ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 889
  • 666
  •   1
Отговори
# 390
Аз сряда вечерта съм в кв. Хаджи Димитър на рожден ден - РОСИ, ако имам нещо да взимам от теб, мога да мина вечерта, само кажи.

# 391
Прогнозата:Събота и неделя времето ще е предимно слънчево ,разкъсана облачност може да има в неделя,температурите ще са 18-21С ,така че след дъждовните вторник-вечер,сряда и четвъртък,през weekend-a в парка ще се съберат много семейства

# 392
  • Sofia
Може ли на място да донеса нещо или трябва предваритело да го дам на някого?

# 393
  • в гората
Засега съм пуснала инфото за медиите на следните медии:
сп. Ева
сп. Родители
сп. 9 месеца
Капитал
Дневник
Една седмица в София
Програмата
Егоист
Ретро Радио
сп. Мама
Монитор
24 часа
Труд
нюз.бг
медиапул

Моля, ако някой пуска на някой познат - журналист - инфото, да казва тук, да не се дублираме:)

# 394
Днес прехвърлихме от колата на Роси в моята нещата от миналогодишния Цветен Великден, които са за Южния. Взех и разни важни джиджавки като бланки за квитанции, щипки за рисунки, етикетчета и пр. (Роси е като Тефал - мисли за всичко Hug Grinning)

Разбрахме се с ukadreams за нещата от нея - ще ги взема утре следобед (тъкмо ще съм си изпразнила колата от памперси и препарати сутринта при малчовците от Дом №7 и ще имам място да товаря).

За Южния, ако някой нещо се сети, може да ме търси по всяко време - координатите ми ги има в първия постинг на темата "ДВИЖЕНИЕ НА...". Това, което на мен ми хрумва е, че все пак е добре да разполагаме с големи прозрачни наелони, за да завиваме масите, вслучай, че завали. Въпреки хубавата прогноза, може да преръми за кратко и като се сетя как ще се разтечат тези мити боядисани стъкларии и сувенирчета ooooh! ... Някой от вас разполага ли с налични или да мръдна до някой склад да купя?

Веси, жал ми стана като чета как ще се товариш Heart Eyes Сакън, недей - аз съм ранобудна и сутринта мога да поизприпкам насам-натам и да докарам каквото е останало Grinning Или пък, след като наредим масите - нали ще имаме сума ти време и вместо да се мотам, мога да я свърша тая работа Hug

Bise
, предложението ти е супер и можем да се възползваме от него в събота вечер, ако се окаже, че не разполагаме с достатъчен брой коли, за да поберат останалите за следващия ден неща. Може да ми изпратиш координатите си на бележка Hug

# 395
  • София
Утре след 13:00 часа ще ходя до у-щето Брайл в надежда, за да взема нещата за базара. Аз хубаво ще ги опиша, ама хич не знам какви цени да им сложа. За Южния са. Може и на място да ги решим.

# 396
Може ли на място да донеса нещо или трябва предваритело да го дам на някого?

И на място може, Мира Grinning
Хубаво е само да измислиш цени, за да е по-лесно подреждането Hug

# 397
Роси, Мери, в събота Мария от Роман е уговорила среща с д-р Алексиев от Горна Баня да прегледа Кико, та ще ходя да ги взимам и да ги водя. Аз отпадам от съботното дежурство. Моля ви, имайте го предвид. За Митко още не знам дали ще идва с мен, ще ви уведомя допълнително.

# 398
Роси, Мери, в събота Мария от Роман е уговорила среща с д-р Алексиев от Горна Баня да прегледа Кико, та ще ходя да ги взимам и да ги водя. Аз отпадам от съботното дежурство. Моля ви, имайте го предвид. За Митко още не знам дали ще идва с мен, ще ви уведомя допълнително.
Yvette стискам палци д-р Алексиев да помогне на детенцето,дано всичко бъде наред Heart Eyes

# 399
  • sofia
Утре след 13:00 часа ще ходя до у-щето Брайл в надежда, за да взема нещата за базара. Аз хубаво ще ги опиша, ама хич не знам какви цени да им сложа. За Южния са. Може и на място да ги решим.

Танче,картичките  newsm782-3 лв.Няма да смогнете и за това в събота.Много са нещата,по-добре си ги подгответе.
Утре кажи на Толева подробности за базара и моля те,пълно инфо за конкурса за красота да ти даде.После пусни и нфото в клюкарника и тук като отделни теми Praynig Praynig Praynig

ох,само дуднааааааааа,сори Heart Eyes

# 400
Yvette и аз стискам палци - да ни донесеш добри новини Hug
така сега за базара - до тук осигурих 3 маси - две продълговати - едната пластмасова, другата дървена и третата е от кръглите пластмасови - но ще взема и нея, и нещата на Бежи са в мен - разделени на две, плюс количката и - дано натъпча всичко в аудито.
Роси имам обаче малък проблем - в Събота ще изнасяме 5 години от смъртта на дядо ми ( много го обичах, Бог да го прости) и около 14.00 ще ми се наложи да ме няма за 1 час да ида до гробища - немога да откажа понеже само аз, брат ми и леля ми ще идем а той ми беше скъп човек. нали няма да е голям проблем - след това веднага се завръщам на работното си място,
а като казах работно място - сори за оффа - ама ако знаете за някое постоянно свободно работно място - свиркайте че спешно си търся работа - съкратиха свекито и вкъщи оставаме на заплатата на мъжо, моето майчинсто и пенсията на свекъра - а сме един болюк народ Sad

# 401
у и 40 екземпляра от инфото за Движението имам.
 а плакта за базара пти нас на Цум ще има ли newsm78

# 402
  • sofia
у и 40 екземпляра от инфото за Движението имам.
 а плакта за базара пти нас на Цум ще има ли newsm78

ще си направим график за ЦУМ и всичко ще е точно,отиди ,разбира се.

плакати се надявам да има,там го уреждам Crazy

# 403
ако не зтане с плакатите свиркай да си изработя сама - много ме бива - даже имам цветен принтер под ръка в една съседка - да мисля нещо........
ако искаш утре да сляза до София да се видим - може да донеса количката да не я мъкне по базара - да ми дадеш препарати - такива неща - как каеш Hug

# 404
Момичета,колата ни е Клио и може да натоварим това-онова в багажника за ЦУМ(купет е заето от голямо куче+дете Wink),ако трябва нещо да се взима за базара от южните райони-до четвъртък нека да става Wink

Общи условия

Активация на акаунт