ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 876
  • 666
  •   1
Отговори
# 450

16,неделя

-Роси,Вики,Ева-цял ден.Аз ще изчезна между 13.00 и 15.00ч.
-Мариета-сутринта
-Зари newsm78кажи ти как си Praynig

Дуцка,ела да ни помагаш в неделя Praynig
Нещо за неделя сме малко Sad

АЗ за неделя ме пишете където и да е.

# 451
Нещата от ukadreams са прекрасни!

Описвам ги набързо, за да ми е по-лесно после отчитането:

Украси за свещник - 25 бр.
Картички (рисувани и мнооого красиви!) - 10 бр.
Глинени фигурки - 45 бр.
Ваденки (уникални!) - 8 бр.

Яни, много те моля само да ми напишеш някакви цени Praynig , че ми е малко трудно да определям сама  Hug

Мира, Ева, в неделя сигурно ще е към 9.30, понеже вече ще сме по-наясно с нещата и докъм 10 ще можем да ги подредим. Пак откъм Нишава Hug

Колкото до, децата от Доганово и от Надежда, със сигурност ще се постараем да не останат гладни и жадни Wink Пък ако се окаже, че сми предвидили повече неща за ядене - няма страшно, нали ще има и бременни в парка Wink, а те са ненаситни Crazy

баба ми, готин ник Mr. Green

Зари, говорихме вчера с Роси, че в Доганово си имали дрехи в излишък, така че тези, които са в мен, ще ги оставя за на Ивет абитуриентите.

# 452
Нещата от ukadreams са прекрасни!

Описвам ги набързо, за да ми е по-лесно после отчитането:

Украси за свещник - 25 бр.
Картички (рисувани и мнооого красиви!) - 10 бр.
Глинени фигурки - 45 бр.
Ваденки (уникални!) - 8 бр.

Яни, много те моля само да ми напишеш някакви цени Praynig , че ми е малко трудно да определям сама  Hug

Мира, Ева, в неделя сигурно ще е към 9.30, понеже вече ще сме по-наясно с нещата и докъм 10 ще можем да ги подредим. Пак откъм Нишава Hug

Колкото до, децата от Доганово и от Надежда, със сигурност ще се постараем да не останат гладни и жадни Wink Пък ако се окаже, че сми предвидили повече неща за ядене - няма страшно, нали ще има и бременни в парка Wink, а те са ненаситни Crazy

баба ми, готин ник Mr. Green

Зари, говорихме вчера с Роси, че в Доганово си имали дрехи в излишък, така че тези, които са в мен, ще ги оставя за на Ивет абитуриентите.

Ок, до събота тогава!  Hug

# 453
  • София
дами, да пуснем инфо и по другите подфоруми. доста хора не четат тук и въобще не знаят какво се случва.

# 454
  • софия
боила работи нормално

# 455
  • Sofia

В помощното училище в Перник тази година ще има 13 абитуриенти- 9 момчета и 4 момичета, трябва да измислим нещо за тях... newsm78

# 456
дами, да пуснем инфо и по другите подфоруми. доста хора не четат тук и въобще не знаят какво се случва.

bi li pusnala kadeto ti pretzenish

koga shte vzimam neshtata ot teb newsm78
ne mi puskaite belejki,zvanete mi :(Sori,ama ..........

# 457

В помощното училище в Перник тази година ще има 13 абитуриенти- 9 момчета и 4 момичета, трябва да измислим нещо за тях... newsm78

Те, дрехите, не са като за бал, а като за деца в тази възрас - дънки, тениски, пуловери...

# 458

Те, дрехите, не са като за бал, а като за деца в тази възраст - дънки, тениски, пуловери... Но, на тях няма изричен надпис "За Доганово" или "За децата на Ивет", така че могат да са за там, за където има най-голяма нужда Mr. Green Hug

# 459
боила работи нормално

Ако на някой му е близо-да вземе 3 шишенца акрилни боички -перманентни,сега ще ви разкажа,защо  Wink

а какво стана с трансперантите ще има ли или да сядам довечера да масторя някакъв?и ако има на какво ще ги закачим - да мисля ли и за това нещо,
Баба ми - оправяй компа бързо,
и кво друго се сетих - а да - за каквото остане след неделя неможе ли да го взема , да го снимам и да го пуснем във форума ако някой иска да си купи след базара

Аз току що направих един върху  дебел строителен найлон (и понеже е прозрачен си е истински транспарант Flutter)195х400 см с акрилини бои +темпер,просто,защото нямах други акрилини се наложи да ползвам и темпера и ако дори роса го поръси  , но засега прогнозите са чудесни,ако имаш найлон и боички нарисувай и ти един.Подобно съобщение пратих и на ina-e (художник).Ето какъв текст трябва да присъства:

благотворителен базар за децата лишени от родителски грижи

Ц В Е Т Е Н      В Е Л ИК Д Е Н

организиран от фондация "Движение на българските майки" http://fdbm.org/[/color]
с подкрепата на  : bg-mamma.com

всяка ръкописна буквичка от "Цветен Великден"ми е украсена с листенца и цветенца,има и едно голямо стилизирано пиленце(с форма на яйце),около което със същата форма е изписано : организиран фондация...,съжалявам,че нямам дигитален фотоапарат да го покажа във форума,доволна съм от резултата   Wink Следобяд ще гледам да намеря фото и да го пусна тук. А за закачването-сещате ли се за ластиците за багажници на коли,които имат кукички накрая?В магазините  "1ЛЕВ" ги има,на не зная точно  в кой...

Ако си вземете акрилни бои + найлон-той ще издържи и следващите години на Великденските базари,защото боичките са перманентни.Този смятам да го взема при ЦУМ,понеже има и къде да се подслони,а и понеже си го харесах Embarassed Embarassed

# 460
Една приятелка с дете също иска да донесе дрешки за тийнейджъри-да я пратя в Южния на Базара,може би неделята,защото ще е по-спокойно,към края на деня  newsm78

# 461
момичета, не разбрах- ще има ли базар откъм витошка в парка. защото сме се организирали мами ноемрийки за входа откъм витошка. ако няма да има там базар, да преместим срещата на нишава. благодаря ви!

# 462
момичета, не разбрах- ще има ли базар откъм витошка в парка. защото сме се организирали мами ноемрийки за входа откъм витошка. ако няма да има там базар, да преместим срещата на нишава. благодаря ви!

Срещата ни е на Нишава двете сутрини, но плановете са да има по две маси и откъм Нишава, и откъм Витошка, така че може да идвате смело Wink

Само да те попитам, Яни, не успях да открия никъде по темите инфо за тези кашони с детските храни newsm78 Моля те, дай ми линк или ми напиши ник-а на мамата, която го е постнала Praynig Аз ей сегичка ще трябва да изляза, но като се върна, това е първото, с което ще се заема Hug

# 463
еших аз да отговоря вместо Яни  Sunglasses щото я четох темата и мнение даже давах....

ето я и темата

Мамата е с ник mimenceto

# 464
Ако си вземете акрилни бои + найлон-той ще издържи и следващите години на Великденските базари,защото боичките са перманентни.Този смятам да го взема при ЦУМ,понеже има и къде да се подслони,а и понеже си го харесах Embarassed Embarassed
Марчи значи имаме за Цум така ли да рзабирам - че в Нови Искър с материялите сме много зле - при положение че имаме една книжарничка с нищо в нея се чудех как да го оизмисля за да е красиво и ефектно - но ти си го направила Hug

Общи условия

Активация на акаунт