящи деца в кв.Надежда.
Колкото се продаде от всеки дом си отива в дома под формата на необходимите неща.Те щи се кажат в последствие какво.
ми,това е

Благодаря за информацията и корекцията за Трън! Сега ще напиша всичко както си му е редът. Simple Smile

# 304
  • sofia
а мне що не ме добави и за двата дни newsm78 newsm78 - не ми ли забеляза постинга, и маса съм изнамерила Sad Sad. и другия петък нали ще ходя да нося памперси в перник-  късно ли е тогава да взема от тях нещата, да ги опиша и тм. и ми е по удобно пред ЦУМ - по близко ми е - ще ме вметнеш ли в списъка. и мога да ти изпринтя материялите - ако стават за обикновен копир - няма значение борйката -  давай нещо да прая все пак Wink
готова си Heart Eyes
това е списък от миналото допитване,а сега го актуализираме за финала Wink
казвайте кой и къде Praynig

# 305
готова си Heart Eyes
това е списък от миналото допитване,а сега го актуализираме за финала Wink
казвайте кой и къде Praynig
[/quote]
ето казвам - ЦУМ - тъкмо мъжо ша ма пази, аз, маса и стол - много чаровен търговец съм. кажи сега искаш ли да ти разпечатя нещо - каквото кажеш - само ми го пусни на ощата - имаш я пратих ти от нея списъка от другата акция. и искаш ли аз да взема готовите неща от Перник - уговорката ми е с брат ми последно в петък сутринта да се вземат всички памперси и да ги карам - ако не е късно звънни в перник и им кажи че ще взема всичко - после ще го опиша, разделя поравно за дват лагера и готово Hug Hug

# 306
Роси, къде ще се разположим в Южния парк?

# 307
  • sofia
ок,са ша тъ дабавя Wink
Петък е късно Вики,а и това е изван Перник на малко заплетено място.Аз или Маринчето ще трябва да сме,ходили сме и няма да го сбъркаме.

ок,ще ти пусна какво да разпечаташ  bouquet

# 308
  • sofia
Роси, къде ще се разположим в Южния парк?

където си решите.Вие познавате парка и човекопотока.Но трябва да се реши за да знае Линда и да пише инфото на време.
Даже може и на две места Wink

# 309
  Роси, Евчето е в събота ОТ обяд и цялата неделя, а не ДО обяд. И аз мога да разпечатам малко инфо в черно-бяло при нашите, обаче моля те виж го пак. Утре ще ходя до тях. На мен ми е все едно дали ЦУМ или Южния, където има по-малко мами там. Целувки!

# 310
  • sofia
  Роси, Евчето е в събота ОТ обяд и цялата неделя, а не ДО обяд. И аз мога да разпечатам малко инфо в черно-бяло при нашите, обаче моля те виж го пак. Утре ще ходя до тях. На мен ми е все едно дали ЦУМ или Южния, където има по-малко мами там. Целувки!

ок,извинявай Embarassed

ми,да те пиша за ЦУМ , а е най-лесно да се промени.Поне за сега повечето са за парка Wink

# 311
Е, как да не ме виждаш бе жена, аз и маса писах че имам и столчета може да взема ако трябват пак сгъваеми. За събота или от обят или от сутринта, ще кажа допълнително. По-близо ми е ЦУМ, пък като гледам за Южния парк каква агитка се заформи...където прецениш ти, там мъ слагай Wink

# 312
  • Sofia
Аз мога да поема Перник или Доганово вероятно още във вторник
........
Това са се обадилите и сигурните,като не виждам някои от нашите мами-Марина,милена,Дуци...........
Роси, в петък тръгваме за Варна да оставим дъщеря ми и след това заминаваме...Мислих го, но няма как да остана за базара. Ще се радвам да помогна преди това с каквото мога.
С Вики може да се разберем да отидем да занесем памперсите по-рано, ако е възможно и да вземем нещата за базара  от Перник.

Последна редакция: нд, 09 апр 2006, 01:18 от mi_sy

# 313
  • sofia
Аз мога да поема Перник или Доганово вероятно още във вторник
........
Това са се обадилите и сигурните,като не виждам някои от нашите мами-Марина,милена,Дуци...........
Роси, в петък тръгваме за Варна да оставим дъщеря ми и след това заминаваме...Мислих го, но няма как да остана за базара. Ще се радвам да помогна преди това с каквото мога.
С Вики може да се разберем да отидем да занесем памперсите по-рано, ако е възможно и да вземем нещата за базара  от Перник.

Маринче,сетих се,нали ми каза,ама давам фира на моменти Embarassed
Практиката ме е научила да не оставям нищо за последният ден,за това не ми се ще да е петък.Освен това и на теб петък ти е последен ден в София  WinkВсичко трябва да остане във Вики и да го опише.Предполагам,че няма да е малко Wink
По-добре ако можеш отиди до Перрник по-рано и ги опиши на спокойствие,а някой ще ги вземе.Така го виждам по-спокойно за всички.
Може мъжа ти пак да разпечата малко неща ,дай майл да ти пратя какво.

За брошурите и визитките-няма кой да поправи старите файлове,инфото е старо.Трябва да се обновят и напечатат до петък най-късно.Брошурите са по-спешни Wink
Говорила съм с Мето за плакати.Обеща да направи няколко , а аз мисля да ползваме миналогодишните и само ще сменим текста.

bouquet

# 314
ми 4arlin давай с теб да си правим компания на Цум а? и на мен на Цум ми е по удобно - така че съм за там - с масичка и столче - айде и кафенце - да се поглезим  bouquet  bouquet
Добре де Роси чакай само да видя дали за вторник немога да уредя буса и във втроник да са и памперсите и взимането на нещата - за да са при мен готови за базара а. ама днес по късно ще говоря за буса за вторник или с брат ми за пикапа - ще измисля нещо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт